< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (21. sayfa)
-
-
O tarihe kadar para çıkışı da olmadı bi kredi kartı kesildi
O nedenle 115000 yatırdım bahaneleri olmasın diye
Açıklamalarında 2 Aralık bitti diye bişey dememişler. Para girişi olmadı yazmışlar
Ben 5 Aralıkta yatırdım. Burada 5 ve 6 Aralıkta yatırana bile gelmiş
-
Ben 21 Kasımda kampanyaya katıldım, 2 Aralıkta 100000 ve 3000 olmak üzere 2 para girişi yaptım. Aynı gün vadeli hesap açtım ve 103.000 TL. 06.01.2025 tarihine kadar vadeli hesapta bekledi, Hediye çeki yüklenmediği için açtığım kayda olumsuz sonuç gelmesin diye vadeliden dönen parayı 13 Ocak a kadar fon da tuttum. Baktım kayda cevap yok parayı 3 gün önce çektim. sanırım çektiğim gün kayıt sonuçlanmış, aradım sordum, müşteri temsilcisi sonucu söylemeden ( açılan kayda "kampanya sona erdiği için olumlu cevap verilememiştir, kampanya bilgileri için Akbank, internet, sosyal medya hesapları ve 444... ten bilgi alalirsiniz yazmışlar) sizin için tekrar kayıt açalım dedi, ve hesabı inceledi yeniden kayıt açtı.
Verilen cevap komedi, kampanya sona erdiği için olumsuz cevap vermişler. Benim bir tanıdığım 5 Aralıkta parayı aktardı, o da vadeli hesap açtı 1 ay bekletti, 23 Aralıkta onun kampanya çeki hemen göründü. En son açtığım kayda da olumsuz cevap verirlerse artık BDDK, Bankacılık hakem heyeti hepsine başvuracağım.
-
Sen bir dahisin dostum tek uyanık ben olduğumu bildin .TBB ye yaptığım şikayet sonrasi mail yolu ile kodu dün aldım ve az önce 2500 TL Lik alisverisimi yaptım parayı yatirdigim gün çekmiştim kod alamayan arkadaşlara duyurulur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ben 6 12 de yatırdım parayı aynı gün çektim TBB ye şikayet ettim dün kod aldım mail yoluyla
Kodu money pay yükleme yeri neresi bulamadım money de şifre ile kampanya tanımla var ordan olmuyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başvuruna neler ekledin hocam. Bide akbank ilk başvuruda ya da mh'yi aradığında ne cevap vermişti. Adamlar bana önceden hesabınızda para yok o nedenle kampanyadan yararlanamadınız demişti.
-
Başvuruya MH bin inceleme sonuç cevabını ekledim ilkten olumlu olduğunu sonradan olumsuz olduğunu yazmışlardı olumlu cevap yazan mailin ekran goruntusunu ekledim maile fakat daha önce mh ile görüştüğümde hesabımda daha önce para olması gerektiğini bana da söylediler bende 4 TL vardı senin hesapta para yoksa daha öncesinde vermezler diye düşünüyorum çünkü söyledikleri şu: gelirini 100.000 TL arttırana .... Yani 20 Kasım öncesi hesapta 1 kuruş da olsa para olması gerekiyor
Ben borçluydum eksi bakiye vardı Gerçi ben mh'ye de dedim o yazılandan bunu anlamak yanlış ve bunun arkasına sığınarak çıkarılan bu gerekçe mantıksız. Çünkü kişiye özel bi kampanya herkese tanımlanmamıştı. Bu nedenle ben uygun değilsem bana da tanımlanmazdı. Bu ilişkilendirme ile o anlam çıkmadığı anlaşılır. Muhtemelen alırım bunu diye düşünüyorum
-
Şikayet edin bı an önce insallah alırsınız
Ettim hatta cevap gelmeden etmiştim. Sonradan cevap gelince onu da ekledim. 3 hafta etti neredeyse Tbb'de incelemede. Ben hep bddk'ya başvuruyordum biz yetkisiz diyip işin içinden sıyrılıyordu. Bakalım Tbb ne yapacak.
-
BDDK değil başvurulması gereken yer TBB (tkbb ile karistirilmamali )
Kampanya ya ilk günlerde katılmıştım. Sonra şartlar değişse de son gün 100.000 EFT yaptım cuma günüydü 3 gün tuttum pazartesi çektim. Kod gelmedi. Şikâyet olusturdum.Bu arada tbb basvurmustum.TBB ilkinde banka olumlu olumsuz cevap vermemiş süre dolmadı demişti .Sonra banka Sartları sağlamadınız diye cevap verdi. Bu cevabı tbb yükledim 2 gün sonra kod. Geldi. Buradan yardımcı olan arkadaşlara tsk ederim.
Kod gelmeyenler bence tbb ye kesin şikayet etsin.
İşin kötüsü kodu money'e yüklerken başka bir kartınız var gibi bir şey diyor.
-
Money Pro kartı bakiye yoksa silin öyle deneyin ekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz bakiye var onu kullanıp sileyim o zaman .Teşekkür ederim.
-
İki hafta önce Akbank’la bütün ilişkilerimi kestim artık Akbank müşterisi değilim vereceği 2500 TL’ye da ihtiyacım yok yarışmacılara başarılar dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TBB'ye başvuruyu nereden yaptınız e devlet üzerinden farklı günlerde defalarca denedim sistemde hata var diyor son aşamada ve başvuruyu tamamlamıyor
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X