Şimdi Ara

AKBANK (Kazanan AKBANKLI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
22
Favori
12.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sadece yeni müşteriye özel olduğundan dolayı. Akbank kullanan çok kişi var diğer bankalara göre. Maaş ve üni öğrencisi kampanya dışı. Yatan ödül chip-para, nakit değil. Artı para çoğu kişiye red. QNB'de bu kadar şart yoktu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Qnb 'de kaldırdı sanırım. Paranı getir olayını tam anlamadım aslında ne kadar hesapta tutmamız gerekiyor? Başka bankalard da var mı acaba?

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt

Açık ara en büyük fark Qnb mevcut müşteriye verdi Akbank yeni hesaplara veriyor. Akbank çok büyük bir banka olduğu için haliyle mevcut hesabı olan kişi sayısı çok çok fazla, bu yüzden talep daha azdır, Qnb konusuna gelecek olursak başvuranların %90’ dan fazlasını geri aldı kurnazlar. Basit bir kampanya yapmayı bile beceremeyecek kadar basiretsizler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hankmoody1 H kullanıcısına yanıt

QNB üst segmente çok çok iyi hizmet veren butik bir banka bana göre.

QNB daha orta ölçekli banka sınıfına giriyor, büyüklük olarak denizbank, teb gibi düşünebiliriz. Şube sayısı da az. Bireysel tarafta da kredi kartı kullanımı ve aktif hesap açısından büyümek istediler belli ki. inaktif hesapları da hedef aldılar. Fazla iyi niyetli ve hatalı bir kampanya kurgusu yaptılar. %90 iptal abartılı. Forumdan ya da sosyal medyadan gördükleriniz sizi yanıltmasın.. Fakat çok da dert ettiklerini sanmıyorum, süzgeçten geçtikten sonra kalan nitelikli hesapların peşinde olduklarını düşünüyorum.

• Kampanya web sitesinde halen tanıtımdadır. Devam ediyor görünüyor:

Kazanan Akbanklı Kampanyası - Akbank

• İyi günler, kazanılan chip paraların son kullanım tarihi var mı ?

• 61TS1461 kullanıcısına yanıt

yok

• Ek hesabı açmıyor şubeye geçin diyor, çözümü var mı?

• hammurabi_2000 kullanıcısına yanıt

Evet. Bende denedim ancak hata veriyor. Neden acaba?

10 gün kadar önce altunstordan hesaba altın havale yaparak kullanmıştım

Geçen ay Pazarama üzerinden gram altın aldım Hocam ben puanlarla. Hepsiburadaya göre daha uygundu fiyatlar ama şu an karşılaştırarak karar verebilirsiniz.

• Arkadaşlar akbank mh belirli bir yatırım veya vadeli mevduat karşılığı havale eft gibi ücretlerde muafiyet sağlıyor mu? bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.