Şimdi Ara

AKASA MI NOCTUA'MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kasamın içine 2 adet 14 cm fan alıcagım ama 2 marka arasında kaldım

akasa viper 14 cm mi alayım yoksa
    noctua nf-a14 pwm olan modeldenmi alıyım hangisi daha iyi ?

• Noctua nın malzeme kalitesi en üst seviyede.Noctua nın fiyatı sıkıntı yaratmaz ise noctua tabiki.
  • fanlar arası seçim yapıp yapmadığınızı bilmiyorum fakat yapmadıysanız vede ses konusu sorun yaratır diyorsanız akasa olanı tercih etmeyin fikir vermesi açısından bende olan fanın bir videosunu ekledim soğutmasına sözüm yok ama ses gerçekten rahatsızlık verici
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.y4114

fanlar arası seçim yapıp yapmadığınızı bilmiyorum fakat yapmadıysanız vede ses konusu sorun yaratır diyorsanız akasa olanı tercih etmeyin fikir vermesi açısından bende olan fanın bir videosunu ekledim soğutmasına sözüm yok ama ses gerçekten rahatsızlık verici

1500 devirde oturdugun yerden bile höykürüyor resmen sese baksana

yok daha almadım da şu gözüme çarptı bide

http://www.teknobiyotik.com/aerocool-death-silence-14cm-siyah-sessiz-kasa-fani.html

• birde şöyle bir konu vardı okuyup karar verebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_110667639/f_//tm.htm#110788709
  • Hem aksa hem noctua kullanmış biri olarak. Akasa viper %100 çalışırken noctua'nın 12 ve 14cm ürünlerinden daha fazla hava üflemekte. Akasa max seviyede çalıştığında sesi rahatsız edici düzeyde.
    sesini azaltmak için voltajını(yani devrini) düşürdüğünde noctua kadar hava üfleyecek ve noctua kadar olmasa bile sesi rahatsız edici seviyeden düşük olakcatır.
    (%50de kullandığında rahatsız etmemekte.)
    Tartışmasız noctusa ses konusunda akasadan daha iyi fakat performans aradığın durumlarda(işlemci oc yada %85 üstünde çalışırken) akasa fanın voltajını arttırıp işlemciyi yada ekran kartının fanına destek olabileceksin. noctua dan daha fazla hava üflemesi bu durumda avantaj olabilir.

Not: Akasa venom fanı 2 senedir ve noctua nf-a14 ve nf-a15 fanlarını 3 senedir 7/24 kesintisiz kullanmaktayım. Herhangi bir sorun yaşamadım
    akasa venom 14cm fanın çerçevesi kare olan max 26db ses ıkarırken çerçevesi yuvarlak olan 21.7db ses çıkarıyor aklında bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experiment67 -- 14 Aralık 2015; 2:12:24 >

• necmo123 N kullanıcısına yanıt
    hocam bildiğim kadarıyla noctua akasayı tokatlar
    şaka bir yana akasayı pek bilmeyen biriyim fakat noctua da servis olayı da güzel. adamlar ürünlerinin arkasında. bozulma durumunda bir mail - kargo ürünü gönderiyorsunuz yenisini gönderiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zotac mı msi mı ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.