Şimdi Ara

AKBANK (Kazanan AKBANKLI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
21
Favori
17.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar smsle yolladıkları kampanya kazanımlarını otomatik takip etmiyor. Sürekli bir aksaklık. Defalarca kayıt açıyorsun başka kampanyayla karıştırıyor. Elinde kampanyanın ekran görüntüsü var ama talep bile etmiyorlar neymiş sadece şubelere iletebilirmiş. Kasımda yatması gereken 300 chip halen yatmadı. Tek yapmaları gereken ekran görüntüsü iletebilecegim bir mail göndermeleri idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2 ay önce çıkan 1 fatura 250 tl ve 10000 eftyr 750 tl kampanyasının 2. ay puanları kimseye yattı mı? 7 iş günü içinde diyordu bugün 8. gün?

• kampanya sitesinde 31.01.2025 bitiş yazıyor telefonda müşteri temsilcisi hala devam ediyor diyor kime güvenip kayıt olalım akbank a bilemedim. şubat ayında akbanklı olup kampanyadan yararlanan var mı ?

• sertay_a kullanıcısına yanıt

1000 tl yatalı çok oldu.

• Arkadaşlar bu kampanya detay linki çalışmıyor. Bu kampanyanın detay bilgisi yada ekran görüntüsü olan var mı aceba.

Gönderen : AKBANK
    Degerli Akbankli, dogalgaz faturanizi 2.000 TL hafifletiyoruz. Faturanizi Akbank'a tasiyarak her ay 500 TL'ye varan nakit iade ve talimatiniza ozel 500 TL chip-para kazanabilirsiniz. Kampanyaya katilmak icin: akbank.com/talimat-ver Detayli bilgi icin: akbank.com/fatura2000 Son gun: 30 Kasim. Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B001

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ana konuyu bulamadım linkini atar mısınız

Kadınlar günü kampanyası nerelerde sayilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kampanya aktif mi şuan. Mevcut musteri yararlanabiliyor mh

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

"​İlgili kampanya 24.10.2024 tarihinde başlamış, 31.01.2025 tarihinde sona ermiştir."

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.