Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bloke kaldırmak vatandaşın değil bankanın işi. Vatandaş sadece cayma bedeli öder....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank şubesine gittim ama inanılmaz kalabalıktı, salı veya çarşamba gideceğim bir daha erken saatte. Banka açılmadan çok uzun kuyruk oluşmuştu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuanki müşterisi olduğum bankada mevcut kredi ödemem var akbanka gecebilir miyim bu taşımama engel mi banka promosyonundan yararlanabilir miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Draco777 D kullanıcısına yanıt

kredi borcun, maaşını o bankadan almanı zorlayamaz. kredini düzenli ödüyorsan, bankaya borç takmadıysan sorun olmaz.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam yanıtınız için

• Arkadaşlar otomatik ödeme talimatı vermeden
    ve kredi kartını almadan da promosyon alabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu

• bsm248 B kullanıcısına yanıt
    7000 TL alırsınız.
    O şartların her biri için de ek 250şer tl alınıyor. 7500 e çıkıyor.

• Draco777 D kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz hocam geçen yıllarda babamın hem promosyon hem kredisi vardı ziraatte. Promosyon ödedik. Kredi de ödenmeden bloke kalkmadı. Biz de krediyi de kapama yapmıştık maaş boşa çıkmıştı.

• eKsTazi kullanıcısına yanıt

Mobilden hesap açarlar ve sizin referans kodunuzu yazarlar ise açılış ekranında ise birleşmemesi için sebep yok.

• Arkadaşlar e- devlet üzerinden promosyon anlaşma süresinin ne kadar kaldığını öğrenebiliyor muyuz ?

• elkasmirza E kullanıcısına yanıt

Yılbaşına daha 5 ay var,Akbanktan 7 bini al dövize yatır yılbaşında 10 bin olur zaten:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 29 Temmuz 2022; 12:28:45 >
  • Bankalar nasıl kar yapıyorsa artık 7000 tl verebiliyor.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

e normaldir... akbank 2. çeyrekte 13 milyar kar etmiş niye vermesin  

• Akbank şubeye neden gidiyorsunuz ki? yenileme yapacaksanız telefon ile yapılıyor hesapta para olması yeterli.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Dün akşam 444 25 25 üzerinden yapiyim dedim tam 55dk sonunda kapattım. 2 canlı insan evladıyla görüştüm ikiside beceremedi bi başkasına pasladı. 3.kişiyle görüşemeden kapattım çünkü görüşme başlasa bile 1 saat olunca operatör hattı kesecekti bende kapattım.

Bugün şubeye giderek 2dk da hallettik.

• Bende anneannemin işlemini yenileme yapacağım ama asla ulaşılmıyor müşteri hizmetlerine , onun bankaya gitmeye hali de yok 90 yasında zaten biz gitsek halledemez miyiz ki ?

• lastjeday L kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayız hocam ,bizimde babanne var 90 küsür yaşında ziraatten alıyor bankasını değiştirmeyelim siz verin dedik veremeyiz illa kendisi işlem yapması lazım dediler ,kadın 90 yaşında,bizde vekalet alacağız o şekilde başka bankaya taşıyacağız.

• çok garip. biz aradık anında açtılar 5 dk sürmemişti.

• cengos07 C kullanıcısına yanıt

444 2 525 bu numarayı aradık hocam

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.