Tşk'ler,İşten yenileyip 5Bin almıştım ama bu da cazip geldi geçebilirim..Bu arada İşbank Maximum karttan aidat almıyor emekliden. |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (3. sayfa)
-
-
ölen emekli yakınları 1500 tl nin aldında alabiliyor anne-kız babadan kalan maaşı alıyorsa 1500 altında kalabilir
-
Öyle yapalım o zaman teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Babamın maaş Ziraat bankasında geçen yıl ya da bir önceki yıl taşımak istedim o zamanlar promosyonlar da bu kadar değildi denedim olmadı 750 ye razı olduk babam uğraşmıyor bana kızar hep neyse dün tekrar bakayım dedim e devletinden baktım Kredi/Promosyon blokeniz var diyor hesapta sadece şube değişebilir yazıyor acayip sinir oldum ne hakla bloke koyarsın nasıl bir hukuksuzluktur bu o hesaptan sadece maaş alıyor başka da kullanılmıyor borç kredi falan hiç olmadı. Kendim olmayınca çözemiyorum benim hesabım olsa ortalığı ayağa kaldırırım bankaya yazdım şubeyi arıyorum size atanan temsilci yok diyor çağrı merkezine yönlendiriyor yani hakkımızı kullanamıyoruz
-
26sında ykb ye geçtık. promsoyon hemen yattı 5k. ama aktif değil. şimdi yine buna geçililir mi ki? 2k fark var
-
Arkadaşlar babam maaşını ziraatten alıyor ama ayni bankadan kredide kullandı,taahhüt mayıs 2023 de bitiyor,başka bankaya taşımamız mümkün mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi için maaş bloke taahhüdü alamazlar hocam aldıkları virman talimatıdır her ayin o günü ödenmesi için maaşı taşımanıza engel durum olacağını sanmam yine de imzaladığınız formlardan tekrar inceleyebilirsiniz bunun için ek madde koymamislarsa taşıyabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
YKB ye 5bini öder akbanka geçersin.
Arka tarafta başka zımbırtıları yoksa eğer olması gereken budur.
-
Arkadaşlar garanti bankası yıl sonuna doğru 8.500 tl civarı yapacak. İçeriden kesin bilgi.
arkadaslar 2 emekli maası alanlar da ikisine de promosyon veriyorlar mı? Farklı bankalara tasırsak.Yoksa sadece tek genel toplamı hesaplayıp tek promosyon mu veriyorlar.
-
Dün iş bankasına taşıdık, fakat maaşlar ağustos 21 de yatacağı için promosyon alamdık. Taşısak problem olur mu. Bu durumda olan var mı acaba?
-
Problem olmaz taşıyabilirsin tekrar.
-
Banka bazında tek promosyon alırsın. ama maaşın biri akbank diğeri garanti olursa ikisinden de alırsın diye yazdılar daha önce. Denemedim denemek gerek :)
-
Garanti bankası'nın 3 yıllık taahhüt bitmesine 8 ay var. Blokeyi kaldırmak için bankaya gittiğimde bize ödedikleri 1000 lira promosyonu mu isterler yoksa 8 aylık kalanı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank promasyon güncellemesi şu an geçerli mi yoksa 1 ağustostan itibaren mi geçerli
olacak ? Yani emekli maaş taşımayı bugün yapmalımıyız yoksa 1 ağustos mu beklenmeli ?
-
şimdi başvurduk halloldu👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar selamlar, Annem Ziraatten emekli maaşını alıyor. Ayrıca pandemi kredisi (5 bin) ve toki ödemeleri mevcut bu bankada. Geçen gün işbankasına taşımak istemiş ama kredi var diye hem kendi bankası hem de işbankası personeli sözlü olarak taşıma yapamazsınız demiş. Bu işin aslı nedir? Bilen paylaşabilir mi?
-
Acele etmemek lazım. 31 Temmuz itibariyle diğer bankaların kampanyaları bittikçe yeni fiyatlandırmadan kampanyaları revize ederler.
-
Eyvallah hocam sag olun.
Şuanda akbanktan maaş alanlar ve promosyon süresi devam edenler nasıl bir yol izleyecek?
Promosyon güncellemesi yapıyor mu akbank?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 28 Temmuz 2022; 14:49:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X