Şimdi Ara

AKBANK (Kazanan AKBANKLI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
16
Favori
9.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanya bitti mi? Hala katılabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donnie.darko D kullanıcısına yanıt
    Aktif

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta önce akbank müşterisi oldum , kampanyalar bölümünde göremedim bu kampanyayı , nerden katılıyoruz acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wsscx W kullanıcısına yanıt
    Hocam ben uye olurken ozellikle belitrttim ondan dolayi olmus olabilir yada devam eden programlara bakanilriisniz

• Chip paranın son kullanma tarihi falan var mı arkadaşlar?

• akbankta chip paralar kaybolmaz, yaptığın harcamalarıda chip para ile uygulama üzerinden öedeyibilirsiniz.

• Benim anlamadığım altın alan arkadaşlar aynı zamanda Kredi kartı çıkararak mı aldılar? Bankamatik kartta para olmazsa alışveriş yapma imkanı yok. Para varsa direk hesaptan 15 binle ödeme yaparsanız chip para ile öde yapamayacaksınız. Nasıl iş bu biri açıklarsa sevaba girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donnie.darko -- 3 Ocak 2025; 15:24:32 >

aldıkları yerde banka kartından chip para ile ödeme imkanı var

• birikideneme B kullanıcısına yanıt
    Son kullanma tarihi falan yok dimi hocam eniniz?

• Arondir kullanıcısına yanıt

20 yıldır Akbank kullanıyorum sanırım 8-9 yıldır silinmiyor chip paralar. Ama bekletmenin bi anlamı yok. Harcayacağınız yer varsa harcayın. Yoksa Hepsiburada dan hesaba altın alıp yollayın hesabınıza nakite çevirin.

Daha uygunu var mı bilmiyorum bilen varsa aydınlatırsa sevinirim

Hepsiburada da puan kullanarak alabiliyorsunuz hocam.

Kredi kartınız olması şart değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikideneme -- 3 Ocak 2025; 17:40:8 >
  • Kampanya şartlarında bir adet otomatik fatura ödeme talimatı var ancak faturanın ödenmesi gerekir diye bir şart yok bu konuda bilgisi olan ya da banka ile görüşen oldu mu?

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt

ödeme şartı yok. talimat verilmişmi ona bakıyorlar. hatta elektrik verdin diyelim, ay bitmeden telefon faturasına çevirebiliyorsun.

• Merhaba arkadaşlar ödül chip paraları kaç güne yatıyor belirli bir tarih göremedim.

• 300 TL Chip için ne çamura yattılar ya. 1200 yattı geçen ay. 300 eksik yatırdılar. Durumu güzelce açıklayan bir metinle itiraz ettim. Kampanya ekran görüntüsü de var (malesef iletmeye izin vermiyor sistem). Halen daha ret veriyorlar. Şikayetvar.com dan yazacağım.
    AKBANK (Kazanan AKBANKLI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthhPark -- 7 Ocak 2025; 17:51:28 >
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Bddkya sikayet edin onlar sizin pesinize düşsün.

• alia32 A kullanıcısına yanıt

Sayılıyor, zaten yerine getirdiğiniz şartları görebileceğiniz bir bölüm var mobil bankacılıkta, ama eft veya fast ücreti var...

• Neolayım N kullanıcısına yanıt

Şartları tamamladıktan sonraki gün yatmıştı bana...

• Arkadaşlar yeni akbankli oldum kampanya herhangi bi yerde çıkmadı ne yapmam gerekir?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.