Direk Akbank Şubeden hallediliyor. Bloke kaldırmak vatandaşın değil bankanın işi. Vatandaş sadece cayma bedeli öder.... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (9. sayfa)
-
-
Akbank şubesine gittim ama inanılmaz kalabalıktı, salı veya çarşamba gideceğim bir daha erken saatte. Banka açılmadan çok uzun kuyruk oluşmuştu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuanki müşterisi olduğum bankada mevcut kredi ödemem var akbanka gecebilir miyim bu taşımama engel mi banka promosyonundan yararlanabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kredi borcun, maaşını o bankadan almanı zorlayamaz. kredini düzenli ödüyorsan, bankaya borç takmadıysan sorun olmaz.
-
Teşekkürler hocam yanıtınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar otomatik ödeme talimatı vermeden
ve kredi kartını almadan da promosyon alabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu
7000 TL alırsınız.
O şartların her biri için de ek 250şer tl alınıyor. 7500 e çıkıyor.
Belli olmaz hocam geçen yıllarda babamın hem promosyon hem kredisi vardı ziraatte. Promosyon ödedik. Kredi de ödenmeden bloke kalkmadı. Biz de krediyi de kapama yapmıştık maaş boşa çıkmıştı.
Mobilden hesap açarlar ve sizin referans kodunuzu yazarlar ise açılış ekranında ise birleşmemesi için sebep yok.
Arkadaşlar e- devlet üzerinden promosyon anlaşma süresinin ne kadar kaldığını öğrenebiliyor muyuz ?
-
Yılbaşına daha 5 ay var,Akbanktan 7 bini al dövize yatır yılbaşında 10 bin olur zaten:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 29 Temmuz 2022; 12:28:45 > -
Bankalar nasıl kar yapıyorsa artık 7000 tl verebiliyor.
-
e normaldir... akbank 2. çeyrekte 13 milyar kar etmiş niye vermesin
-
Akbank şubeye neden gidiyorsunuz ki? yenileme yapacaksanız telefon ile yapılıyor hesapta para olması yeterli.
-
Dün akşam 444 25 25 üzerinden yapiyim dedim tam 55dk sonunda kapattım. 2 canlı insan evladıyla görüştüm ikiside beceremedi bi başkasına pasladı. 3.kişiyle görüşemeden kapattım çünkü görüşme başlasa bile 1 saat olunca operatör hattı kesecekti bende kapattım.
Bugün şubeye giderek 2dk da hallettik.
-
Bende anneannemin işlemini yenileme yapacağım ama asla ulaşılmıyor müşteri hizmetlerine , onun bankaya gitmeye hali de yok 90 yasında zaten biz gitsek halledemez miyiz ki ?
Aynı durumdayız hocam ,bizimde babanne var 90 küsür yaşında ziraatten alıyor bankasını değiştirmeyelim siz verin dedik veremeyiz illa kendisi işlem yapması lazım dediler ,kadın 90 yaşında,bizde vekalet alacağız o şekilde başka bankaya taşıyacağız.
-
çok garip. biz aradık anında açtılar 5 dk sürmemişti.
-
444 2 525 bu numarayı aradık hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X