Akbank kart ile internet alışverişlerine 100 TL chip para
-
-
Seçili E ticaret kampanyası ile birleşiyor. büyük ihtimalle.
-
sayaç çalışıyor mu bunda deneyen var mı, kişiye özel kampanyada saydığını buna saymadı. ekstre bir şart yok aslında
edit : cevaplar için teşekkürler kazanım sms'i gelmiş ama görmemişim, akbank uygulamasında kampanyanın altında kaç kazandığımı gösteriyordu normalde ama bunda yok nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Kasım 2022; 22:57:29 > -
sorun yok. gündüz yapmıştım
-
Sayac yok bunda, ama aninda yatiyor chippara. Juzdan\kartlardan kontrol edebiiirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E-ticaret yazınca da internet yazınca da aramada çıkmadı.
El yordamıyla buldum.
Konu için sağ olun.
-
teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu uygulamada bazi kampanyalar gizli gibi oluyor. Bende bu kampanyayi baska bir kampanyanin icine girdigimda onun altinda gordum. Ayrica bana ozel 2500toplama ulasinca 30tl de vermis onlar birlesir 130tl gelmis olur
Bes ödemesi yaptım olmadı. Eskiden aynı kampanyada olurdu.
-
bedava olan şeyler güzeldir
-
Olmuyor harcama yapacaksın
1 senedir nadasta olan Akbank istisnası her ay 100e10 internet harcama kampanyası tanimlardi baktım o yok onun yerine bunu koymuşlar.sen bilirsin akbankcigim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence siz buraya yazmayın arayın bankayı sorun bakalım (şimdi gerçi gerçek sanacak arayacak ) Yukarıdaki arkadaş zaten cevabı vermiş çok güzel ya arkadaşım zaten kampanyalar git gide iyice kısıla kısıla kalmadı gibi bari bir kaç tane kalan kampanyaları rahat bırakın
-
Peş peşe işlem yapınca kartı geçici olarak kullanıma kapattılar. Hepsi de 3D ile yapılmış işlemler. İlginç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tüm bankalarda öyle açarlar merak etme
-
teşekkürler konu için.
-
Açıldı, 100₺ kazandık.
Konu sahibi arkadaşa teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence siz buraya yazmayın arayın bankayı sorun bakalım (şimdi gerçi gerçek sanacak arayacak ) Yukarıdaki arkadaş zaten cevabı vermiş çok güzel ya arkadaşım zaten kampanyalar git gide iyice kısıla kısıla kalmadı gibi bari bir kaç tane kalan kampanyaları rahat bırakın |
hesabınızı bloke ettirirsiniz demedi demeyin.
|
Benzer içerikler
- pratik finansman kart nedir
- vakıfbank platinum plus metal
- getir finans nedir
- ing 2000 tl promosyon
- akbank artı para nedir
- sıcak fırsatlar amazon
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X