Şimdi Ara

Akbank - 100 TL İstanbulkart yüklemesine 50TL Chippara hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
16
Favori
11.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Hocam görünürde öyle ama hem herkese bu kampanyanın smsi gitmemiş. ki banada gelmedi. Hemde Müşteri hizmetleri yalnızca SMS giden müşterilere özel yanıtını vermiş.

Sen katılım sağladın mı mesela? Sana sms geldi mi? Veya sms gelmese bile işlemi yaptın mı? Yada işlem yaptıktan sonra kazanım sms i geliyor mu?

İstanbulkarta yükleme yapmak bişey kaybettirmez zaten her türlü harcanır sorun değil ama takip etmek adına soruyoruz.

Anneme de mesaj gelmedi bana geldi lakin gelen mesajdaki linkte de sitedeki kampanya şartlarında da kişiye özel ve ya kampanya sadece sms/bildirim yolu ile ulaşan kitleyle özeldir şeklinde ibare yok yükledikten sonra da bir mesaj gelmiyor sadece kampanya diğer %10 olan ile birleşiyor onun mesajı geliyor örnek 100 yüklendi ise 10 TL chip yüklendi şeklinde kampanya ss aldım elimde duruyor ama daha önceki istanbulkart kampanyalarında sorunsuz yükleme yapıldı hatta yüklenme tarihinden de önce yüklendiği oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• O zaman müşteri hizmetleri yanlış bilgi veriyor. Yukardaki arkadaşa sms gelenlere özel denilmiş.

Kampanya açıklaması dikkate alınacaksa zaten dediğiniz doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

O zaman müşteri hizmetleri yanlış bilgi veriyor. Yukardaki arkadaşa sms gelenlere özel denilmiş.

Kampanya açıklaması dikkate alınacaksa zaten dediğiniz doğru.

Kampanya şartlarını dikkate alın müşteri temsilcisi yanlış bilgi vermiş yoksa kişiye özel olmuş olsa Akbank kampanya şartlarına mutlaka eklerdi ilgili maddeyi

• Akbank kartlari anasayfasinda hocam kampanya.Kisiye özel diye de yazmamis ki öyle olsa özellikle belirtilmeli.Her türlü yatmazsa sikayetle alinir.Tabi siz kendiniz bilirsiniz katilip katilmamakla

https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/istanbulkart-bakiye-yukleme-kampanyasi.aspx

• 300 tl aidat geldi iade etmiyor lar karti iptal ettirdim bakalim dönecek lermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    hocam juzdan 'da çıkmıyor, akbank mobil 'de çıkmıyor. ha desenki yap geç, çaktırma, ok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansımı deneyerek bende mobilden 100 lira yükledim. Bekleyelim bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul kartla market alışverişi yapiliyor mu ?

• Ocak aynın kampanyası bence
    100 tl yükledik diyelim

Akbank fav istanbulkart 140Tl’ye varan yükelemlerin %50’si iade kampanyasından 50 tl (öğrencilere özel)

Bu kampanyadan 50 tl

Axess istanbulkart kampanyasından 10 tl (aylardır akbank mobilden yüklüyorum her zaman %10 veriyor illa juzdan üzerinden yükelemye gerek yok)

Total 110 tl (60 chip para 50 tl nakit iade)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 12 Ocak 2023; 13:41:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt

a101, bim, şok başta olmak üzere bi sürü noktada geçiyor.

• Okuduğum kadarıyla sadece İstanbul içi değil mi hocam ?

• Dediğim gibi en fazla deneriz. Bi kaybımız olmaz.

Ondan emin değilim hocam. Yaşadığın şehirdeki şubelerden birine sor istersen.

Getir , starbucks mobil , multinet pos kabul eden restoranlar (bulaşmanızı önermem çok sıkıntılı) , bazı işbankası pos cihazları (genelde benzinliklerde oluyor) ile istanbul dışında geçiyor diğer tüm mağazalar istanbula dışında olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 12 Ocak 2023; 21:16:34 >
  • bu kampanyayı herkese açık akbank web sayfasına ekleyip de ne akbank mobile ne axxess mobile hala eklememiş olan ilgili akbank çalışanlarının sıkıntısı ne acaba insan merak ediyor bir tanesi gelip de arkadaşım çalışıyor şundan muzdairpler dese şahsen ben çok mutlu olurum. insan diyor acaba yeterince para mı vermiyorlar yoksa yetrince alıp da (genç ve bekar olduklarına büyük olasılık veriyorum) güzel kızlarla istedikleri şekillerde mi harcayamıyorlar, yoksa evliler de evililik içi sıkıntıları mı var neyiniz var söylein derdini söylemeyen derman bulamaz.

• reevesdonanim R kullanıcısına yanıt
    akbankta çalışanlar tahsilatları ilkokul.
    Adamlar kampanya yapiyorlar herşeyi baştan sağma.
    Ne tarihler doğru ne şartlar. Yani oradaki yazan şartlarında %90’u dikkate alınmaması gerekiyor hepsi copy-paste ben büyük ihtimalle ucuza calıştıklarını düşünüyorum ve bu yüzden böyle yapiyorlar

• reevesdonanim R kullanıcısına yanıt
    Şu yorumdaki güzelliğe bakar mısınız? Eskiden televizyonlarda hedefi 12'den vuran bu türden mükemmel yorumlar olurdu, wow şelale demek istiyorum

Benim muhattap olduğum temsilciler genelde çok iyi oluyorlar, kampanyalar konusunda da yeterince adil ve bonkörler tüm olumsuz koşullara rağmen ama İstanbulkart kampanyaları konusunda uzun süredir bir sıkıntı var. Bir kere iade aldık çok önceleri sonra birkaç kez denedik ama alamadık yine de kendilerini rahatsız etmedik ancak bu kez deneyesim geldi ve denedim bakalım ne olacak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 0.5 chip para yatmış Akbank - 100 TL İstanbulkart yüklemesine 50TL Chippara hediye

• zeynelr Z kullanıcısına yanıt
    puahhahaha şaka gibi

Akbank - 100 TL İstanbulkart yüklemesine 50TL Chippara hediye

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.