Şimdi Ara

Akbank - 100 TL İstanbulkart yüklemesine 50TL Chippara hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
16
Favori
11.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Istanbulkart bakiye yuklemene 50 TL chip-para hediye! Akbank Mobil'den 100 TL ve uzeri Istanbulkart bakiye yukleyerek 50 TL chip-para kazanabilirsiniz. Hemen yukleme yapmak icin: akbank.com/istanbulkart-ekle Detayli bilgi icin: akbank.com/istkart-kmp Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Mersis:0015001526400497 B001

akbank.com/istkart-kmp

Kampanya Detayları
    Kampanya 10 Ocak 2023 – 10 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Akbank Mobil üzerinden yapılan 100 TL ve üzeri İstanbulkart bakiye yüklemene, 50 chip-para kazanma imkanı sunulmaktadır. Toplamda en fazla 50 TL chip-para kazanılabilecektir. Son gün 25 Aralık 2022.

Kampanyadan önce verilmiş otomatik bakiye yükleme talimatları ve bakiye yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında asıl kartları ile toplamda en fazla 50 TL chip-para kazanabilir.

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştikten sonra karta yüklenecektir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para geri alınacaktır. Chip-para'nın kullanılması halinde ekstreye ilgili tutar borç yansıtılacaktır.

Chip-para yüklemeleri Şubat ayının 3. haftasında kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin aktif olan kartına yapılacaktır.

Kazanılan chip-paranın yüklenmesi için müşterinin aktif bir Akbank kredi kartı ya da debit kartı olmak zorundadır. Yükleme yapılacak dönemde aktif kredi kartı veya debit kartı olmayan müşterilere ödüllendirme yapılmayacaktır.

Axess ve Wings kredi kartları ile banka kartı kampanyaya dahildir.

Ek kartlar ve Sanal kartlar kampanyaya dahil değildir.

Free ve Bank'O Card Axess kartları kampanyaya dahil değildir.

Sadece bireysel müşteriler ve şahıs şirketi sahibi müşteriler katılabilir. Tüzel müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bu kampanyayı herkese açık akbank web sayfasına ekleyip de ne akbank mobile ne axxess mobile hala eklememiş olan ilgili akbank çalışanlarının sıkıntısı ne acaba insan merak ediyor bir tanesi gelip de arkadaşım çalışıyor şundan muzdairpler dese şahsen ben çok mutlu olurum. insan diyor acaba yeterince para mı vermiyorlar yoksa yetrince alıp da (genç ve bekar olduklarına büyük olasılık veriyorum) güzel kızlarla istedikleri şekillerde mi harcayamıyorlar, yoksa evliler de evililik içi sıkıntıları mı var neyiniz var söylein derdini söylemeyen derman bulamaz.

herkese 50 kuruş yatırmışlar başvurmaya gerek yok düzeltirler

ama koskoca bankada hiçmi kontrol yada onay mekanızması yok 50 tl chippara yüklüyoruz misal 100bin müşteriye ki bu bayağı ciddi bir iş

hadi biri hata yaptı bir bakmazmı biri

anlaşılır gibi değil...

yoksa müşteri unutmuştur eksik yatıralım farkederlerse yükleriz mi diyorlar acaba

• Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık yanıltıcı olmuş. 100 TL üzerine yüzde on chip para. Toplamda en fazla 50 TL chip para.

• Yükleme yaptım Şubat'ta gelecek yazıyor

• Chipparacıabi C kullanıcısına yanıt
    he tamam.

• Free maalesef dahil değil.

• %10 nays ta veriyor, degerlendirebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denizbank 20TL Hediye Bonus
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banka kartı ile nasıl yükleniyor bilen var mı acaba? Kartlarim arasında çıkmıyor.Sartlarda banka kartları dahil diyor aslında.

%10 yazisini göremedim şartlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurqi

%10 yazisini göremedim şartlarda.
    Arkadaş okuduğunu tam anlamamış herhalde 100 TL yüklemek yeterli 50 chip-para için 👍

• Akbank - 100 TL İstanbulkart yüklemesine 50TL Chippara hediye

• 500 TL yüklemeye 50 TL verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: gumus299

500 TL yüklemeye 50 TL verecek
    İkisi ayrı kampanya yalnız 👍😃

bu kampanya jüzdandan yüklemeye yüzde10 kampanyası değil ama onunlada birleşti

yüzde 10 chippara anında yüklendi 50 tl yüklenecek diye mesaj gelmedi ama şubatta yüklenecek şartlarda öyle yazıyor

bu arada jüzdandan anında yüzde 10 toplam 50 tl veriyor

500 tl yüklemek gerekiyor eskiden akbank mobilden yüklenince jüzdanda ki kampanya vermiyordu cihippara

ama bugün verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 10 Ocak 2023; 23:21:0 >
  • Ben de kampanyadaki ifadeler farklı olunca baktım ama göremedim Akbank kartın kampanyasına

• ademcell A kullanıcısına yanıt

Akbank kart kampanyası bende görünmüyor Akbank mobilde

• 100/50 harika oran hayırlı olsun

• Bana gelen mesaj bu bende 100tl attım şubatta gelecek chip para akbank kart.

Istanbulkart bakiye yuklemene 50 TL chip-para hediye! Akbank Mobil'den 100 TL ve uzeri Istanbulkart bakiye yukleyerek 50 TL chip-para kazanabilirsiniz. Hemen yukleme yapmak icin: akbank.com/istanbulkart-ekle Detayli bilgi icin: akbank.com/istkart-kmp Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Mersis:0015001526400497 B001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 10 Ocak 2023; 21:35:26 >
  • Biri akbank mobil biri juzdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etmeeşekilemuhabbet -- 10 Ocak 2023; 21:38:57 >
  • Sadece mesaj gelenlere özel olabilir. Hemen oltaya gelmeyelim. Katılımin nasıl yapıldığı da belli değil. Benim bildiğim Akbank katılımsız ödül falan vermez

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.