kalan parayı alırlar hocam. aldığınız promosyonu bölüp 8 ayı hesaplayın. şubeye gitmeye gerek yok uygulamadan yapılıyor. |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (4. sayfa)
-
-
1 hafta önce 3500 e taşımıştık arayıp iptal ettirdik 7000 olarak tekrar başvurdum
-
bir de atm ye para yatırmak istediğinizde yeni basılan 200 liraları kesinlikle kabul etmeyen bir bankadır kendisi.
konuya gelirsek 7.500 tl şu dönemde iyi para. aylığı 200 liraya gelir.
-
teşekkür ederim Garanti bank uygulamasından taahhüt nasıl kalkıyor bunu da yazarsan sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler su isi cozebilen oldumu . Mesela 6 ay kaldi benimkinin bitmesine 250 tl ceza odeyip buna gectim . Simdi bu kalan 6 ay icin mi ben 5,6 bin tl hermeyse alacagim yoksa gelecek 3,5 yil icin mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GSM ve internet şirketlerinin taahhüt öncesi abonelik sonlandırma cezalarını bile mahkemeler haksız bulmuşken bankalar da aynı durumda olur...
-
akbanklı olmadan e devletten taşısak, kart gönderırler mı
-
Blokajı Ziraat Bankası' mı kaldıracak?
-
Arkadaşlar hiç bilmediğimden soruyorum, akbanka geçeli annemin 2 ay falan oluyor. Yararlanabilir miyim? Yararlanırsam nasıl katılabilirim kampanyaya yoksa otomatik mi dahil oluyor ve her şey geçişten sonra otomatik mi ilerlliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelecek 3 yıl için tabiki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı durumda biz de varız kardeşim. annemin maaşını aralık ayında taşıyıp 2500 lira almıştık. akbankı arayıp aradaki farkı isteyeceğiz.
-
cevaappppp lütfennn
-
Şubeyi mi yoksa çağrı merkezini mi aradınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şubeye gidip formları imzalamanız lazım.
-
görüntülü konuşup yapsak olmaz mı
-
olabilir şansını dene.
-
babamı ikna edemiyorum ki , bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum :D
-
https://forum.donanimhaber.com/umit-ozdag-annenizi-babanizi-secim-gunu-eve-kilitleyin-oy-kullanamasinlar--153455329
-
Banka değiştirme konusunu daha da zorlaştıracaklar ama bir de bu tarafı var konunun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ee yaparlarsa da haktır bence,millet zırt pırt suyunu çıkardı baksana..anlamıyorum ki bu acele nedir..özel bankalar arasında rekabet var zaten..noldu Haziran da 3500 dü, biri 5 bin yapınca diğerleri de yükseltti hemen işte....yine yükselecek bu da burda dursun .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X