Şimdi Ara

AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYA (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.507
Cevap
39
Favori
405.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demisler LPG öldü hayır onlara söyleyin kral geri döndü 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş KM başı 2 TL oldu artık evin önünde Ambulans gibi bekler acil durumlar harici kullanmam heralde AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYA 

• Yakıt şuan daha yeni 1 doları geçti.

Elektriğin bu kadar arttığı yerde şu an akaryakıtın 25-30 bandında olması gerekirdi.

Geçen yıl subvanse ettiler.

Bu yıl asgari ücretteki vergi gelirinden vazgeçince, tek çare dolaylı vergiler kaldı.

Petrolün varili 100 dolara dayandı. Ben akaryakıtta 2022 yılı içerisinde min. 25 TL leri göreceğimizi düşünüyorum.

Bu da stagflasyona sebep olacak.

Çünkü akaryakıt iğneden ipliğe her ürüne maliyetlenen bir unsur.

• atade28 A kullanıcısına yanıt

14,80 di

15,60 oldu

Zaten 1 dolar 13,60 dı

Nasıl yeni geçti

• AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYAEPGİStwitter
    “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 09/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 71 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.”
    https://twitter.com/trepgis/status/1491086755357147137
  • bende duydum gıdeyım benzınlıge acale edın sıra oluyor

• Petrol fiyatları 105 doları geçti 120 dolara ulaşması bekleniyor. Korkunç bir zam kapıda benzin minimum 25 TL olacak demektir bu.

• savaşın gidişatına; batı'nın tutumuna göre çok çok farklı şeyleri de konuşmak zorunda kalabiliriz...

• Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı motorin grubunda 1,51 TL benzin grubunda 1,61 TL fiyat artışı meydana geldi.

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin-ve-motorine-zam,9U0yIrze3EOylLLcMjg5xQ

• Beterin beterine doğru gidiyoruz, bu gece fiyatlar artacak diye 250 TL mazot aldım yarım depo geldi gelmedi hale bak araba kullanmaya korkar olduk...

Anlık tüketimi izlemekten yola bakamıyorum artık az yaksın diye

• Zamların dahada artmasını temenni ediyoruz, garibandan çıkmasında arabası evi olandan çıksın ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    sadece arabası olan mı etkileniyor sence

• kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Eee ne olacak arabası olan daha çok etkilensin, bugün peynir vardı mandirada 47 lira kilosu ucuzda ürünler var, satış yapmak isteyen ucuza mal versin, geçen hafta stor perde fiyat sorduk biri 7-8 bin TL istedi , aradık 3300 TL ye bulduk , herkese her fiyata inanmayacaksin, mümin arayıp bulacaksın, yollar yine kalabalıktı adım atılmıyor kimse şikayetçi değil o yüzden artsın

• çiftçinin elindeki işlenmemiş ham süt litresinin 4,70 Tl olduğu yerde 1 kilo peynirin 47 lira olması mümkün mü sizce?? Mümkünse o 47 liraya alınan şeyin peynir olduğunu mu düşünüyorsunuz? Hani bunun nakliyesi (mazot) Hani bunun işlenmesi, işçiliği, elektriği cartı curtu. Boş yapmayalım, bişeyleri artık sorgulayalım.

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    çevrenizdekilere sabır dilerim

• Kendi varacima göre hesaplar, LPG günlük 100 TL , bazı günler 50 TL gidiyor, aylık 3000 TL verilecek yıllık 30-40 bin TL veremeyen var mı , sıfır araç fiyatlarını biliyorsunuz ve tepki vermeden kabullendiniz, ve ülkedeki birincisi partide belli, sanırım herkes kaçakçı bu fiyatlar başka türlü dönmez

• Aşkım ışığı kapat utanıyorum...

• Direk 25 tl olsun 20 tl yi gözüm aldı.

• 13.5 litre benzin aldım 210 TL para ödedim. Yarın daha fazla ödeyeceğim, gerçekten harika

• İnsanlar Akaryakıt kuyruklarını paylaşıyor bir amca vardı mabadından bağıran bu kuyruk onlara gelsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.