< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (20. sayfa)
-
-
tamam teşekkür ettim. parayı atıp çeken ve çeki alan var mı merak ettim.
-
TBB Hakem Heyeti'ne başvurmaya çalışıyorum 2-3 gün arayla sürekli "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." hatası alıyorum. var mı bu hatayı alıp çözen
-
Müşteri hizmetlerini aradım. Evet şartları sağlamışsınız, kayıt oluşturuyorum dedi. Dün cevap geldi, şartları sağlamamışım. Tekrar kayıt oluşturdum bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parayı bir gün tutmuştum, (temsilci kendinden son derece emin bu bilgiyi verdiği için) neyse kod gelmedi, önce kayıt fayda etmedi, bddk ya kayıt açtım fayda etmedi, son olarak tbb ye yazdım, kod u az önce ilettiler, bankanın kurgusu başka ise şartlara yazmayı bilecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tbb'ye nereden yazıyorsunuz?
Kodu satan varsa dm den yazabilir
E devlet.
Bankanizdan yazılı yanıt ekleyin veya başvuru ekleyin diyor, o aşamayı nasıl geçiyorsunuz
akbank iletişimden şikayet kaydı açıyorsunuz. yazılı cevap veriyorlar(geç de olsa cevap vermek zorundalar). olumlu cevap gelirse kodu verdiler demektir zaten. olumsuz cevap gelince, o cevabın görüntüsünü eklemeniz lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drlaw38Bankanizdan yazılı yanıt ekleyin veya başvuru ekleyin diyor, o aşamayı nasıl geçiyorsunuz
Ayın 23 ünde olusturdum kayıt hala cevap vermediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drlaw38 -- 10 Ocak 2025; 21:2:38 >
Teşekkürler hocam
Tbb ye şikayet ettim ertesi gün mail ile kodu verdiler. Bunların yaptığı tam adilik
Merhaba
Money cüzdana kodu ekledik ama kullanamıyoruz.
Bakiye sıfır yazıyor.
Pro kart da yok bende.
Normalde pro kart olması gerekliymiş bakiye onda görünecekmiş.
Prokart nasıl temin ediliyor acaba ?
Merhaba TBB konuyla uğraşmadı bddk yazdım kodu dün gönderdiler hakkınızı arayın cimere kadar yazdım sıkıyorsa atmasinlar
Akbank bi bize bilenmiş anlamadım. 3 tane kampanyamdan 6000tl yediler. Tbb, bddk tfsb, cimer ne gerekirse yazdım bakalım. Bana cevapta öncesinde hesabınızda varlık olması gerekiyordu gibi abidik gubidik bir cevap verildi. Bu şekilde cevap verilip olumsuz dönüş alıp sonrasında tbb ya da bddk'dan alan var mı?
-
kartı ekledin
ana sayfada bakiyenin yanındaki tırnağa basınca, 2500tl moneypay pro yazması lazım
-
Bu Akbankın yatacak yeri yatmayan çek için kayıt açtırdım.
Belirtilen tarihlerde hesabınıza ek 100000 TL para girişi olmamıştır diyor
Halbuki 5 aralıkta 115000 TL giriş oldu. Manyak mı bunlar nasıl göremezler
-
Aslında, ilgili kampanya maddesinde biraz daha farklı yazıyor.
"Kampanyadan 20 Kasım - 20 Aralık 2024 tarihleri arasında kampanya öncesi dönemde Akbank'ta bulunan varlığına ek 100.000 TL veya muadili varlık getiren müşterilerimiz ödül kazanabilecektir."
acaba sizdeki durum şöyle olabilir mi?
19 Kasım : Hesabınızda 50.000 TL olsun.
21 Kasım : Kart borcunuzu ödeyin, para gönderin ve hesabınızda 0 TL kalsın.
5 Aralık : Hesabınıza 115.000 TL giriş yapsın.
--
Akbank'ın hesabı, yukarıdaki maddeye istinaden, 50.000 + 100.000 TL olmak üzere hesabınızda 150.000 TL görmeyi bekliyor olabilir mi?
Bu biraz da zorlama ile benim yorumumu içeriyor. Gerçekte ne şekilde çalıştığını net bir şekilde söylemek pek mümkün değil.
Zaten maalesef, bu konu başlığı altında da kampanya koşullarının net anlaşılmadığı, net ifade edilmediği ortada.
İkinci bir konu ise, 2 Aralık 2024 tarihinde kampanyanın sona ermiş olması. Malum, banka dilediği zaman kampanyayı değiştirme/sonlandırma hakkına sahip. Arkadaşın paylaştığı ekran görüntüsünde, bu tarih belirtiliyor (link). Kampanya sona erdi derken de, iki seçenek çıkıyor 2 Aralık'a kadar para yatıranlar mı yoksa 2 Aralık'a kadar katılıp 6 Aralık'a kadar para yatıranlar mı?
Yine ne yazık ki bu belirsizlik de, genel olarak, Akbank'ın kampanya koşullarındaki belirsizliklerinden biri daha..
Zaten devamında, 20 Aralık tarihi konusu da var. O tarihe kadar hesapta mı kalacak, yalnız o tarihte mi kontrol edilecek vs vs.. diye uzayıp gidiyor. O tarafta da belirsizlikler söz konusu.
Elbette, en güvenli taraf; kampanyaya 2 Aralık'tan önce katılıp, yine 2 Aralık'tan önce varlığı artırıp sonra da 20 Aralık tarihine kadar bu tutarı korumak. Buna rağmen hediye vermediyse, her kanaldan ilgili hak arayışına girilebilir. Diğer türlü durumlarda, Akbank (bu muğlak kampanya metni, kampanya sonlandırma durumu nedeniyle) sıyrılacak bir yer bulur gibi geliyor.
Şansınızı e-Devlet üzerinden, Türkiye Bankalar Birliği Hakem Heyeti (TBB Hakem Heyeti) üzerinden deneyin. Başarılı sonuç alan arkadaşlar var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X