Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bankalar için bu paralar çok kıymetli değil diğerlerinin de benzer ataklar yapacağını düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E-devlet üzerinden banka değişkliği yapmanın bir anlamı var mı

• 2 fatura odemesini kac ay odemeye veriyor biliyormusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xenas01 kullanıcısına yanıt

Ne gerek var ki iptal etmeye zaten yatmamış promosyon yatmayan şeyin nasıl bir cezası ödemesi falan olabilir. Maaş yatmayacağı için promosyon da yatmaz bu durumda herhangi bir sıkıntı olmaması gerek normal durumlarda.

• Mobilden akbank hesabı açıp bu kampanyaya katılın 1500 TL de buradan gelir.

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt

yeni müşteriler için galiba bu kampanya

Birleşir mi acaba?

• 2 gun once akbanki iptal edip garantiye tasimistim. Bugun akbank mobilden promosyon basvurusuna girdim hemen kabul etti. Garanti daha para yatmadigi icin aktif degilmis zaten. Ancak 750tl yatti birazdan mh ni arayacagim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enorton E kullanıcısına yanıt

Hocam Ziraaat internet bankacılığından aldığın tutardan hak kazanmadığın tutarı geri ödüyorsun o zaman onlin eiptal ediyorsun; ama yeni banka işlemleri için şubeye gitmen gerek Mobil Uygulamadan müşsteriniz olmak istiyorum seçeneğinden denesen dahi en son yine de imza için şubeye çağırıyorlar.

***İş bankasıdan 5000 alacaktım sözleşme yaptık henüz almadım maaşı ve promosyonu iptal edip AkBank'a taşıyacağım iptal etmemde bir sakınca yokmuş... 2250 TL karda olacağım :).

• arkadaşlar bilen yazabilir mi babaannem en son promosyon ödemesini bu tarihte 850 tl olarak almış denizbanktan akbank'a geçebilirmiyiz ? denizbank'a ne kadar öderiz tekrardan.. ?

yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacaklara.

12.03.2020 23:10

02.03.2020 22:53

''Akbanklı olma aşamasında ürün tercih alanında “maaş müşterisi” seçeneğini işaretleyen Akbanklılar ise kampanyadan faydalanamaz.''

Böyle bir ibare var ama bilemedim.

• Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Kardeşim alınan miktar 36 aylık tarihlerin yanlış yazmışsın, yani 850₺ aldığı tarihten bugüne kaç ay ediyor böl ona kalan kısmı ödenecek. Ve maaş üstüne promosyon için konan bloke kalkacak eksi hesap yani kmh varsa onuda kapatın sonra

isterseniz bankaya gidebilirsiniz

• Babadan kalan emekli maaşı da kapsama dahil mi?

• mur37 M kullanıcısına yanıt

hocam promosyon ödemesini 12.03.2020 bu tarihte almış , 850 tl olarak.

maaş ödemeside bu tarihte olmuş 20.03.2020 bugüne kadar 31 maaş almış olarak hesapladım hocam

ne kadar öderiz 850/31 mi olucak

tesekkur ederim simdiden

• chaplinn kullanıcısına yanıt

Evet hocam ilk kez müşteri olacaklar için mobilden hesap açanlar için.

• BuMé®@NG kullanıcısına yanıt

Evet birleşir bu chip para kampanyası.

Katılımcının program taahhüt süresinde Akbank maaş müşterisi ya da emekli maaş müşterisi olması durumunda program sona ermeyecektir. Katılımcı, koşulları sağladığı sürece ödülün geri alınması söz konusu olmayacak ve ek avantajlar geçerliliğini koruyacaktır. Kazanan Akbanklı programına katılım öncesi, bankamız maaş müşterisi veya emekli maaş müşterisi olan Akbanklılar Kazanan Akbanklı programına katılım gösterememektedir.

• eKsTazi kullanıcısına yanıt

İlk bu kampanya katılıp daha sonra promosyon kampanyasına katılmak gerek.

Katılımcının program taahhüt süresinde Akbank maaş müşterisi ya da emekli maaş müşterisi olması durumunda program sona ermeyecektir. Katılımcı, koşulları sağladığı sürece ödülün geri alınması söz konusu olmayacak ve ek avantajlar geçerliliğini koruyacaktır. Kazanan Akbanklı programına katılım öncesi, bankamız maaş müşterisi veya emekli maaş müşterisi olan Akbanklılar Kazanan Akbanklı programına katılım gösterememektedir.

• Eğer maaş annenin üstüne geçtiyse, dahildir.

• Emekli maasini tasiyana havale eft ucreti oluyor mu acaba? Bununla ilgili hic bi aciklama goremedim sartlarda.

Annemin maasini tasiyalim dedik, akbank musterisi olmadigi icin benim referans kodumla mobilden basvuru yaptik ama subeye gelin islemi tamamlamak icin diye uyari cikti, yarin gidecek bakalim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.