Şimdi Ara

Akasa AK-968 X4 nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar akasa ak-968 siparişi vermeden önce ürünü kullanan arkadaslar varsa tavsiyelerini almak isterim

• Kasana sığarsa eğer 12cm'lik fanlı soğutucuları alman daha iyi olur sessiz ve daha performanslı çalışırlar.

Sormuş olduğun ürüne gelince, fiyatına göre soğutması fena değil, X4 955 + 785g çispetli AMD sistem'e takmıştım soğutması iyiydi ancak sesli çalışıyor yük altında...
  • işlemcimi 3.0 GHz çekebilirmiyim peki G0 Revision boşta 40 tam yükte 60 olsun yeter olurmu bu?
  • bıostan 266 olan fsbyı 333 yapın anakartınız g31 chıpset normalde overclock ıcın pek uygun degıl ama bu kadarınıda yapar sanırım %99 stabıl 3.ghz calısır o fanda stock fandan ıyıdır yeterlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

bıostan 266 olan fsbyı 333 yapın anakartınız g31 chıpset normalde overclock ıcın pek uygun degıl ama bu kadarınıda yapar sanırım %99 stabıl 3.ghz calısır o fanda stock fandan ıyıdır yeterlı olur

peki voltaj gerekmez dimi 2.8 de şuan stok fan ile çok ısınıyor boşta 45-50 yükte 70'e çıkıyor
  • g0 kodluların cogu voltaj vermeden 3ghz oluyor ama garantısı yok tabıkı
  • o zaman 2.8'de kalsın boşta 30-35 tam yükte 55-60 gibi bişi olsun yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narchotich

o zaman 2.8'de kalsın boşta 30-35 tam yükte 55-60 gibi bişi olsun yeter

dostum almak istersen bende var elimde fazladan bir gün kullandım makul fiyata verebilirim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.