Şimdi Ara

Akbank Direkt’ten indirimli McDonald's Kampanyası 48,40TL yerine 19,95TL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akbank Direkt kampanyalarım kısmında yeni gelen bir kampanya McDonald's menüsü gayet uygun gibi geldi bana arkadaşlar :D

Kampanya Link:http://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/mcdonalds-kampanya.aspx

• Arkadaşlar yemeklerin soğuk gelmesindeki unsurları söyleyeyim.

Kurye 1 den fazla paket alıp çıktığında örneğin 2 farklı paket almış olsun.İlk gittiği yerde çeşitli sebepler kurye hızını düşürebiliyor.Dolayısıyla siz ikinci sırada iseniz yemeğiniz bir miktar soğuk geliyor olabilir. Soğuk gelmesinin nedenleri ;
    -Kuryenin ilk gittiği yerdeki müşteri sorumsuzluğu
    Müşteri sipraişi veriyor zili çalışmıyor birde hanfendi ya da beyefendi telefonla konuşuyor kurye kendisine ulaşamıyor.
    -Asansör bozuk veya asansör yok
    ilk sipariş 5 katlı binanın 5.katı olsun bina yeni asansör yok veya asansör var ama bozuk veya hiç asansör yok kurye 5 kat çıkıp 5 kat inecek ondan sonra sizin siparişinizi getirecek.
    -Pos cihazı çekmemesi
    pos cihazı kullananlar bilir bazen pos cihazı çekmeyerek saç baş yoldurtur bazen donar bataryayı çıkar tak açılmasını bekle vs. vs.
    -Müşterinin kendi oturduğu yeri bilmiyor olması
    Müşteri oturduğu adresi bilmez siparişi verirken bazı bilgileri kafadan atar ya da hiç yazmaz.Veya adresi zor bir yerdedir adres açıklaması da yetersizdir. Adres açıklamalarında ülkede ne kadar sağını solunu bilmeyen insan olduğunu gördüm.
    -Trafik olması

Farklı mahalleler için sistem zaten paket çıkışına onay vermiyor. Yani örneğin A mahallesi ile B mahallesinin paketini aynı anda kurye alamaz. Ancak bazen öyle yoğunluk oluyorki eğer B mahallesine gidilecekse A mahallesi de yolun üzerindeyse A mahallesini alıyoruz. Ancak 3 paket alımına müdür kesinlikle izin vermiyor siparişiniz soğumasın diye. Üstte saydığım unsurlar yoksa siz 2. sıradaki müşteri olsanız dahi yemeğiniz sıcak gelir. Yani yemeğin soğuk gelmesinin sebeplerini bilip yorumlarınızı ona göre yapın lütfen.

Benim sizlerden beklediğim. Adres tarifnizi kolay ve anlaşılır olarak yapın. Binanızın altında yanında sağında solunda bilindik bir yer varsa siparişte mutlaka belirtin. Zilinizin çalışıp çalışmadığından emin olun. Apartmanda şifreli zil sistemi varsa siparişte şifreyi yazın. Daire iç kapınızda daire no yazmıyorsa kurşun kalemle uygun bir yere yazın. Ve benim için en önemlisi kaçıncı katta olduğunuzu asansörle oraya çıkarken kaça basılması gerektiğini bildirin.Bunu yazarsanız kurye nokta atışı ile bulunduğunuz kata çıkacak 1 alt veya 1 üst kata çıkıp zaman kaybı yaşamayacaktır.Apartman girişindeki zillerde isim yazması bi anlam ifade etmiyor. Daire no yazması daha önemlidir. Çünkü kargo kurye vs. sizi aryanlar daire bilgisine bakar ve çoğu zaman zilde aile büyüklerinin adı yazar ama siparişi siz verirsiniz dolayısıyla isimden kuryenin sizi bulmasını beklemeyin.

-Afiyet olsun
  • Zaten 20 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    20 liraya alman için kod gerekiyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an ikili menü seçersen mc chicken ve big mac 25 liraya geliyor ekstra olarak patates var nugget yok. 5 lira puan vermesi de iyi. Mc chicken kitlenecek biri bulunabilirse güzel kampanya
  • Tutar 29,90 yazıyor.Kodu nereye yazıyoruz.

• yunus3282 Y kullanıcısına yanıt
    sepetimi onayla dedikten sonra aşağıda promosyon koduna yazacaksın
  • Bir sefer mi oluyor. Yoksa kodu kullandikça yeni kod veriyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normalde bkm express kampanyasıyla 2 adet big mac 20 tl ye geliyordu. o bitti yerine bu çöp kampanya geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: costanT14

sepeti onaylayıp kodu yazdıktan sonra online encard ile ödeyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzunEsmer

quote:

Orijinalden alıntı: costanT14

sepeti onaylayıp kodu yazdıktan sonra online encard ile ödeyebiliyor muyuz?

evet ödenebilmesi lazım güzel kombo olur yani 20-5 enpara=15-5 mc puan = 10tlye gelebilir
  • Ederi zaten bu fiyatlar olan menüleri yok 48 liradan 20 liraya indiriyoruz yok 70 liradan 30 liraya indiriyoruz gibi ortada büyük bi indirim varmış gibi gösteren kampanyalardan nefret ederim. Şahsen ortada sıcak bir kampanya olduğunu düşünmüyorum.

• Enpara.com oluyor mu net bilen var mı

• Bkm express kampanyasını geri istiyoruz!
  • dün yedim bu kampanyadan. berbattı resmen beyler. patates taze değildi sanki daha önce pişirlmiş satılmamış onu doldurup getirmişler., nugget yine pişirilip soğumuş gibiydi ayrıca tatsız tuzsuzdu. big mac menü resimdeki gibi gelir dedik hiç alakası yok içine marul katıp göndermişler. tavuk hamburger idare eder.

burger king i beğenmezdim ama bunu gördükten sonra

verdiğiniz paraya değmez ama benim gibi bi değişiklik olsun derseniz denenebilir
  • 422_322 4 kullanıcısına yanıt
    Şubesel birşey bende burgerkingi kotulerdim geçen fatihte bir tanesine gittim çok güzel yapmışlardı yani aynı et de bu kadar fark olması şaşırtıcı McDonald's geçen gittiğimde önceden yapılmış burgeri ısıtıp verdiler kim bilir kaç saatlik böyle işlerin önüne gecmesi lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    doğru subesel olabilir fakat hareketli bir şubeydi. dikkat etmeleri gerek
  • tek kullanımlıkmış... Ne anladım bu işten..
  • Enpara ile birleşiyor mu arkadaşlar bilgisi olan yazabilir mi ?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Neden birleşmesin?

• yunus3282 Y kullanıcısına yanıt
    Denedin mi dostum bilmediğim için sordum. Çünkü enpara yemeksepeti tarzındaki sitelerde geçerliydi sanırım emin olamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.