Şimdi Ara

AKBANK'TAN Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası(Kişiye Özel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
14
Favori
20.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim,

İhtiyacı olupta,mesaj geldiği halde haberi olmayan,faydalanmak isyeyen arkadaşlar için açtım konuyu,herkesin kendi sorumluluğu olmakla birlikte kimsenin zarar görmesini istemem.

Yıllardır bir çok banka ile çalışan biri olarak eskiden banka müşteri temsilcileri çok bilgiliydi.

Fakat günümüzde banka mobil müşteri hizmetleri çok bilgisiz,

soru soruyosun hep yuvarlak cevaplar veriyorlar,net cevaplar ver(e)miyorlar.

Örneğin bana mesaj geldi ve bu kampanyadan faydalandım.

Diyelimki mesaj gelmediği halde faiz % 0 gözüktüğü için müşteri hizmetlerini aradım.Size mobil uygulamada %0 faiz gözüktüğü için ay sonundan önce çektiğiniz paranın tamamını öderseniz faiz ödemeyeceğiniz söylendi.Ay sonundan önce siz çektiğiniz parayı ödediniz ve ay başında bir baktınızki size güncel %5 faiz uygulamışlar.

Başka bir müşteri temsilcisi zaten size kampanya mesajı gelmemiş deyip işin içinden sıyrılabilir.

• 30 Haziran Pazar gününe denk geliyor, ödemeyi Cuma yapsak bile ilk işgünü Pazartesi olacağından 1 günluk faiz işler diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada sms gelmedi ama mobilde bildirim çıktı. Kullansam mı bilemedim :)

• Teşekkürker, Sms gelmedi zaten artı para da kapalıydı. şimdi açtım %5 ile açıldı ama hesap detaylarına girince %0 görünüyor. Geçenkinde de böyle katılmıştım işe yaramıştı.

• marxx kullanıcısına yanıt

Bende de ayni durum var hocam benimde kapaliydi sms de gelmedi actim detaylarda %0 yaziyor kullansam mi ki acaba bir faiz yansir mi ki birde ayin sonuna kadar mi acaba kullanim süresi

• Açılışta yüzde 5 di açıldıktan sonra hesap detaylarında yüzde 0 yazıyor. Sonradan faiz çıkarmı kullansan mı
    bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar

AKBANK'TAN Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası(Kişiye Özel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spdial -- 9 Haziran 2024; 4:46:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bana bu mesaj geldi;

Degerli Akbankli, bayram hediyeniz Akbank Mobil'de sizi bekliyor. 8-12 Haziran tarihlerinde Free ile en az 1 kere alisveris yaparak size ozel, bayram suresince gecerli %0 faizli 5.000 TL'ye kadar 3 ay vadeli ucretsiz Taksitli Avans kullanabilirsiniz. Detayli bilgi icin: www.kartfree.com/33df 15-23 Haziran tarihleri arasinda %0 faizli Taksitli Avans kullanmak icin: akbank.com/taksitli-avans Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B002

1 defa alışveriş yaptım sonra hem juzdan üzerinden hem Akbank mobili üzerinde 5000 TL 3 ay taksitli nakit avans başvurusu yaptım.

İşin saçmalığı zaten sıfır faiz vermedi bana juzdan üzerinden yüzde 1,99 faiz ile Akbank mobil üzerinden yüzde 5 ile kullandırıyor böyle bir saçmalık olabilirmi.

• Arkadaşlar ben cuma günü talep oluşturdum sms gelmediği halde 0 faiz görünüyor ancak bitiş tarihiyle ilgili kampanya biriminin de bilgisi yoktu. Bu sebeple ticket açtılar dönüş gelsin öyle kullanın dediler.

Dönüş yapılınca yazarım buraya. Bence sms gelmeyenler kafasına göre kullanmasın Akbank bu sonuçta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LeVizit kullanıcısına yanıt

Sizin sonucu bekliyorum hocam.

• spdial S kullanıcısına yanıt

Ben geçen ay da aynı bu şekilde kullandım sıkıntı olmadı ama elbette garantisi yok :)

• marxx kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım. Daha kullanmadığınız için orada sıfır yazıyor kullandıkça değişir dedi.
    Ama tabi o da bilmiyor ben de bunun üzerine artı parayı kapattım yeniden açtım bu sefer orada sıfır yerine artık 5 yazıyor yani anlayacağın faizsiz avantajını müşteri hizmetlerinden dolayı kaçırdık.

Müşteri hizmetlerinin bir şeyden anladıkları yok

• AKBANK'TAN Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası(Kişiye Özel)

100 bin tl çektikten sonra bu şekilde gözüküyor faizsiz yararlanabilmiş miyim sizce

• spdial S kullanıcısına yanıt

Bende o ihtimale karsi ilk once 5bin yolladim hesabima. Baktim hala %0 yaziyor direk kalan limiti attim gunluk hesaba. Cuma bu islemi yaptim. Pazar oldu hala faiz sifir. Banada mesaj gelmedi. Arti para hesabim kapaliydi.

• AKBANK'TAN Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası(Kişiye Özel)

Bugün böyle bir mesaj geldi :(

• kutup ayısı kullanıcısına yanıt

ayın 15 inden sonra tanımlanacak size. o tarihe kadar beklemeniz gerekiyor.

• ARKADAŞLAR selam. bana da mesaj geldi ama artı para detaylarına giriyorum %5 yazıyor.

müşteri hizmetlerini arıyorum %0 gözüküyor diyor.

sizce kime inanmalıyım ?

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Bendede durum aynı,mobildede internet bankaciligindada %5 ,

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

%5 görünüyordu aynı şekilde ama çektim. Bu gece değişir diye düşünüyorum.

• gokhan baş G kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan yüzde 0 gözüktü. Çektim ben de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şuan yüzde 0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.