EPGIS reis olaya el atmis: Zorunlu Bilgilendirme.Sosyal medyada ve bazı basın organlarında bugün motorine 2,60 TL/LT zam geleceği bilgisi yayılmaktadır.Bugün için herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur. Yarın için ise bugün piyasalarda oluşacak değerler belirleyici olacaktır. |
AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYA (321. sayfa)
-
-
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatı 97 kuruş düşecek deyolla...
-
1 lira düşer, 5 lira artar fenden sonra dolar 20 i aşarsa benzin 35 tl en az , ha benzin alabilen benzin alamayanlara fazla, 1 milyona otomobil alan 250 ye kadar benzin alır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gece mazot 30 tl oluyor.
-
valla şuan balkonda oturuyorum sokaktan vızır vızır araba geçiyor. millet halinden memnun ben öyle anlıyorum artık. Bir ben salağım bir şey kazanamıyorum o yüzden sorun ediyorum. Benden daha az maaş alan ve eşi çalışmayan tanıdığım 4 kişilik ailesi ile tatil planı yapıyor, biz 2 kişi çalışıyoruz çok tutuyor yol parası diyoruz :D
-
Zam vuryasına hazır olun ekonomi yine karışacak vaziyet alın 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avrupa ve ülkemizde ki Akaryakıt fiyatları kıyaslaması.
Ülkemizde alım gücü kalmadığı için çok yüksek satış fiyatları vede vergiler de çok fazla var.
-
Brent petrol %6 düştü. Bu demek oluyor ki ilerleyen günlerde 2 şer TL zam gelecek.
-
Carsamba gunu benzine indirim olacak diyorlardi, yok mu soyle guzel bir soylenti benzine 1.8₺ indirim tarzinda 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Brent 111 dolara indi. Kulaklarinin üstüne yatmaya devam ediyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzine 25 kuruş indirim geliyormuş.
Kaynak:www.cumhuriyet.com.trBenzine indirim bekleniyor: İşte güncel fiyatlar...https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/benzine-indirim-bekleniyor-iste-guncel-fiyatlar-1949917
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Petrol 120$ olunca zammi 1-1.5-2₺ civarlarinda cak, indirime gelince 25
Kurus
Brent iyice düştü, reisten sağlam bir indirim yapmasını istiyoruz :)
-
26.06.2022 tarihi itibariyle İstanbul ( Avrupa) akaryakıt pompa fiyatları
95 Oktan : 27,26
Motorin : 29,94
LPG : 12,30
26.06.2022 itibariyle petrolün varil fiyatı
WTI : 107,6 $
Brent : 113,1 $
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Döviz 1 lira düştü! Brent petrol varil fiyatı düştü! Ee nerede sağlam indirim??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzin ışığı yandı indirim gelecek diye yolda kalmam an meselesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 28 Haziran 2022; 0:31:6 > -
Akaryakıt sektörü kaynaklarının aktardığına göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatı 2 lira 50 kuruş düşecek.
Benzin fiyatında ise değişim olmayacak.
-
En az 2 lira da benzine indirim gelmesi lazimdi.. Sanirim gun gun bolusturduler
İbre “E” ye yaklaştı bekliyorum almıyorum benzine indirim gelir diye ama hiç bir haber yok.
2 güne kadar bonus kampanyası bitiyor 750/50 puan veriyor. Şuan almam lazım artık benimde çeyreğe yaklaştı. 2 gün daha idare ederim eğer indirim gelirse 750 alırım 50'de bonus gelir iyi olur valla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X