Şimdi Ara

Akbank kredi kartı ekstreleri ikiye katlandı! İşte Akbank'tan ilk açıklama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
4
Favori
17.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi banka 1 yılda tam 3 kez çöktü yada saldırıya uğradı?

Is Bankası= sanmıyorum

Garanti= sanmıyorum

Deniz Bank= sanmıyorum

Demekki en rezil olan Ak Bank!!!

Sorun varsa tekrar ediyorsa!!

1) Donanım server değişikliği olur. Maliyetli ama prestij kazandırır..

2) yazılım IT ekibi maaşına iyileştirme yapılır yada direk görevden alınır!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 8 Ekim 2022; 12:26:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya olur öyle bir size bir bize ne var yani de diyebilirlerdi kime şikayet edeceksin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gün sonu işi iki kez çalışmış sanırım. Teknik olarak olmamasi lazim ama bilemedim

• işyerim işbankası ile çalışıyor, maaş hesaplarıda işbankasında. önümüzdeki aylarda akbank'a geçeceklerini öğrendik. inşallah bu olay sebebiyle iptal ederler. Problem yaşamak istemiyorum.

• kedi_1991 K kullanıcısına yanıt
    Haha komik "mütün" sanırım sizde yeşil çam da kalmışsınız. Nayır Nolamaz falan ha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaç yıllık kullanıcısıyım. Ana kredi kartım bunlarda. Ama bu sondu. Kapatıp garantiye geçerim gibi duruyor.

• Artık Akbank cılkını çıkardı. Her ay bir problem! Dün bir sıkıntı yoktu bugün haberi görünce girdim baktım benim de 2 katına çıkmış harcamalar! Hayır bir de limit azalmış oluyor, bir harcama yapmak zorunda olsam limit yetersiz uyarısıyla yapamayacağım! Şikayet kaydı oluşturuyoruz günlerce çözüm olmuyor vs. Akbank yeter artık dedirtiyor!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembudem -- 8 Ekim 2022; 12:55:58 >
  • enterasan eod de mükerrerlik kontrolleri yok mu acaba olmaması saçma olurdu.

• Asıl saçma şeyi yazıyorum.
    Şikayet var sitesinde son tüm şikâyetleri kaldırmışlar.
    Herkesin sorunu çözüldü sanmıyorum.
    AkBank düzeldi sanmıyorum!!
    Bende şikayet oluşturdum 1.5 saat oldu kontrol edilip yayınlanacak.
    Ne olursa olsun asla şikayeti silmem

• Bakalım Şikayet var yayınlayacak mı?
    Akbank kredi kartı ekstreleri ikiye katlandı! İşte Akbank'tan ilk açıklama

• MetalWave kullanıcısına yanıt

Geçen Sunucu krizinden sonra bıraktım kullanmıyorum çok iyi yapmışım mental sağlığım çok iyi enpara ve vakıfbank kullanıyorum.

• yine akbank yine bir skandal daha, şu sorunu düzeltsinler Akbank ile tüm ilişiğimi kesiyorum

• Skandal beni de -2000’e düşürmüşler

• Serenay Sarıkaya'ya para yedireceklerine alt yapıya ve teknik desteğe yatırım yapsalar ikide bir rezil olmazlar.

• anasını da alıp giden yazılımcılardan sonra kalan yazılımcıların yapacağı iş ancak bu kadar oluyor.

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Maalesef son 10 senede sırf IT'ler değil ki, iyi yetişmiş herkes yurt dışına gitti. Uzman doktorlarda öyle. O yüzden hiç bir doktora randevu bulunamıyor. Çünkü yeterli doktor yok. Çoğu hastalar aylarca randevu almaya çalışıyor. Parası olan özele gidiyor ki o konu çok daha beter. Zira özel hastanelerle çok çalışmış birisi olarak oraların arka yüzünü de çok öğrendim.

Misal Afgan, Suriyeli vs yabancı doktorlar yarı fiyatına çalıştığı için çoğu özel artık doğru düzgün Türkçe konuşamayan doktorları çalıştırıyor. Yerli doktorlarda da eczane gibi diploma kullanma olayı var. Uzman'ın diplomasını kullanıyor ama orada asistana baktırıyor. Bir muayene için 500-1000 ler havada uçuyor.

Biz de geriye iyi yetişmiş suçlular kaldı. Onlar epey level atladı. 30+ sabıkası olanlar çoğaldı. Şimdi bir af daha konuşuluyor. Artık 30 yaşına varmadan 50-60+ sabıkalıları görebileceğiz muhtemelen. Zaten adam öldürmenin cezası yaklaşık olarak 2,5 ile 4 sena arasına indirildi. Sonrası şartlı tahliye. Maşallah bir kişiye, ömrü boyunca 10 adam öldürme hakkı falan verilmiş gibi bir şey oldu. Gta'da bu kadar limit yok neredeyse.

• Bu Akbank'ın yaptığı rezilliklerin sonu gelmiyor artık! Buna kim dur diyecak bu bankayı cezalandıracak? Adam kafasına göre at koşturuyor resmen!

• Çalıştığım şirket mecbur bırakmasa yüzüne bile bakmam.

• İçinde bulunduğumuz dönem kayıtları doğru görünüyor ama gelecek dönem taksitleri çifter çifter işlenmiş bende.
    Bu sorun benim çok sık başıma geliyordu Akbank'ta.
    Genelde gece yarısından sonra gün sonu yapılırken başlıyordu, bazen gece 2-3'e kadar sürüyordu. Sabaha kadar sürdüğünü ilk defa görüyorum.

• Türkiye nin en rezil bankası terk edin ettirin, iğrenç ötesi maaş müşterisiyiz ve sözleşmeyi bitirdik tam hainler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.