Şimdi Ara

Akçay, Altınoluk, Ayvalık sizce hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
32.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yavuz.

Altinoluk Akçay'a göre daha sakindir.Akcayda hersey yapılabilir ama altinoluk biraz bu konuda kısır.Sakin bir tatil için altınolugu tercih ederim.
    Ayvalık zaten ayrı bir dunya.Ben olsam 3unede bir miktar giderdim.(öylede yapıyorum)
    Ayvalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJournalist

Ayvalık

Alıntıları Göster
    altınoluk çok sakindir. yaş ortalaması 5 - 15 ile 35 - 79 arasındadır. yani çocuklar ve yaşlılardan oluşur çoğunluğu. genç sayısı çok adır. olanlarda ailesiyle gelenlerdir. özellikle çok yaşlı var. denizi çok temizdir. sahili çakıldır. kum yok denecek kadar az. denizin içi ise normal kumdur. gece hayatı bi kaç mekanla sınırlıdır.

akçay çok hareketlidir. sürekli bi curcuna hali var. yaş ortalaması altınoluğun tam tersidir. %90 ı gençtir. mekan sayısı çok fazladır. denizi soğuktur. deniz içinde su kaynadığından böyledir. deniz kestanesi boldur. kumsalı azdır.

ayvalığı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

altınoluk çok sakindir. yaş ortalaması 5 - 15 ile 35 - 79 arasındadır. yani çocuklar ve yaşlılardan oluşur çoğunluğu. genç sayısı çok adır. olanlarda ailesiyle gelenlerdir. özellikle çok yaşlı var. denizi çok temizdir. sahili çakıldır. kum yok denecek kadar az. denizin içi ise normal kumdur. gece hayatı bi kaç mekanla sınırlıdır.

akçay çok hareketlidir. sürekli bi curcuna hali var. yaş ortalaması altınoluğun tam tersidir. %90 ı gençtir. mekan sayısı çok fazladır. denizi soğuktur. deniz içinde su kaynadığından böyledir. deniz kestanesi boldur. kumsalı azdır.

ayvalığı bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    akçay ve ayvalığa gittim akçayda napcan git ayvalık güzel yer benide götür eski sevgilim orada :( ne guzel gunlerim geçmişti be :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

akçay ve ayvalığa gittim akçayda napcan git ayvalık güzel yer benide götür eski sevgilim orada :( ne guzel gunlerim geçmişti be :)

Alıntıları Göster
    Ayvalık diyorum. Akçayda yaşayan biri olarak.... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Alıntıları Göster
    Hiçbiri değil Burhaniye'ye git sen. Ayvalık'ın plaj güzel ama aşırı kalabalık. Ayrıca bi kaç sene önce gittiğimde arkadaşların söylediği sivrisinek sorunundan bende muzdarip oldum. Altınoluk'la Akçay'ın adam gibi plajı yok zaten. Burhaniye hem ekonomik olarak daha uygun hem de süper bi plajı var (ören).

• quote:

Orijinalden alıntı: Sregath

Hiçbiri değil Burhaniye'ye git sen. Ayvalık'ın plaj güzel ama aşırı kalabalık. Ayrıca bi kaç sene önce gittiğimde arkadaşların söylediği sivrisinek sorunundan bende muzdarip oldum. Altınoluk'la Akçay'ın adam gibi plajı yok zaten. Burhaniye hem ekonomik olarak daha uygun hem de süper bi plajı var (ören).

