< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (10. sayfa)
-
-
Hak edilen chip-para tutarları, kampanya koşulları gerçekleştikten sonra kampanya bitiş tarihinden sonraki 10 iş günü içinde Akbank kart'a veya Akbank kredi kartına yüklenecektir.
Şeklinde yazıyor kampanya koşullarında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şubenin önünden 2 defa geçtim.
Yaşlılar hınca hınç...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşıma işlemlerinizi mobil veya internet bankacılığı ile yapın hatta telefon bankacılığı en garantisi ve tüm artıları görüşme esnasında söyleyin, ( kredi kartı, artı para gibi) zorda kalmadığınız sürece şubeye gitmeden,çünkü pazartesi ağustosun 1. Günü
Sgk aylık maaş bildirimlerini her ayın başında 1-2-3,ü bankalara bildirmek zorunda bu yüzden,
Tekrar söylüyorum 4A yani işci emeklileri temmuz çıkmadan başvuru yapabilirseniz, ağustos maaşınızı Akbank dan alabilirsiniz
Yok mu arttıran :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank’ta alttaki detayı bilen var mı?
Ek Promosyon Tutarı : 6.250 TL
2 buçuk yıl sonra iptal etsen bu ek olduğu için 6.250 TL’nin komplesi geri ödenecek gibi.
Sgk Promosyonu 750 TL olarak ayrılmış. Sadece bu promosyonda zaman hesaplaması yapılacak gibi.
-
Evet buradan yapılıyor ama en son çare! Üst mesajda paylaştım diğer kanallardan başvuru daha sağlıklı olacaktır, çünkü ek promosyon ve detaylar için banka ile görüşmek gerekiyor
Hocam online halledebilirsek iyi olur ilk akbank açsak sonra e devletten akbank ayarlasak olur heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetleri bankaya gidin buradan bir şey yapamıyoruz dedi iki ay önce 2750 almıştık onu iptal etmek istedik
-
Akbanklı ol diye bir kampanya var oradan müşteri olun ve hesap açın, kampanya gereği ne ödül var ise onu elde edin, daha sonra Akbank mobil indirin, ve başvuru ve diğer işlemler sekmesinden sgk işlemlerine girin orada maaş bilgileri çıkıyor. Taşıyacağınız maaşı işaretleyin ve devama diyin, size sözleşmeyi onaylayacaktır onaylayın işlem tamam, şimdi maaşı taşımış olduğunuz, 7000₺ hak ettiniz ve hesaba maaş yatınca maaş hesabı veya varsa kredi kartıyla 2 adet otomatik fatura talimatı girin, buradan 250₺ cippara gelecek,
daha sonra axses kartınız yoksa ve 1250₺ haracama yaparak 250₺ daha cippara kazanmak isterseniz axses kredi kartı başvurusu yapın, hepsi bu kadar ve yüklenecek ödülleri bekleyin.
750+6250=7000₺ maaş yattıktan sonraki en geç 5 iş günü içerisinde hesabınıza yatacaktır.
Diğer cip hikayesini yukarıda anlattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur37 -- 29 Temmuz 2022; 17:1:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şubat 2020 de finansdan 1250lira promosyon almıştık.
Finansdaki blokeyi kaldırdık. 250lira kesinti yaptı.
Akbank müşterisi idik. Usteki gorsellerdeki gibi mobilden başvuru yaptık.
E devlete girdim baktım. Maaş Bankası Akbank olmuş.
Maaş yatınca promosyon yatacak sanırım.
Hocam ordan yapmayacaksınız.
Akbankli olun
Akbank mobilden başvuru yapın zaten oraya otomatik geçiyor.
Bunu merak ediyordum hocam. Teşekkür ederim 🙏🏻
Babama ziraat gecen sene 750 tl vermis. Bunu iptal etmek icin bankaya gitse kac para ceza oderiz?
internet şubeden arama kısmına promosyon yazın. oradan emekli prosmosyon ekranı çıkması lazım. iptal et diyince ceza tutarı yazar.
-
Durum böyleyse geçmeye değmez. Geçen zamana yazık olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taahutname cikiyor iptal icin. Basıyorum fakat paramin iade edileceni hesap sonrasi islem olmuyor. Ksske bankaya gitmeden direk ziraat internet bankaciligindan taahhut bozulsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X