hesapta para var mı ? 2-3 önce ailemşin bu şekilde iptal ettim |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (11. sayfa)
-
-
ziraat bankası kredi yüzünden blokeli olan var mı, bu bir engel mi maaşı taşımaya.
-
Bizde konut kredisinden blokeli izin vermiyor ziraat tasimaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok önemli bir detay eğer böyleyse akbank promosyonu 750 tl diyebiliriz. Yarın 15 bin tl yapsalar 6 ayınız kalsa yine 6250 tl ödemeniz gerekecek saçma.
Bunu doğrulamak lazım.
-
krediyi kapatırsanız taşınıyor sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vekalet için aynı gün alınmış sağlık raporu gerekiyor. Ordan notere.
Sağlık ocakları verir ama genelde bu riske girmezler hastaneye paslarlar. Sıkıntılı bir iş
Sanırım hepsinde durum böyle görünüyor ama siz zaman geçirdikçe ne olursa olsun hangisi verirse versin verilen tutarın belirli kısmını hakediyorsunuz. Yani iptalde kalan zamanı iade ediyorsunuz sadece.
-
Arkadaşlar diğer bankalar 1 yıllık söze 2500 tl veriyor bu 3 yıllık kalma sözüne 7500 ne kadar avantajlı ki geçmeye değer mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bankalarda emekli sözleşmeleri 36 aylık yapılıyor diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 30 Temmuz 2022; 7:23:29 >
Hangi banka 1 yıllık veriyor ki? Anlaşmalar hep 3 yıllık emekliler için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam biz finansbanktan 1250 TL aldık 1250 TL üzerinden cayma bedeli çıktı. Bunda 7000 TL alacaksın cayma bedelini 750 TL üzerinden hesaplayacaklar 6250 TL'nin tamamını ne zaman çıkarsan çık ödemek zorunda kalacaksın gibi bir durum olabilir.
-
evet burayı iyi görmüşsün. bunu netleştirecek bir arkadaş var mı?
-
Kredi yoksa engel değil.
Anamınki Ziraat' ten blokeli görünüyordu, Akbank Şubesi' nde 160 TL cayma bedeli karşılığı bloke kaldırılıp taşıma yapıldı.
Ziraat ile muhatap olmadı...
-
Diğer bankalar hangisi
Ziraate gitmeye gerek yok yani. Babam direk akbanka gitsin o zaman
Çok teşekkür ederim hocam hallettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam burda gezmeyi biliyor ama hala anam babam şubeye gitsin muhabbeti çekiyor.
Yıl olmuş 2022 adamlar okuduğunu anlayıp , online bankacılıkta 2 tıklayıp maaş taşıyamıyor.
Demekki boş boş internette zaman geçiriyor, öğrenme yetisi sıfır.
Akbank internette maaş taşımak sadece 15 saniyemizi aldı.
Burada bu konuyu okuyup halen şubeye giden adamın bildiğin kafası çalışmıyordur. Hakaret değil gerçekleri dile getiriyorum.
başvuru esnasılda çıkan tüm taahhüt sayfalarının ekran görüntüsünü buraya atan olursa şartlar daha iyi anlaşılır.
Ben maalesef almayı unuttum.
0 zaman ek promosyon detayları yer alır.
Ama benim bildiğim bankacılıkta kıstelyevm esasına göre iade olur.
Yani kullandığın kadar. Kredi kartlarının iadesindede bu böyle.
Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı bir bankaya taşınması durumunda, veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı geri alınacaktır.
İnternet sitesinde bu var ama ''ek'' promosyon için farklı bir şart var mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X