Şimdi Ara

AKBANK'TAN Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası(Kişiye Özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
14
Favori
19.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası

Kampanya Koşulları

• Artı Para kullanımlarınız için 6 Haziran 2024 - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında toplam 25 gün faiz işletilmeyecektir.
    • 30 Haziran 23:59 dan sonra ödenmeyen Artı Para bakiyesi için güncel banka standart faiz oranı işletilecektir.
    • Taksitli Artı Para kullanımları kampanya kapsamına dahil değildir.
    • Artı Para’sı olan müşterilerimiz kampanyadan faydalanabilecektir.
    • Kampanya sadece hedef kitlede yer alan ve SMS alan müşterilerimiz için geçerlidir.
    • Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçilebilir.
    • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar ve bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.

Önemli Not:

Kampanya kişiye özel,bankalar kelime oyunu yapmayı çok severler.Benim 150k kadar artı para limitim vardı.Hepsini kullandım.Emin olmak içinde müşteri hizmetlerini aradım.Sadece kısa mesajla bilgilendirilen müşterilerimiz faydalanabilecektir denildi.Bana mesaj geldi bu arada emin olmak için 30 haziran dan önce çektiğim parayı geri yatırırsam kesinlikle hiç bir masraf,komisyon,faiz ödeyip ödemeyeceğimi sordum emin olmak için hatta 2 kere teyit ettirdim.30 hazirandan önce çektiğiniz tutarı artı para hesabınıza geri yüklediğiniz zaman hiç bir masraf ödemeyeceksiniz denildi.

Kısa mesaj gelen akbanklılar için güzel fırsat 25 gün sıfır faiz.

• Geçmiş olsun, Akbank eski alışkanlıklarını bırakmamış anlaşılan! Sizi alıntılayarak herkese bi bilgilendirme geçeyim. Ne yapacaksanız eş güdüm halinde topluca yapın. Belki toplu olununca daha dikkate alırlar.

2022 gibi maaşım yatınca diğer bankalardaki kredi kartı ödemelerimi vs. yaptım Akbank ta, onay ekranında da işlem ücretleri hep 0 TL yazıyordu. Sonra başka birşey için ertesi gün hesabıma girdiğimde akşam saatlerinde işlemden saatler sonra işlem ücretleri kesildiğini gördüm.

Akbank ile görüştüm, akbank ile yazıştım, edevletten bankalar birliği hakem heyetine şikayette bulundum, dosya takibini yapan kişi heyete girmeden önce aradı görüştüm. Sonuç yasal yollara başvurunuz minvalinde bir karar çıktı. Haksız yaptıkları kesinti o zamanların bir kaç doları geçmediğinden ve de zamansal olarak çok da uygun olmadığımdan açıkçası uzatmadım ama maaş müşterileri olduğum halde akbank en az kullandığım bankadır.

• Bu konunun amacı ne?

Kısa mesaj gelenlerın zaten haberi var çünkü mesaj gelmiş gelmiyenlerde faydalanamıyor

Çok boş konular açılıyor forumda

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

Orada kocaman kişiye özel yazıyor,senin gibiler yüzünden insan paylaşım yaptığına pişman oluyor.

İşine geliyorsa faydalanır teşekkür eder,işine gelmezse okur geçersin.

Boş yapma!

• Arti para bana faizi gecirmis 31 mayisda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu bankayı bilmediğiniz için konu açana sallamaya başlamışsınız. Link orda açar okur isteyen.

Bu bankanın sms gelmese dahi, kişiye özel dese , sms gelmeyenlere de kullandırdı.geçen aylardan şahidiz.insanların iyi niyetlerine saldırmaktan vazgeçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 6 Haziran 2024; 17:19:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkelvis kullanıcısına yanıt
    Işte sıkıntı o benim işimle alakası yok benim işime gelsede faydalanamiyorum işime gelmesede faydalanabiliyor olsam zaten SMS gelirdi konunun amacı ne ne işe yarıyor bu konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    En büyük boşu sen yapıyorsun sal milleti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yav sana ne

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam başlık için teşekkürler. Bana da mesaj geldi. Yalnız siz bu limiti mesaj gelmeden önce mi oluşturmuştunuz? Sonradan limit artırdıktan sonra kullanabilir miyiz? Çünkü bana mesaj geldiğinde ve limit artırımı yaptıktan sonrada hesap detaylarında artı para faizi yüzde 5 gözüküyor. O yüzden soruyorum. Saygılarımla.

