Anam şubeden aradı, çok kalabalıkmış dedi. Beklemesini söyledim. Anlaşılan kampanyayı duyan emekliler soluğu şubede almış... |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (5. sayfa)
-
-
referans olana da bi promosyon yok mu acaba? işbank veriyordu bi şeyler de akbankta göremedim.
-
Anladım annem için sordum da kayıtlı bankaya gitmeye gerek yok o zaman teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben banka değiştirmenin kısıtlanacağını düşünmüyorum ama özel bankaların oyuncağa çevirdiği bu duruma kural koyacaklarını düşünüyorum. 3 Ayda noldu da 5K fiyat farkı oluştu kampanyalar arasında.
-
Merhaba arkadaşlar ilk defa Akbank müşterisi olacağım. Mobilden akbanklı olmak ve Ağustos ayında emekli maaşımıda akbanka taşımak istiyorum.
-Havale,eft ücretsizmi?
-Arkadaşını davet kodu kullanacağım.Emekli davet kodumu kullanmak hangisi daha avantajlı oluyor.
-K.kartlarında kart ücreti varmı?Bol bonuslu K.kartı alıp düzenli olarak her ay belli bir tutar harcama yapabilirim. Free kart kampanyaya dahil değilmiş.Kampanyaya dahil olan kart ücreti olmayan k.kartı varmı?Wings k.kartının yıllık ücreti ne kadar?Emekli maaşı alanlardan da alınıyormu?
-2 fatura talimatı vereceğim.
Birden fazla kampanyaya katılabiliyormuyum? Tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 28 Temmuz 2022; 16:29:49 > -
Biraz beklesek mi diğer bankalar da bir atak yapar herhalde
Hedef 10bin herhalde :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
emekliye 1100 lira sözde bayram ikramiyesi veren devletin ne kadar cimri olduğunu görmüş olduk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank headshot yapmis. Is bankasina tasiyacaktik pusula akbank a döndü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 28 Temmuz 2022; 17:10:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç gün önce Garantiye taşımıştık daha promosyon yatmadı, çıkabiliyor muyuz promosyon yatmadan önce? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
Anam geçiş yapmıs.
Ziraat ceza olarak 160 TL kesmiş.
İlk mayışını Akbank' tan eylül ayında aldığında 7.000 TL' de yatacakmış.
250 TL chip para yüklü kredi kartı da verilmiş....
Sorularının çoğu aşağıdaki linkten cevaplanmış..
www.akbank.comSGK Emekli Maaş Ödemelerihttps://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/SGK-Emekli-Maas-Odemeleri.aspxŞubelerde öncelikli hizmet alırsın.
Yurt çapındaki tüm bankaların ATM'lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekebilirsin
Ücretsiz Havale gönderirsin
Akbank Mobil ve İnternet ile hafta içi 09:00-16:00 arasında EFT işlemlerini ücretsiz yaparsın
İhtiyaç kredilerinde kefilsiz kullandırım, maaşını 3 ayda 1 alan emeklilerimize özel 3 ayda 1 ödemeli kredi seçeneklerinden yararlanırsın
Bireysel kredilerde çok özel indirimler ve avantajlı faiz oranlarından yararlanırsın
-
Dün isbankasi tasimistik, bugün Akbank gittik. iş bankasına gitmeden Akbank a taşıdık emekli maaş larini.
hayırlı olsun.
-
off ne paraymış.
babamın ev kredisi bitene kadar miktar 20 bin falan olur herhalde
Paylaşanlara teşekkürler
Garanti müşteri hizmetleriyle konuştum hocam, şubeye gidip iptal ettirin sonra geçebilirsiniz dediler. Herhangi bir ceza vs. yok zaten promosyon da yatmadı hala. Sabah erkenden garantiye gideceğim sonra Akbank'a
1 ağustosu bekleyin hele bi oraya bi buraya gitmekten başınız dönecek
-
Merhaba kalan 8 ayın psrasini isterler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X