< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKBANK (Kazanan AKBANKLI) (3. sayfa)
-
-
Aktif
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 hafta önce akbank müşterisi oldum , kampanyalar bölümünde göremedim bu kampanyayı , nerden katılıyoruz acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben uye olurken ozellikle belitrttim ondan dolayi olmus olabilir yada devam eden programlara bakanilriisniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Chip paranın son kullanma tarihi falan var mı arkadaşlar?
-
akbankta chip paralar kaybolmaz, yaptığın harcamalarıda chip para ile uygulama üzerinden öedeyibilirsiniz.
-
Benim anlamadığım altın alan arkadaşlar aynı zamanda Kredi kartı çıkararak mı aldılar? Bankamatik kartta para olmazsa alışveriş yapma imkanı yok. Para varsa direk hesaptan 15 binle ödeme yaparsanız chip para ile öde yapamayacaksınız. Nasıl iş bu biri açıklarsa sevaba girer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donnie.darko -- 3 Ocak 2025; 15:24:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aldıkları yerde banka kartından chip para ile ödeme imkanı var
-
Son kullanma tarihi falan yok dimi hocam eniniz?
20 yıldır Akbank kullanıyorum sanırım 8-9 yıldır silinmiyor chip paralar. Ama bekletmenin bi anlamı yok. Harcayacağınız yer varsa harcayın. Yoksa Hepsiburada dan hesaba altın alıp yollayın hesabınıza nakite çevirin.
Daha uygunu var mı bilmiyorum bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
Hepsiburada da puan kullanarak alabiliyorsunuz hocam.
Kredi kartınız olması şart değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikideneme -- 3 Ocak 2025; 17:40:8 >
Kampanya şartlarında bir adet otomatik fatura ödeme talimatı var ancak faturanın ödenmesi gerekir diye bir şart yok bu konuda bilgisi olan ya da banka ile görüşen oldu mu?
ödeme şartı yok. talimat verilmişmi ona bakıyorlar. hatta elektrik verdin diyelim, ay bitmeden telefon faturasına çevirebiliyorsun.
-
Merhaba arkadaşlar ödül chip paraları kaç güne yatıyor belirli bir tarih göremedim.
-
Bddkya sikayet edin onlar sizin pesinize düşsün.
Sayılıyor, zaten yerine getirdiğiniz şartları görebileceğiniz bir bölüm var mobil bankacılıkta, ama eft veya fast ücreti var...
-
Şartları tamamladıktan sonraki gün yatmıştı bana...
-
Arkadaşlar yeni akbankli oldum kampanya herhangi bi yerde çıkmadı ne yapmam gerekir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X