• hamurisi kullanıcısına yanıt

Rica ederim.50k limitimi 150k yaptım.

Her hangi bir sıkıntı olmadı.

Mutlaka ekran görüntüsü ve müşteri tems. teyidi alın,

malum bankalara güven olmuyor,

eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.

AKBANK'TAN Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası(Kişiye Özel)
    Hocam limit yükseltmeyi mobil uygulamadan izin veriyor mu. Ben bir kere denemiştim, yanlış hatırlamıyorsam şubeye yönlendirmişti. Bende artı parayı kapattm, daha sonra açarım diye. Şimdi baktım 20 bin tl hazır artı paranız diyor. Siz 50 den 150 ye mobilden mi yaptınız acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yanıt için teşekkürler hocam. Siz parayı gönderdikten sonra mı bu artı para faizi 0'a düştü. Yoksa öncesinde siz kullanmadan da 0'mıydı?

• batarist B kullanıcısına yanıt

Tüm işlemleri mobilden yaptım.Ben,kredi faizleri çok uygunken(1,36 aylık) birden fazla taksitli artı para kullanmıştım.

Düzenli artı para artış oranı tikide açıktı sanırım.Eğer kredi taksit ödemeleriniz düzenli ise zaten sizin artı paranız otomatik artıyor diye biliyorum.Gene de müşteri hizmetlerine sor derim.

• hamurisi kullanıcısına yanıt

Rica ederim,

forum kültürü demek karşılıksız bir menfaat beklemeden yardımlaşmak,paylaşmak demektir.

Neredeyse 20 yıl olacak forum'a üye olan biri olarak arada bazen paylaşımları illaki beğenmeyen,paylaşım kültürüne zarar veren bazı kımıl zararlıları var,ve illaki olacaktır.

Konudaki arkadaşlar zaten gerekli cevapları vermişler.Uzatmaya gerek yok!

Sorunuzun cevabına gelince 50k iken yani limiti 150 yapmadan % 0 faiz gözüküyordu.

Limiti 150k yapınca %5 faiz gösterdi önce bende emin olmak için müşteri hiz. aradım.Parayı çektikten bir zaman sonra artı para hesap detaylarında faiz % 0 gözüküyordu.

• Teşekkürler hocam. Bende yüzde 5 yazıyordu. Size soruyu sordum sonra tekrar baktım nolmuş diye yüzde 0 yazıyordu. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar varsa biraz beklemelerini tavsiye ederim benimki 12 saat sonra düzeldi mesajdan.

• Annemin var artı parası limit arttırılabilir diye ama uygun vadesiz hesap yok diyor, açtık ondada artı para diye bir şey yok. Ne yapmalıyım annemin hesap eski nar hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 7 Haziran 2024; 2:28:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tüh ya geçen kampanyadan sonra artı para hesabımı direk kapatmıştım. böyle kampanyanın geleceğini hiç tahmin etmezdim.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Ben de kapatmıştım ne olur ne olmaz diye. Şimdi tekrardan oluşturdum 100K'lık. SMS gelmemişti (artı para kapalıydı haliyle), şimdi hesap detaylarında %0 faiz görünüyor.

Şeytan dürtüyor çekmek için.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Üye

Ben de kapatmıştım ne olur ne olmaz diye. Şimdi tekrardan oluşturdum 100K'lık. SMS gelmemişti (artı para kapalıydı haliyle), şimdi hesap detaylarında %0 faiz görünüyor.

Şeytan dürtüyor çekmek için.  

siz yazınca bende gaza geldim açtım tekrar artı para hesabı. 100bin tl limit tanımlandı. hesap detayında %0 görünüyor faiz. çektim parayı attım faize. hala %0. ekran görüntülerinide aldım. inşallah akbank taklaya getirmez bizi. günlük kontrol edeceğim faiz gözükecekmi diye

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.