Şimdi Ara

Akbank - 100 TL İstanbulkart yüklemesine 50TL Chippara hediye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
16
Favori
11.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ofiste arkadaşla birer gün arayla kayıt açtırmıştık, sonra kayıt açılana geldi bana hala bişi gelmedi. bekleyelim bakalım.

• bana da yatırmışlar 50 yi. bu sefer de ilk yatırdıkları 50 krş u almamışar. valla ne diyim para hesabı bilmeyen küçük çocuk gibiler. sakıp ağa yaşayaydı böyle olmazdı.

• Kayıt açınca bana da geldi. (SMS gelmişti.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayıt açmadan ödüller verilmiyor. dün itibari ile benimde 50 Tl Chippara yüklendi.

• Ben de kayıt açtım. Ancak bana juzdan ile yüklemeden 10 TL iade chip kazanmışşınız diyor. Ama ben akbank mobil ile yükledim. Talebimde de akbank mobil kampanyası olduğunu özellikle belirttim. Tekrar kayıt acacagım mecburen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesaj gelmeyip 50 TL chip para yüklenen var mı?

• akyuzmk A kullanıcısına yanıt

Bana gelmedi. Kayıt açtık henüz ses yok. Akbank 2 iş gününde sonuçlandırmayı planlar ama 22 iş gününde olumsuz döner genelde.

Mesaj gelmemesine rağmen kampanya geçerliliğinden emin olan arkadaşlar vardı. Onlara geldi mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 3 Mart 2023; 9:32:24 >
  • Kampanya ya kayıt varmı idi destekden kayıt olmadıgınız icin olumsuz mesajı geldi

numarali basvurunuzu degerlendirdik ve kampanyaya kayit yaptirmadiginizi tespit ettik. Bu sebeple ilgili kazanim talebinize ne yazik ki olumlu yanit veremiyoruz. Iyi gunler dileriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt

Kayıt Olma diye bişey yoktu.

Kampanya SMS gönderilenlere veya listeye ekli olan müşterilere diye konuşmuştuk ama bazı arkadaşlar ısrarla kampanyanın genel olduğunu ve herkes için geçerli olduğunu iddia etmişlerdi. Biz de şansımızı denedik. Ama görünen o ki hedef kitlede yoksan hediye yok gibi bi durum var.

• bana sms geldi. kayıt da açtım ama hala gelen giden yok.

• damienn kullanıcısına yanıt
    Hangi isimden geldi SMS? Akbank mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Kayıt Olma diye bişey yoktu.

Kampanya SMS gönderilenlere veya listeye ekli olan müşterilere diye konuşmuştuk ama bazı arkadaşlar ısrarla kampanyanın genel olduğunu ve herkes için geçerli olduğunu iddia etmişlerdi. Biz de şansımızı denedik. Ama görünen o ki hedef kitlede yoksan hediye yok gibi bi durum var.

Israrlı arkadaşlardan biri benim ki halen aynı fikirdeyim kişiye özel olmuş olsa idi kampanya şartlarında belirtmesi gerekirdi (ki kampanya şartları Akbank sitesinde halen mevcut) anneme mesaj gelmedi yükledim ama chip-para gelmedi kayıt açtırdık olumsuz geldi tekrar açtırdım hakkı olan chip-parayı alana kadar kayıt açtıracağım çünkü kampanya şartları çok açık
    www.akbank.com
    İstanbulkart Bakiye Yükleme Kampanyası | Akbank
    https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/sayfalar/istanbulkart-bakiye-yukleme-kampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Mart 2023; 16:38:45 >

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

akbank hocam

• 27 Şubatta açtığım talep için az önce sonuçlandı ve 11 Ocakta Chippara yatmış dediler. Göz göre göre yalan söylediler.

Benzer bi yanıt alan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.