Hele hele şu tiplere bak bilmeyen de sanar banka şartlara uygun iş yapmış da bizde çığırtkanlık yapıp, bize de versinler diyoruz. Şartlar ortada kardeşim hak kazanmışız ve hakkımızı istiyoruz bu kadar. |
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (18. sayfa)
-
-
onlar üç gün attı alamadılar hadi. benim para hala duruyor ppf de ama kod mod gelmedi. kayıt açtık bakalım ne diyecekler.
-
alınıyor.
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: maestro2
Bu çeki parçalar halinde harcamanın yolu var mı?moneypay cüzdana yükleyin hocam
-
Hocam MoneyPay'e yükleyince e-ticaret pazar yerlerinde de kullanabilir miyiz parayı yoksa yine Migros'ta mı harcayacağız?
-
Sadece migrosta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satmak isteyen varsa özel mesaj atabilir
Almak isteyen olursa 2250ye bırakabilirim.
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şimdi kodu moneypaye ekleyince PRO KART diye kart eklendi.
Parçalı ödeme yapmak istersek ekstra birşey söylememiz gerekiyor mu yoksa sadece postaki qr kodu okutunca ödeme seçeneği çıkıyor mu?
Qr okuttuktan sonra ekstra bir şeye gerek yok.Pro kartı öncelikli olarak seçip kendi kendine oradan çekiyor.Ben de bu şekilde oldu.Acaba limitten ya da money puandan çekmiş mi diye kontrol ettim sonrasında ama yok prodan çekmiş direkt
Anladım hocam eyvallah teşekkür ettim bilgi için
-
bugün bana SMS geldi, Şartları yerine getirmediginiz için kampanyadan yararlanamadiniz diye, Müşteri hizmetlerini aradım, yerine getiremediğim şart nedir diye sordum, 20 Aralık'ta kadarki olan kampanya varmış onda görünüyormusum, ben de görünen kampanyası da 20 Kasım - 06 Aralık 2024 arası dedim, yeniden kayıt açtılar, bu sefer de kodu almazsam bdkk a şikayet edeceğim, yok öyle 100 bin i alıp şartları yerine getirmediniz demek, QNB Finansbank yaptığı kampanyası yanında Akbank zulüm çektiriyor, Saçma sapan işler,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 30 Aralık 2024; 22:27:9 >
macrocenter ve migrosta kullanabilirsiniz hocam
-
Çok teşekkürler hocam
Cuma günü açtığım kayıt sonucu Az önce kodum Geldi Geçte olsa Tişikkirler Akbank.
En saglamı % 50 den aylık mevduattı öyle yaptık hem faiz hem 2500 tl aldık onuda alkole gömdük.
-
kayıt açtırdık cevap gelmiyor arkadaş resmen sallamıyorlar
cevap bari dönün be allahsızlar
23 aralıkta bize ulaşın dan yazdım, hala açık çağrı görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X