Şimdi Ara

AKBANK'TAN Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası(Kişiye Özel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
14
Favori
20.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faiz çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız. Artı para hesabına para attım hesabı kapat mı demek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spdial S kullanıcısına yanıt

En kotu firma bile sikayetvara yazinca otomatik donus yapiyor. Siz kayit acali 3 gun olmus otomatik yanit bile donmemisler. Gercekten cok ilginc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende anlamadım daha dönüş yapan olmadı. Haftaya dönüş olmaz ise BDDK yazarım birde...

• Yaw burdaki kitle cidden komik oraya yazıyor buraya yazıyor 3 kurus pesinde oraya buraya çığlık atarak koşan insanlar

ya bedava para idi sonsuza kadar verecek hali yok. Faizin de yasal limiti var o limit dahilinde istediğinde alır

• oabey O kullanıcısına yanıt

Sonsuza kadar verecek beklentisinde kimse olmadi. Burdaki sacmalik %0 faiz gosterdigi tarihlerdende faiz almak istemeleri. Yoksa bir onceki kampanyada ayin 28 inde itibaren faiziniz %5 olacak diye mesaj atti. Bizde arti parayi kapattik. Bunda hic bir sorun yok. Geriye donuk faiz isletti bu sefer banka. 3 kurus 5 kurus onemi yok. Burada bankanin kafasina gore uygulamasi var.

Sen aşırı komiksin daha konuyu bilmiyorsun konuşuyorsun

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, Akbank eski alışkanlıklarını bırakmamış anlaşılan! Sizi alıntılayarak herkese bi bilgilendirme geçeyim. Ne yapacaksanız eş güdüm halinde topluca yapın. Belki toplu olununca daha dikkate alırlar.

2022 gibi maaşım yatınca diğer bankalardaki kredi kartı ödemelerimi vs. yaptım Akbank ta, onay ekranında da işlem ücretleri hep 0 TL yazıyordu. Sonra başka birşey için ertesi gün hesabıma girdiğimde akşam saatlerinde işlemden saatler sonra işlem ücretleri kesildiğini gördüm.

Akbank ile görüştüm, akbank ile yazıştım, edevletten bankalar birliği hakem heyetine şikayette bulundum, dosya takibini yapan kişi heyete girmeden önce aradı görüştüm. Sonuç yasal yollara başvurunuz minvalinde bir karar çıktı. Haksız yaptıkları kesinti o zamanların bir kaç doları geçmediğinden ve de zamansal olarak çok da uygun olmadığımdan açıkçası uzatmadım ama maaş müşterileri olduğum halde akbank en az kullandığım bankadır.

• AKBANK'TAN Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası(Kişiye Özel)
    bugün faiz yansımış. ama 22 sinden sonra çekilenlenlere sanırım yoksa ben 100 bine yakın çekmiştim ayın 9 dan beri yüzden 5 ten bu kadar olamaz değil mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 30 Haziran 2024; 10:53:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • x2y kullanıcısına yanıt
    Şikayetvara yazın toplu olarak bir şeyler yapalım

• Bana da yansıdı faiz adamlar sonsuza kadar bedava verecek değil. Baktım 5 6 günlük falan heralde Akbankı sevmem axesste kampanyanın k si yok aylardır ama burdaki 3 kurus için oraya buraya şikayet eden jurnalcı vatandas da çok komik günlerce 0 faizle bu devirde para verdi adamlar. Tesekkur edecegine şikayet ediyorsunuz hayır kurumu mu ora 0 faiz bitince faiz keseceği belli. Bi kampanya yaptılar sonra 3 kurus için her yere şikayet şikayet bu kafaya bn banka olsam ya da duzenleen personel bidaa kampanya yapmam

• Benim kampanya bugün sondu. Az önce yatrdım parayı. Şuana kadar bi falso görünmüyor. Hala 0 faiz görünüyor ve hesabım artıya geçti. Ekran görüntüleride var. Şuan asayiş berkemal kendi adıma ;)

• x2y kullanıcısına yanıt

Pat diye hesaptan cekmisler faizi. Benim hesaptapara yoktu eski bakiyeye dusmus. Gidip simdi bunun icinde faiz isletir bu adamlar. Zirt pirt gerekli gereksiz mesaj atiyor akbank. Su kadar faiz yansitilcak vs diye mesaj bile atmiyorlar

Sen konuyu anlamamışsın, normalde faizsiz diye ay sonuna kadar söyleniyor kampanya böyle...
    ama pat diye ay sonu gelmeden faiz yansıtmaya başladılar.
    Bari bir iki gün önceden haber verseler de hemen kapatır parayı yatırırdık.
    Ama %5 faiz yansıttıktan 2 gün sonra mesaj gönderdiler bana..

• Peki arkadaşlar kampanya mesajı gelip de faiz yansıtılan oldu mu ?

Bu kişiye özeldi ve mesaj atılanlara faiz yoktu.

Mesaj atılmayıp yüzde 0 faiz yazısına güvenip çektiyseniz akbank o faizi iade etmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Bana mesaj gelmişti %0 dı hep faizde bir sıkıntı olmadı bence mesaj gelmeyip çekenlerde sıkıntı oldu

• Bana mesaj gelmedi ama uygulamaya girdiğimde ayın son 10 günü %0 şeklinde bildirim geldi. Müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettim. 30 hazirana kadar%0 faiz dediler. Şimdi de girip baktım %0 faiz görünüyor. Ama hesabımdan artı para faizi çekilmiş

• Müşteri hizmetlerini aradım. Onlarda %0 olarak görüntülediklerini söylediler. Sms gelmedi ama mobilden bildirim geldiğini söyledim. Geçen aydan yansıyan bir faiz olmadığını söylediler. Faizin geri iadesi için talep açtılar. Bana gelen bildirimin ve şu anda %0 görünmesinin ekran görüntüsü elimde mevcut dedim

• Bende hala 0 görünüyor ama artık yemez :) girmem o topa :)

• Klasik Akbank adam koparma taktiği bunlar. Bu zokayi yediriyorlar adama 1 kere daha da yapmam diyorsun oturuyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ay eşimden ve kendimden kullandım dün de kapattım artı paraları herhangi bir sıkıntı olmadı. şimdi annemin hesabına baktım bizde %5 görünürken orda %0 görünüyor kullanayım diyorum ama bi kazık atarlar diye de çekiniyorum. faiz oranını kontrol eden oldu mu hiç bugün

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.