Kazanan Akbanklı programına, Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecini tamamlayarak ilk defa Akbanklı olanlar müşteri olma tarihleri itibarıyla kampanya geçerli olduğu sürece maksimum 35 gün içerisinde Akbank Mobil’den katılabilir. Akbanklı olma aşamasında ürün tercih alanında “maaş müşterisi” seçeneğini işaretleyen Akbanklılar, bankamız maaş müşterisi olan Akbanklılar ve Akbank personelleri ile Üniversiteli Akbanklı programına dahil olan müşteriler kapsam dışında olup bu müşterilerimiz Kazanan Akbanklı programına dahil olamayacaktır. |
AKBANK (Kazanan AKBANKLI) (4. sayfa)
-
-
Ben maaş müşterisiydim .. üzdü şuan bu bigli faydalanamıyormuşum
-
Teşekkürler kampanyalar kısmına gelmesini bekleyeceğim o zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar eşim için akbank hesabı açtım ama bu kampanyayı göremiyorum birkaç gün içinde mi çıkıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin için - tüm kampanyalar adımını kontrol eder misiniz? orada olması lazım
-
Tüm kampanyalar kısmında çıkmıyor
Ben geçen ay katıldım. Hesap mobil uygulama üzerinden açıldıysa uygulamaya giriş yapınca geçen ay hemen çıkıyordu. Bence müşteri hizmetlerini arayın.
-
İyi akşamlar, bu kazanan akbankli kampanyası için hesap açıldı, talimat verildi, artı para başvurdum, şubeye git diye mesaj geldi, şubeye gidildi, 3 gün sonra olumsuz diye ama geldi, + para için ne yapmak gerekiyor, 5000 çip paradan olacağız yoksa, tecrübesi olan varsa sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyadan faydalanabildiniz mi? 3 gün olmuş sorayım dedim bilgi verirseniz sevinirim.
Hocam çıkmadı başka birine yaptık çıktı anlamadım ama ilk seferkinde çıkmadı bence daha çok ev hanımlarına veya çalışmayanlara çıkıyor bende öyle oldu. Çalışanları işletme gibi görüp business kart yada pos kampanyası sunuyor
Bakalim sartlari saglaidk chipparayibekliyoruz insallah ugrastirmazlar
Neden 5000, 15000 chip-para değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 15 Ocak 2025; 16:22:57 > -
Dolaşıma sokulacak miktar yüksek geldi, Aza kanaat edeceğim, lakin artı para yi onaylanmadı banka, 5000 ide bulamiyacagız, bir yolu var mı diye yardım istedim buradan dönen olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam diğer banka limitlerini düşürmekten başka yapılacak birşey yok gibi duruyor, vermeyince vermiyor.
-
Dün sartlari sagladim bugun yatti benim anlamadigim bu konu neden bu kadar az talep gordu qnbfinastan bi farki yokquote:
Orijinalden alıntı: canbaz67
Bakalim sartlari saglaidk chipparayibekliyoruz insallah ugrastirmazlar
Puan olarak gelmesi ve otomatik ödeme talimatı verilmesi, aynı gün değil de 2 gün sonra puanın yatması qnb'ye göre talebi düşük göstermiş olabilir. QNB kötü kullanıma açıktı ve kötüye kullanan çok oldu. Bu da talebi yüksek gösterdi açıkçası.
-
Chip paralari en kolay nasıl nakite cevirebiliri kredi kartı yok nakit kartta
Başvurabilir miyiz? Bitti mi kampanya?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X