Arkadaşlar neo kartın kredi kartından farkı ne? kredi kartı yerine de geçmiyor mu? Limitine nerden bakabilirim? Ve akbank üzerinden sanal kart oluştur dediğimde kredi kartınız bulunmamaktır diyor?
Çünkü debit card. Akbankta sadece kredi kartına sanal kart oluşturabiliyorsun.
neo kart kredi.kartı değil. yine akbank da free kart var. yıllık kart ücreti yok. ondan almayı deneyebilirsin kredi kartı ihtiyacın varsa. axess alma kart aidatları fazla.
Neo kartım var kredi.karti yerinede geciyor internetten alisveris falan atmden para cekme her bokas yariyor ekstra bisey yapmana gerek yk veya kart almanta
quote:
Orijinalden alıntı: since2002
Neo kartım var kredi.karti yerinede geciyor internetten alisveris falan atmden para cekme her bokas yariyor ekstra bisey yapmana gerek yk veya kart almanta
Akbank kırmızı neo banka karti internet alişverişlerine nasil açabiliyorsun. Ve her internet sitelerinde geçiyo mu.. Benim bildiğim bu kırmızı neo banka kartlariyla internette alişveriş yapilamiyor..
Sedat.
kullanıcısına yanıt
Sıradan bir banka kartı hocam, tabii ki yapılır.
Hesap kartı o Maas yatar ona
Sedat.
kullanıcısına yanıt
Akbank Uygulamasini indiriosun telefonuna ayarlardan internet aktif et secenegi var
bende bitane neo kart var her işimi görüyor marketden alisveris ypabliorum atmden nakit para cekebiliorum internettenalisveris yapabiliorum (PlayStorede bi kac oyun almıştım :D)
sağdaki şeye basiosun sonra alttaki gorselleri izle
Aktif ediosun ve internetten alisverise basliosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 4 Eylül 2019; 7:54:35 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme