Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kalan parayı alırlar hocam. aldığınız promosyonu bölüp 8 ayı hesaplayın. şubeye gitmeye gerek yok uygulamadan yapılıyor.

• press-tij kullanıcısına yanıt

1 hafta önce 3500 e taşımıştık arayıp iptal ettirdik 7000 olarak tekrar başvurdum

• Aroretiel kullanıcısına yanıt

bir de atm ye para yatırmak istediğinizde yeni basılan 200 liraları kesinlikle kabul etmeyen bir bankadır kendisi.

konuya gelirsek 7.500 tl şu dönemde iyi para. aylığı 200 liraya gelir.

• teşekkür ederim Garanti bank uygulamasından taahhüt nasıl kalkıyor bunu da yazarsan sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beyler su isi cozebilen oldumu . Mesela 6 ay kaldi benimkinin bitmesine 250 tl ceza odeyip buna gectim . Simdi bu kalan 6 ay icin mi ben 5,6 bin tl hermeyse alacagim yoksa gelecek 3,5 yil icin mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mami61off kullanıcısına yanıt

GSM ve internet şirketlerinin taahhüt öncesi abonelik sonlandırma cezalarını bile mahkemeler haksız bulmuşken bankalar da aynı durumda olur...

• akbanklı olmadan e devletten taşısak, kart gönderırler mı

• Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel)

Blokajı Ziraat Bankası' mı kaldıracak?

• Arkadaşlar hiç bilmediğimden soruyorum, akbanka geçeli annemin 2 ay falan oluyor. Yararlanabilir miyim? Yararlanırsam nasıl katılabilirim kampanyaya yoksa otomatik mi dahil oluyor ve her şey geçişten sonra otomatik mi ilerlliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami61off kullanıcısına yanıt
    Gelecek 3 yıl için tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt

aynı durumda biz de varız kardeşim. annemin maaşını aralık ayında taşıyıp 2500 lira almıştık. akbankı arayıp aradaki farkı isteyeceğiz.

• Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt

cevaappppp lütfennn

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Şubeyi mi yoksa çağrı merkezini mi aradınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şubeye gidip formları imzalamanız lazım.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

görüntülü konuşup yapsak olmaz mı

olabilir şansını dene.

• babamı ikna edemiyorum ki , bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum :D

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/umit-ozdag-annenizi-babanizi-secim-gunu-eve-kilitleyin-oy-kullanamasinlar--153455329

• Tearz kullanıcısına yanıt
    Banka değiştirme konusunu daha da zorlaştıracaklar ama bir de bu tarafı var konunun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paşalı kullanıcısına yanıt
    ee yaparlarsa da haktır bence,millet zırt pırt suyunu çıkardı baksana..anlamıyorum ki bu acele nedir..özel bankalar arasında rekabet var zaten..noldu Haziran da 3500 dü, biri 5 bin yapınca diğerleri de yükseltti hemen işte....yine yükselecek bu da burda dursun .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.