< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AKBANK (Kazanan AKBANKLI) (2. sayfa)
-
-
Evet gördüm, teşekkür ederim.
Katılım sağladım, kmh ve otomatik ödeme talimatlarını tamamlayıp hesaba parayı gönderdim bakalım promosyon ne zaman gelecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 iş günü içinde geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri olduk ancak kmh da sıkıntı çıktı , su anki bilgilerinizle işlem gerçekleştiremiyoruz şube ile görüşün diyor bulunduğum bölgede şubede yok ne yapsam bilemedim
Aynı hata ile karşılaştım, müşteri hizmetleri telefonda problemi çözdü.
-
Merhaba chip para banada geldi ancak kart henüz basilmadigindan altin alimi yapamadım, islemi nasıl yaptınız?
Borç yazar bence
Hocam parayı hemen gönderip çektiniz mi yoksa para hesapta 1 ay kalıyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cektim
Akbank kart'ınla alabilirsin. Hesaplar ve kartlarda, kartlarıma git oradan akbank kartı seç . Sağ üstte çanta ikonuna tıkla kart nosu, skt ve cvv2yi görebilirsin. Ilk kez altın alacaksan altunstore'dan, aldıktan sonra whatsapp'tan güvenlik kontrolü yapılması lazım mesaj at onlara whatsapp üzerinden. Al sat yapıp nakte çevirirsen chippuanları %10-%15 gibi bir kaybın olur kur farkından. Access kredi kartıyla alış veriş yapıp chip paralarla ödemesini yapmak daha mantıklı eğer nakit lazım değilse.
-
Görüştüm bir kere olumsuz vermiş diyor ,diğer başvuruları sistem kabul etmiyor , 1 TL de olsa açsalar olacaktı eşim çalışmıyor geliri yok diye vermediler herhalde.
Kart bssilmadan işlem yapılamıyor, basılınca puanları kredi kartına taşıyacağım. Bahsettiğiniz şekilde denedim çanta felan çıkmıyor bende ve kartin sadece son 4 hanesi gorunuyor
Troy kart sipariş verdiğin için kart gelene kadar beklemen lazım ya altun dan sanal yada hepsiburadadan sorunsuz fiziksel altın alabilirisn
Sen bekle 2 hafta üzerinde numarası bile olmayan kartın gelmesini işlem yapabilmek için.
-
100 bin yatırınca oluyor mu yoksa 100 bin üzeri mi yollamak lazım illaki. Malum tatil bugün fast yapılabiliyor.
100.000 TL üzerinde bakiye aktarılması halinde ise 15.000 TL chip-para
100.001 TL mi olması gerekiyor yani?
100.000 TL oluyor hocam, ben öyle yaptım ve 15.000 TL chip para yattı
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X