Şimdi Ara

'Akaryakıt'ta neresi ucuzsa oradan alın' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kuzenim bu kontrol işlerini yapıyor bazı akaryakıt firmalarının Manisa ve İzmir bölgesinde bir sorun olmadığını yukarı da bazı arkadaşların dediği gibi tank temizliği gibi konuların önemli olduğunu söylerdi. Zaten başka türlü lisans vermiyorlar. Mesela bizim köyde de adı sanı duyulmamış bir firma var alıyorum sıkıntı yok hiç. Biraz da tecrübe işi bilmediği yerden kimse almak istemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totaldan başka almam
  • Bende bpet den pazar günleri 4.09 dan alıyorum.Haftanın bir günü indirimli oluyor.Gidiyorum dolduruyorum depoyu.Diğer firmalar 4.45 ten satarken ben 4.09 dan alıyorum.Arada 36 kuruş var.Ve depoda 18 tl fark ediyor.Sürekli yol yaptığım için faydasını görüyorum.
  • Bence yanlış düşüüyorsunuz. Ucuz yakıtın aynı zamanda uzun vadede motora da zarar vereceğini unutmayın.
    Bir depo başına edeceğiniz karın daha fazlasını harcarsınız. Bence bu hataya düşmeyin derim.
  • mvn_ M kullanıcısına yanıt
    Bende Manisa-İzmir arası Go Petrolden İpragaz Otogaz alıyorum, Manisa ile fiyat farkı 60 krşlara vardığı oluyor.
    İzmire iki haftada bir garanti gidip geldiğim için depoyu fulleyip kullanyıorum.
    Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Tek soru işareti acaba pompada eksik gaz basıyor olabilirler mi diye işgillendim.
  • 3 kuruş fazla veririm ama kafam rahat olur.
    Benim anlamadığım Manisa-İzmir karayolunda istasyonlarda 1.79 TL. ye LPG satılırken,
    Balıkesir'de neden 2.50 TL. ye satılır bu meret anlamıyorum. Sanki aramızda 1000 km. mesafe var
  • aynı malı pahalıya alıp bunu gururla anlatan başka bir toplum var mıdır gerçekten merak ediyorum, her istasyon aynı yerden alıyor yakıtı, bazısı sürümden kazanmaya çalışıyor bazısı kampanya ile müşteri bağlamaya çalışıyor, bilindik markalar da yakaladığına geçirmeye çalışıyor, aynı firmanın istasyonu otoban üzerindeyse çakıyor aynı hizada şehir içi yoldaysa ucuza veriyor, işte burada da görüldüğü gibi kazığı yiyenler de pahalı yakıtın içinde altın tozu var zannedip mutlu oluyor, böyle aptallığa devam edin ki zaten havadan zenginimiz çok bir de istasyon işinden köşeyi iyice dönsünler
  • gghostriderr kullanıcısına yanıt
    Uzun vade de kastınız ne kadar 6 sene 99.bin yeterli mi dizel için

• mvn_ M kullanıcısına yanıt
    Kuzenin bursa niluferre de geliyor mu yada bu tarafta tanıdığı varmmı kontrol eden öğrenebilenisin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    2-3 Sene yeterli illa 99 bin km yapmak gerekmez. Motora her gaz verdikçe ömüründen ömür çalıyorsun.
    Sıfır araç aldığınızda bazı yakıt şirketlerini tavsiye ediyor ve bunların dışında başka bir yakıt kullanıldığında ise
    bazı motor aksamları garanti dışında kalıyor.
    Ama siz ben bineyim araç sıkıntı çıkarmaya yakın satıp başka alırım derseniz buna bir şey diyemem.

Birde Ucuz aldığın bazı yakıtlar seni yolda bırakabiliyor yani km olarak az götürüyor.
    Bazı büyük firmaların araçlarına sizin düşündüğünüz gibi davranıyorlar ve edense 2-3 yaşına daha gelmeden hemen satıyorlar.
    Bunun en basit örneklerinden biride bu.
    Şunu da söyliyim aynı yakıt cinsi ise arasında hiç bir fark yoksa ona birşey diyemem çünkü bazı akar yakıt istasyonları pahalı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gghostriderr -- 16 Mayıs 2016; 17:14:17 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Maalesef orada yok :)

• GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Düşük ihtimalde olsa olabilir , yakıt konusunda en çok dikkat edilmesi gereken mazot

• Diyarbakirda 2.50 den satiliyor. Nerede engellemişler?

• gghostriderr kullanıcısına yanıt
    bahsettiğim araç aile aracı nerede ucuz varsa oradan alıyorum bahsettiğim yıl ve km o araca ait
    mazot aynı mazot neyini öneriyolarsa diğer istasyon başka mazot satıyor sanki

eskilerde olanları yaşananları günümüze uyarlamaya çalışıyorsunuz
    6 rafineriden geliyor mazot aynı mazotu satıyorlar işi katkı değiştiriyor adamlar sürümden kazanıyor

ona bakarsan Shell'in nitrosuda az menzil gidiyor oda yolda bırakır onuda almayalım .

nerede ucuz var oradan alırım içinede cihip paralarla nitro attırırım tamamdır
  • Shell, Bp, Petrol Ofisi ve Lukoilden gerisi fos. Opetten bi kere benzin aldim arac 1 hafta kendine gelemedi. Lpg'yide guvenalgaz'dan aliyorum burda en ucuzu o hicbir sikintida cikarmiyo

• aygaz milangaz totel shell den gaz alıyorum benzin shell opet totel den alırım ve bunlardan şaşmam bi keresinden aytemizden gaz aldım araba çalışmadı o onda verdiği huzursuzluk yetiyo

edit: petrol ofisinden de almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mennan74 -- 16 Mayıs 2016; 23:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredyboys

aytemiz petrol fiyatları diğer popüler firmalar ile tamamen aynı, sadece pazar günleri halk günü uygulaması var. bu kampanya ile ucuz satması kalitesiz olduğu anlamına geldiğini düşünmüyorum. rekabet edebilme adına böyle bir uygulaması var. var mı benim gibi aytemiz kullanan ve memnun veya memnuniyetsiz olan??

İzmir de denk geldiğimde benzin ve gaz alıyorum.Araç lpg li benzin için birşey diyemem ama gaz çok iç açıcı değil.Şehir içinde her türlü binilir de uzun yolda bayıyor.
  • Heryerden ucuz diye alınmaz bildiğiniz bi istasyon olmalı ben 4 yıldır uygun satan teco marka istasyondan alıyorum bakımlarda mazot filtresi tertemiz çıkıyor ve hiçbir sorun yaşamadım.
    Şehirlerarası ıssız yerlerdeki ucuz satan yerlere güven olmaz.
  • piyasadaki büyük firmaların çoğundan aldım. total, opet, pb, shell, po, tp, lukoil. lukoil ve tp çekiş gücünü düşürdü. hele tp'den kesinlikle almam artık. total ve po ise fiyat fazlalığını performansa yansıtamıyor. opet ve pb konusunda çok net konuşamıyorum. lakin büyük farklar görseydim mutlaka fark ederdim.

yıllardır karma istasyon kullanan ve ucuzu tercih eden biri olarak 2 aydır tamamen shell nitro diesele geçtim. araba çok rahatladı. düşük devirlerde, kalkışlarda ve dik rampalarda tıkanma olmuyor.

shell için tercihlerim:
    -akköprü çevik kuvvet shell
    -samsun yolu (siteler gidiş yönü) etlik sapağından sonraki shell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 17 Mayıs 2016; 9:41:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.