Şimdi Ara

AKASA İNFİNİTY GERÇEKTEN FULL TOWER MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasa almaya karar verdim ve alacağım modeli buldum AKASA infinity (psu yok) modeli fiyatı da baya uygun ancak ürün özelliklerine baktığımda ölçüleri ;

yükseklik : 523 mm
    genişlik : 205 mm
    derinlik : 540 mm

bu ölçüler nasıl oluyor ???

resimde ölçüleri tahmini olarak yazdım ama yanlışsam düzeltin lütfen ve doğrusu ne ....

AKASA İNFİNİTY GERÇEKTEN FULL TOWER MI??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yukseklik ile derinligin yer degistirmesi gerek, yanlis yazmissin.

Ebatini bilmeden bile bakarak full tower oldugunu rahatlikla soyleyebilirim 5.25 yuvalara bakarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Yukseklik ile derinligin yer degistirmesi gerek, yanlis yazmissin.

Ebatini bilmeden bile bakarak full tower oldugunu rahatlikla soyleyebilirim 5.25 yuvalara bakarak

Genel Özellikler

Büyük: Tower yapıda 11 adet 5.25" yuva, her türlü bileşen montajı için derin yapı (54cm)
    Su soğutma uyumlu: Üst paneldeki 2x120mm'lik ızgara ve arka panel boru çıkışları ile su soğutma için ideal
    Ayarlanabilir: Kontrol panelini istediğiniz 5.25" yuvaya monte edebilir, HDD yuvalarını diğer bileşenlerinize göre kaydırabilirsiniz.
    Kolay Montaj: Vidasız montaj sağlayan titreşimi önleyici HDD aparatları ve her iki yönden açılabilen yan kapaklar ile sistem montajı çok hızlı ve kolay!
    Gösterişli: Şeffaf yan panel ve 3 mavi-LED fan ile sisteminizi en görsel şekilde sunabilirsiniz
    Teknik Özellikler
    Renk: Siyah
    Malzeme: Çelik gövde, alüminyum ön panel ve mesh yapıda ızgara
    Uyumlu Anakartlar: ATX, Micro-ATX, Extended-ATX
    5.25'' Yuva: 11
    3.5'' İç Yuva: 6 (2 x 3'lü yuva)
    3.5'' Dış Yuva: 1
    Dahil Fanlar: 3 adet mavi-LED fan (12cm)
    Fan Hızı: 1200 RPM
    Fan Hava Akışı: 47.98 CFM
    Fan Gürültüsü: 23.1 dB(A)
    Filtre: 2 adet yıkanabilir filtre
    USB yuva: 2
    Firewire yuva: 1
    Ses: 1 adet giriş, 1 adet çıkış (AC’97 uyumlu)
    e-SATA yuva: 1
    Boyutlar: 523 x 205 x 540mm (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) burda öyle yazıyo :P
    Ağırlık: 10.5kg
    Ürün Kodu: AK-BKINF-02
    Akasa Hakkında
    1997 yılında Tayvan ve İngiltere ofisleri ile kurulan Akasa, süregelen Kişiselleştirilmiş PC (Custom PC) devrimine 2000 yılında yüksek performanslı soğutucular ve yuvarlatılmış kablolar ile katılmıştır. Bugün 5 ayrı ülkede ofisi bulunan Akasa, Intel "Onaylı Soğutucu Üreticisi" ve AMD "Kalifiye Sistem Ortağı" ünvanlarına sahip olup, "Gelişmiş Dizayn Mühendisliği" sloganıyla kullanıcıların ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş soğutma ve sessizlik ürünlerini kalite ve aksesuar zenginliğinden ödün vermeden üretmeye devam etmektedir.

bu bilgiler hepsiburada dan alıntıdır... ürün özellikleri o şekilde yazılmış ama dediğiniz gibi 3.5 yuvaları sayarak full tower olduğu söylenir....
    iki kasa arasında kararsız kaldım öteki kasa raidmax quantum ölçüleri akasadan daha büyük : 683/445/218 bu kasaya da atx kasa demişler benim anlamadığım nokta bu .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommy_gunn -- 16 Ocak 2010; 7:01:24 >

• ATX anakartın boyutuyla ilgili bir şey. Yani bu kasalarda kullanılabilecek anakart boyutundaki kıstası belirlemek için ATX kasa oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeRHaT_ -- 16 Ocak 2010; 7:48:34 >
  • http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811156241&Tpk=raidmax%20quantum
    sitedeki ölçülere bakılırsa 530x480 cm ölçülerinde. ama bu ölçüler uçtan uca yani bu ölçülerde öndeki plastik çıkıntılar ve üstteki fan yuva yerleri de mevcut. bundan dolayı kullanım alanı 4-5 cm gibi düşme olur. ama akasa da böyle bir durum yok en fazla 1 cm gibi düşme olur.
  • Arkadaşlar bir konuda sizden bilgi almak istiyorum.
    Akasa Infiniti Full Tower modellerinde sağ kapak çıkınca kablo dolaştırma şansı veren boşluk var mı?

Hiçbir sitede bu yönde bir görsel bulamadım da o yüzden sormak durumunda kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.