< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AKBANK'TAN Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası(Kişiye Özel) (5. sayfa)
-
-
Evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Detaylarda 5 görünüyor. Mh kampanyaya katılmışsınız diye döndü. Limit güncellemede 0 görünüyor şuan. Bende çektim gitti. Attım vadeliye. 1 hafta dursun. 28 haziranda koyarım yerine :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba,
Sms gelmemesine rağmen kmh hesabımda faiz 0 gözüktüğü için hesptan 07.06.2024 te 52500 tl çektim.
Bu güne kadar hep 0 gözüküyordu, akşam üzeri baktığımda %5 yazdığını gördüm.
Tüm parayı 52500 tekrar geriye gönderdim ve kmh hesabını kapat dedim, bakalım faiz işletecekler mi ya da borç varken kmh hesabını kapatıyorlar mı göreceğiz
Şu an baktım aynısı bende de olmuş.
-
bende de %5 gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce kullanan arkadaşlar şimdi nasıl oluyor gece 12 den sonra mı gecikme gün sayısı 1 olacak
Bana mesaj gelmişti 13 Haziran 30 Haziran arası 0 faiz diye 150 000 çektim bende hala 0 gözüküyor faiz
-
banada aynı mesaj gelmiş. üstelik dün kontrol ettim ve ne olur ne olmaz diye ekran görüntüsü aldım. anlaşılan sistemlerindeki hatayı düzelttiler ama geriye dönük işlem yapmaları hoş olmamış. ay sonunu bekliyim ne faiz gösterecekler merak ediyorum. ekran görüntüleriyle beraber akbanka başvuracağız artık yapacak bir şey yok. direk kapattım artı para bakiyemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 25 Haziran 2024; 10:30:31 > -
Ek hesabı kaattıktan sonraki is günü borç kapatılıyor. Cuma günü yatırsanız Pazartesi odenmiş gibi olur. Ben Pazar günü kapatacağım. 1 günlük faiz öderim ama 2 gün daha fazla degerlendirebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benimde yüzde 5 oldu. ay sonu önceki işlemlerden faiz alırsa napacaz. böyle işlerde faizi gün gün göstermeleri lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 25 Haziran 2024; 14:20:26 >
Bende hala 0 görünüyor. Pazar günü atarım herhalde tüm parayı. Enpara haftasonuda olsa günlük faiz veriyor.
Cumartesinin ödemeside yatar pazar gün içinde fast ile yapıştırırım.
Orda da günlük fast limiti konusu akıl karıştırıyor ama görücez bakalım.
-
Bende de Faiz oranı 0 iken bir anda 5 oldu
Şikayetvara yazdım.www.sikayetvar.comAkbank Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/29177394
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
28 inde mi kapatıyoruz 27 sinde yarın mı 30 haziran normalde son hafta sonu olduğu için son iş gününden 1 gün önce Perşembe mi ödesek cuma ödesek de olur mu?
Karışık orası hocam ya :)
Ben muhtemelen pazar günü kapatıcam.
Fast günlük limit 100k diyor ama kullanan arkadaşlar tek seferde max 100 olacak şekilde istersen 1M yolla farketmez diyorlar.
Pazarı bekleyip pazar hesabı artıya geçiricem galiba.
Yada Cuma mı yapsak bilemedim :)
-
Cuma günü düşünüyorum ben riske girmemek için hatta tamamen sıkıntı olmaması için Perşembe de yatırabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X