ziraat bankası yüzde 5 veriyor haberınız olsun 40 tl ye kadar ayın sektörü akaryakıt < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 25 Şubat 2022; 0:26:53 > |
Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor !(25 Şubat 2022) (4. sayfa)
-
-
Zam nerde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
araba fiyatı dusecek dıye bekleyenler bır ıhtımal kelepır arac bulurda alır mıyız derdınde ama malesef o gunler cok gerıde kaldı basta dolar olmak uzere euro da yukselısını surdurecek ve sıfır araclar zamlanacak tekrardan. sıfır aracların fıyatının dusmesını ıcın tek secenek var oda ötv indirimi buda şuan kur korumalı mevduat uğruna devletın sureklı karsılıksız para bastığını düşünürsek imkansız gibi yani fiyat düşmesini bırakın yeni zamlara hazırlıklı olun derim.
-
benzin 1.60
mazot 1.50
-
Zam nerde diyen arkadaşlar..Dolar düştüğü halde 2-3 günde bir benzin ve motorine zam geldiğini hatırlatayım.Doldursanda deponu kârdasın düşecek hali yok ki petrolün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 25 Şubat 2022; 11:50:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar ticari olmayan binek araçac sahibi, nasil en indirimli sekilde yakit alabilir.
Shell kart ile 200 liralik mazota 12 kuruş puan vermisler, daha avantajli ne bulabilirim ?
Zam kesinleşmedi sanırım. Çünkü en azından 1 gün önceden resmi yoldan haberi geliyordu.
Zam zaten bu akşam 23:59'dan sonra gelecek, geçtiğimiz gece değildiki.
-
banka akaryakıt kampanyalarını takip etcen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 25 Şubat 2022; 12:34:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zam gelmedi diye karalar bağlayanlar, az sabır.
hocam o zaman tüm zam konularını bu arkadaş açsın, tek tek patlatıyor maşallah
Brent çok oynak 100den 95e geriledi daha da gerileyecek gibi gün içinde, yinede zam gelir mi diye düşündüm. Gerçi bizim farketmiyor zamı yine yaparlar iyice düşse de o zam geri çekilmez
Paran yok ve araba almak istiyorsun , bana çok mantıklı geldi , hiç değilse arada kalmazsın eğer paran olda düşünürdün
Konuyu açan arkadaşa güvenip depoyu fulledim. Zam gelmeyeceğini bilsem banka kampanyasından günde 150 lira alıp, 40 lira bonus kazanırdım. Zaten her gün istasyonun önünden geçiyorum. Doldurduğum için zarardayım şu an.
Petrol gerileri, muhtemelen zam miktarı düşük olacak, tahminen 1tl civarında olabilir.
-
Benzin 1.61 motorin 1.51
Hocam tüm haber siteleri zam haber veriyor. Sen zammın iptal edildiğini nereden duydun, zararda olduğunu neden düşündün?
EPGİS'in haber vermesini bekliyorsan o artık işin suyunu çıkardı, 2-3 saat kala yazıyor anca.
-
Brent petrol dünden bugüne, 105$ dan 95$ dolara kadar düştü. Şuan 98$ dolardan işlem görüyor. Artı olarak dolarda geriledi. Bu kadar büyük zam gelmemeli.
Rafineriler ben tepedeki fiyattan ithal ettim derse de, zam geçici olmalı. 105$ dan aldığın petrol bittiğinde şuan 98$ dan alacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Şubat 2022; 15:3:49 > -
Bu kadar yüksek ise fena....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X