Alıntıları Göster
    altınoluk akçaya göre çok sessiz bir yer kalır. Akçayda zamanını daha iyi geçirirsin deniz desen soğuktur ama güzeldir bence. Soğuk olmasının sebebide içinden kaynak çıkmasıdır. Ayvalık bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: halway

altınoluk akçaya göre çok sessiz bir yer kalır. Akçayda zamanını daha iyi geçirirsin deniz desen soğuktur ama güzeldir bence. Soğuk olmasının sebebide içinden kaynak çıkmasıdır. Ayvalık bilmiyorum

Alıntıları Göster
    çocukluğumdan beri yazları akçaydayım , ayvalık altınoluk heryeri bliyorum , ama bildiğimiz yazlık yer havası istiyosan akşam çıkayım avm ye gideyim çarşıya gideyim kızlarla takılayım bara gideyim dersen kesinlikle akçay kız bakımından ve ortam bakamından ama sessiz sakin ve güzel yer istiyosan altınoluk derim , ayvalıkta güzel ama akçayda daha çok olanak var senin yerinde olsam akçay derim ha içine sinmezse gidersin ayvalığa

• akçay güzel yer ama denizi çok soguk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

akçay güzel yer ama denizi çok soguk
    Akçay'ı Somalılar istila etmiş.Altınoluk ve Ayvalık biraz daha İstanbul istilası altında.İstanbul'dan bunaldıysan Akçay.Ancak güzellik bakımından Altınoluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emiliano zapata

Akçay'ı Somalılar istila etmiş.Altınoluk ve Ayvalık biraz daha İstanbul istilası altında.İstanbul'dan bunaldıysan Akçay.Ancak güzellik bakımından Altınoluk

Alıntıları Göster
    Peki arkadaşlar akçay ve ayvalıkta tek oda veya pansiyonlar ne kadardan başlıyor bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2002

Peki arkadaşlar akçay ve ayvalıkta tek oda veya pansiyonlar ne kadardan başlıyor bilginiz var mı ?

Alıntıları Göster
    Biz de Haziran sonu Akçay veya Altınoluk düşünüyoruz. Ancak, oğlan 4 yaşında olduğundan, bu iki yerden hangisinin denizi sığ ve sahili kumlu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatergenoglu

Biz de Haziran sonu Akçay veya Altınoluk düşünüyoruz. Ancak, oğlan 4 yaşında olduğundan, bu iki yerden hangisinin denizi sığ ve sahili kumlu?

Aynı durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirmak

quote:

Orijinalden alıntı: fuatergenoglu

Aynı durum.

Alıntıları Göster
    Ören deniz olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

Ören deniz olarak

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar. altınoluğun en iyi yeri / mahallesi neresidir. Altınoluktan ailem yazlık alacak nereleri önerirsiniz? teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy112233

Arkadaşlar. altınoluğun en iyi yeri / mahallesi neresidir. Altınoluktan ailem yazlık alacak nereleri önerirsiniz? teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Pansiyon fiyatları nedir buraların ?

ya da otel ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Dahmer

Pansiyon fiyatları nedir buraların ?

ya da otel ?

Alıntıları Göster
    up

evet beyler pansiyon fiyatları nasıl buraların
  • Ören

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Ören
    günlük ortalama 80 tl dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

günlük ortalama 80 tl dir.

Alıntıları Göster
    akçayın sahilde 2 3 mekan var ama 5 para etmez eğlenilecek yer yok doğru dürüst 1 lunapark var oda sıkıyor 1 2 güne zaten baya kalabalık oluyor kordon diye bir yeri var başka da birşeyi yok suyu normalden soğuk ve temizdir daha çok aileleriyle gezen karı kız mevcuttur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

akçayın sahilde 2 3 mekan var ama 5 para etmez eğlenilecek yer yok doğru dürüst 1 lunapark var oda sıkıyor 1 2 güne zaten baya kalabalık oluyor kordon diye bir yeri var başka da birşeyi yok suyu normalden soğuk ve temizdir daha çok aileleriyle gezen karı kız mevcuttur

Alıntıları Göster
    beyler şimdi hem kız olarak hem bar yada bar demiyim gece takılması olarak tavsiye edilebilecek bi yer varmı ? sahili olan pansiyonlarına gecelik 100 tl istemeyen yemek yenilebilecek yerler.

aslında kriterim şu. pansiyon/otel tarzı yerlere geceliği en fazla 60 tl veririm çünkü sadece uyuyacağım.. yemeklerede bi tabak yemeğe 40 tl istemeyen ksıacası kazık olmayan genç birine göre bi tatil yeri arıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.