sabah ben de çektim,boşta kalmasın diye ben de enparaya attım. |
AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel (22. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: liangqr ile ödememi yaptım. enparadan akbanka 15 yolladım. mart sonuna kadar 15e dokunmucam. görev basit. çek vermeme gibi şansları yok. :)
şubattan beri bakiyeye hiç dokunmadım gelen giden yok. beklemeye devam
-
moldova hocam merhaba,
31i bayrama denk geliyor nasıl yapacagız eft gecmeyecek,15kyı cumadan mı atalım acaba?
hayırlı bayramlar simdiden
-
bende enpara olduğu için ben 31inde eft yapacam,ayın birinde geri çekecem,eğer cumartesi para yatıramıyorsan o zaman cumadan eft yap bence.
-
anladım hocam bende enparaya atayım ,enparada gün farketmiyorken nkolayda mesela neden iş gününde gönderiyor acaba ...
-
nkolayda da boşta 15000 varsa cumartesi masrafsız eft yaparsın,ama parayı geri çekince faize bağlamaz,enpara oran düşük de olsa parayı geri çekince faize bağlıyorum.Sonra çarşamba günü nkolaya atarım zaten.
-
15 bin eft yapmayı unutmayın.
-
hocam günaydın,
nkolay bonodaydı şimdi bozamıyorum en erken 02/04de bozarım diyor keske enparada degerlendirseydim, hata yaptım sanırım
baskada param yok bir yolu yok degil mi bunu bozup akbanka atmanın ...
-
ben neden parayı enparaya attığımı geçen yazmıştım,nkolayı bozamazın diye.Sabah enpara bozup eft yaptım.Online bozamazsın,belki müşteri hizmetleri yardımcı olur mu?
-
Sen olmasan yine unuttuk yoldaşım.
-
DH bu yüzden var.
-
ne zaman bitiyo bu 29 değil miydi 9 19 29 diye hatırlıyorum 31 miydi son
-
Unutmuşum, şimdi yaptım, herhalde sorun olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onlar Milli Piyango çekiliş tarihleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu çek ne zamana görünür olacak arkadaşlar? Yükleneceği tarihi göremedim. Kampanya ekran görüntüsüne baktım ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bı önceki kampanya son gün yuklenmisti yani Nisan sonuna kadar buda anca yüklenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görev tmm artık 1K bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X