Hem senin sorunu hemde genel cevap açısından yazayım. Kampanya ilk ciktiginda arkadaşlarında dediği gibi şartlardan anlaşılan istersen hemen o an 100 bin TL at çek oluyor anlasiliyordu. Biraz bekledim sonra kampanya değişiklik zirvalari başladı banka tarafından ama 2 aralıktan önce kampanyaya katılmıştım 19 Aralık'ta at çek yapacaktım sonuçta kimse 100 bin TL yi o kadar süre 100 bin TL olarak tutmaz. 4 Aralık'ta musteri hizmetlerini aradım detayı sordum 6 Aralık'a kadar atabilirsiniz sorun yok 20 sine kadar bekleyecek dedi. Bende 5 Aralık'ta attım fona hem fondan 3 bin geldi hemde kodda sorun çıkmadı aldım. |
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (16. sayfa)
-
-
Hala çek gelmedi tüm şartları yerine getirdim akbank bize yazına yazdım e devletten tbb ye yazdım -
Ben parayı 1 gün tuttum hesapta sonrasında müşteri temsilcilerine kaç sefer sorduysam sonrun olmadığını kodun 27 aralığa kadar gelecegini söylediler ama hala yok -
Calestine_x kod nerede görülüyor bilgi verirmisin -
Akbank mobilde kampanyaların altında sana özel kampanyalar çıkıyor. sağ üstte tümü de hepsi listelensin orada görünüyor
-
Hocam kod kısmında leke var orayı göremiyoruz :)
-
iekeleri kaldırmak için bi uygulama olacaktı. Adını hatırlayan var mı? :)
-
"802XXXXXXX numarali basvurunuzla ilgili degerlendirmemizi tamamladik ve kampanya sartlarini yerine getiremediginizi tespit ettik. Bu sebeple kazanim talebinize ne yazik ki olumlu yanit veremiyoruz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B002"
Tbb yolları görülecek anlaşılan
-
Bana da bugün cevap geldi kampanya 2 aralıkta sonu ermiştir yazıyor salak mı bunlar? -
kayıt açtırıp hediye çekini alabilen oldu mu?
daha cevap yazmaya bile tenezzül etmediler
gerçi cevap gelenlere bakınca durum vahim resmen aptal yerine konulduk -
Katılımı kasım sonu gibi yapmıştim.2 hesapla faydalandik.Birine parayı 3 aralikta attim,öbüne 4 aralikta
İki hesap için de kodları aldık
-
quote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
kayıt açtırıp hediye çekini alabilen oldu mu?
daha cevap yazmaya bile tenezzül etmediler
gerçi cevap gelenlere bakınca durum vahim resmen aptal yerine konuldukkasımda katıldım 2 Aralıkta parayı attım para hala Akbankta Öyle yağma yok Verecekler kodları.
-
Aynı durumdayım son günü mü bekliyorlar acaba -
Para ne kadar kaldı ki hesapta -
Yatırıp çektim ama bunda problem yokmuş ama temsilcinin dediğine göre şartlardaki "ek" ibaresi önceden varlığınız olması gerekir anlamına geliyormuş, ondan vermemişler dedi. Bi varlığınız olmadığı için uymuyormuşuz diyor. Kadına gülmekten ve dalga geçmekten derdimi düzgün anlatıp talep açamadım tekrardan
-
6 aralıkta para attım, akbank ppf aldım. parayı hiç çekmedim. kupon geldi bana sorunsuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X