Bu konuyu Sessizleştirme alt forumunda açmıştım ama hiç bir cevap gelmeyince mecburen burada da açmak zorunda kaldım. Zira 9 fan taktıktan sonra özellikle çalışırken ve geceleri kafamı ütülüyor kasa.
Başlıkta da belirttiğim gibi aşağıdaki fan kontrolcüyü almayı düşünüyorum. Sitede kanal başına 20W yazıyor ama gerçekte kanal başına 30W'tır. Kasamda toplamda 9 fan var ve doğal olarak kanalların bazılarına birden fazla fan bağlamam gerekecek. Bu yüzden avantaj sağlıyor bu durum benim için. Tasarımı da çok hoşuma gitti. Ayrıca dokunmatik olmaması da artı benim için.
Fiyatı biraz fazla gibi ama Türkiye piyasasında neredeyse hiç alternatifi yok. Bayağı bir araştırma yaptım, almaya niyetlendim fakat bazı yorumlarda fanlar düşük devirdeyken cızırtı yapıyor gibi yorumlar duydum. Ne derece doğru bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Yurt dışından da alışveriş yapabilirim. Eğer Türkiye'ye gönderim yapabilen bir siteden daha uygun veya yakın fiyatlı, daha kaliteli bir ürün önerebilirseniz memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
It is just a Busting Info Up-date. Give back soon for more information. AP's previously history is actually below. (Elp) Actor or even presenter Val Kilmer came out Friday just before San Miguel Local commissioners, proclaiming he or she hopes one thing good arises from the specific reading following this particular person have been quoted generating disparaging replies regarding the community.