Şimdi Ara

AKBANK'TAN Sıfır Faizli Artı Para Kampanyası(Kişiye Özel) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
14
Favori
19.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cumartesi kapatsak olmuyor mu hocam

• ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt

Ucu çok açık ben ne desem boş. Yazdıklarımın tamamı tahmin. Bildiğim bişey kesinlikle yok. Bende aynı durumdayım ve pazar günü FAST yapabildiğim için pazar kapatıcam gibi.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

bana telefonda pazar günü hesabınıza aktarmanız lazım parayı demişlerdi ama burdaki arkadaşlar 1 gün sonra işleme alınıyor diyorlar ben de kararsız kaldım

• ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt

Pazar günü hesabın artıya geçmesi yada sıfırlanması yeterli olacaktır diye düşünüyorum bende.

Sanırım öyle yapıcam.

• spdial S kullanıcısına yanıt

Bana da aynı gün bu mesaj geldi hesap ayrıntılarına baktım %0 faiz %5 olmuş, hemen kapattım maalesef 300 küsür TL faiz girmiş oldu. Önce geçirip sonradan sms atıyor; Akbank Akbanklığını yaptı işin özeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 27 Haziran 2024; 2:12:20 >
  • Açarken sıfırdı, bugünlerde 5 olmuş...ama gecikme gün sayısı 0 yazıyor..bu ne demek şimdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dakika bilgisi

Az önce müşteri hizm. görüştüm.
    Çekilen paranın son yatırılma tarihi 30 haziran bilindiği üzere.1 temmuzda ödersek sadece 1 günlük faiz alınacağı söylendi.Kağıt üzerinde tabii parayı h.sonu işletip p.tesi yatırmak daha mantıklı ama ben garanticiyimdir.O yüzden yarın yani cuma geri yatırmayı düşünüyorum.
    Tabiiki yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte tüm sorumluluk size aittir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Banada 500 TL geçirmişler. Sonra da mesaj geldi

Nasıl anladınız faizin 500 TL olduğunu? Tüm parayı yatırdım, hesabı kapat diyorum yetersiz bakiye diyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Faiz daha fazla biraz daha para yatırmanız lazım

• Bugün mü yatırmamız lazım parayı ayın son iş günü

Aynı durum bende de mevcut.

• coolsevgim C kullanıcısına yanıt
    Faize yetecek kadar para yatırılınca hesabı kapat diyince hemen hesap kapatılıyor.

Ay sonuna kadar sıfır faizli diye verdiler şimdi de faiz alıyorlar tam bir ....... Çok çıkmayaydı bari.

• coolsevgim C kullanıcısına yanıt
    Bende 3 güne 500 küsür kesti

Hesabıma göre 7 gündür %5'ten faiz işletmeye başlamışlar. 860 TL para isteniyor artı parayı kapatmak için. Müşteri hizmetleri ile görüştüm Bir şikayet başvurusunda bulunduk muhtemelen bir şey çıkmaz gibi ama. Ödedik artı parayı kapattık Akbank ile bir daha da işimiz olmaz.

• 0 gözüküyordu faiz 150000 i yatırdım hesap artıya geçti bir sıkıntı olmaz sanırım artı parayı kapatmayacağım kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Haziran 2024; 11:48:27 >
    Artı parayı mı kapatmak istiyorsunuz vadesiz hesabı mı?

• üşenmezsem bddk'ya kadar taşırım bu işi. bir gün önce %0 faiz gösterirken bir anda %5 gösterip 3-4 gün öncesine kadar da faizini almak doğru bir uygulama değil. hata yaptıysan bizi çok ilgilendirmiyor. ay sonu faiz çıksın önce akbanka talep oluştururum. oradan sonuç alamazsam ekran görüntüleriyle beraber giderim bddk'ya. kazandığımızın yanında vereceğimiz belki çok bir miktar değil ama bankanın güvenirliğini zedeleyen bir durum. sisteminde hata varsa zararınıda sen çekeceksin ben değil

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Ben şikayetvara yazdım. Burdan çözüm olmaz ise aynı metni BDDK online şikayete yazacağım.
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/29177394?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spdial -- 28 Haziran 2024; 14:43:42 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.