Şimdi Ara

Akçay, Altınoluk, Ayvalık sizce hangisi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
32.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • temelli kalmayı düşünüyorsanız ayvalığı tercih edin, ayvalık kışın daha kalabalık olur. egede yazın gördüğünüz o canlı ortam kışın yerini sesizliğe bırakır. sahil şeridi bomboş incin top oynar..
  • Erikli ve sarımsaklıyı oneririm.Ayvalıga pekte uzak sayılmazlar ne de olsa :)
    Avşaya da gittim fakat denizi ve ortamı erikli,ayvalıga gore biraz daha kotu.
    Tabi gece hayatı hakkında pek bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 14 Mayıs 2013; 18:55:27 >
  • Selam arkadaşlar, eylül sonunda tatil için kazdağlarında(küçükkuyu yeşilyurtta) 2 yada 3 gece konaklayacağim.
    Oradan da yakın oldugu için ayvalık, akçay yada altınoluk bu bölgelerden birine geçeceğim.
    Daha önce gitmedim hiç bilmiyorum civari. Bana nereyi tavsiye edersiniz. Otele kapanıp kalmak yerine dişari çikip gezip dolşacağimiz yerler bakımından hangisi daha zenginse daha iyi olur.
    Aracım yok bu arada ona göre tavsiyeniz varsa yorumlarınızı rica ediyorum.
  • yok mu ayvalık hakkında bilgisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

yok mu ayvalık hakkında bilgisi olan

Hocam Ayvalik'ta yasiyorum yaz icin istiyorsan gel kesin ama erkenden otel falan bak cok zor bulunur yoksa milyon tane turist var Polonya,Asya ulkeleri,Yunanistan falan gece hayati Cunda(Alibey) Adasin'da cok hareketli ve cok tuzludur baya masrafin olur yazin fiyatlar kazik deniz buz gibi oksijeni bol kesinlikle gormeniz gereken yerlerden biri

Edit:Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eamun -- 25 Ocak 2014; 21:58:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eamun

quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

yok mu ayvalık hakkında bilgisi olan

Hocam Ayvalik'ta yasiyorum yaz icin istiyorsan gel kesin ama erkenden otel falan bak cok zor bulunur yoksa milyon tane turist var Polonya,Asya ulkeleri,Yunanistan falan gece hayati Cunda(Alibey) Adasin'da cok hareketli ve cok tuzludur baya masrafin olur yazin fiyatlar kazik deniz buz gibi oksijeni bol kesinlikle gormeniz gereken yerlerden biri

Edit:Imla

akçay a yeni taşındık hocam git gel olmaz herlde arabada yatıcaz artk
  • Akcay'da guzeldir hayirli olsun bu aralar kalabalik olmaz ama yazin ortamlar iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oralar benden sorulur gel altınoluğa. yerlisi gibi bişi oldum oranın . Her yaz Ordayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy112233

Arkadaşlar. altınoluğun en iyi yeri / mahallesi neresidir. Altınoluktan ailem yazlık alacak nereleri önerirsiniz? teşekkürler..

gel bizim yazlığın karşına ev yapıldı kaz dağlarını görmüyor (eskiden görüyordu orası ama) güzel bina
  • Beyler Akçay'da oturuyorum. Aklınız varsa gelmeyin. Altınoluk'un denizi güzeldir. Ayvalık, rakı balık şehridir ama gidin Bodrum'a, Çeşme'ye..
  • Ben 40 yaşındayım ama gencim kafam altınolukta rahat eğlenmek istedimmi arabayla geçiyorum akçaya. Bu arada sorunun cevabı altınoluk diyorum.
    Aşağıdaki linkte resimler var bakarsan nedemek istediğimi anlayacaksın
    Adres: https://www.facebook.com/pages/Alt%C4%B1noluk/257663757735820
  • Ülkemiz şüphesiz ki bir turizm cennetidir. Türkiye’de çok sayıda turizm bölgesi olmasının yanında Ayvalık ilçesinin yeri tabii ki ayrıdır. Balıkesir ilinin bir ilçesi olan Ayvalık insanları adeta insanları büyüleyen bir havaya sahiptir.

Ayvalık ilçesini görenler denizi, güneşi, manzarası ile uzaktan bakınca bir kartpostalı andıracak kadar güzel bir ilçe olduğu görüşünde hemfikirdirler. Üstelik eski antik çağlarda ve Osmanlı döneminde birçok tarihi ana tanıklık etmiş olan Ayvalık buram buram tarih kokan bir havaya da sahiptir.Ayvalık yazları sıcaktır kışları ise ılık ve yağışlıdır. Bu yönüyle de kışın bile Ayvalık’ı ziyaret eden turist sayısı hiç azımsanmayacak kadar çoktur.

Bu ilçede pek çok gezilecek yerler tatil yapılacak bölgeler bulunmaktadır. İlçede tam 22 tane birbirinden güzel ada vardır. Bunlardan bir tanesi de beklide en meşhur en güzel adası olan Cunda adasıdır. Bu ada tatilcilerin gözdesi haline gelmiş esrarengiz bir ada olmasının yanı sıra cenneti kavramını andıran bir görünüme de sahip. Ayvalık Cunda adasında kalmak için birçok otel ve pansiyon bulunmaktadır. Her kesimden insanın bütçesine göre kalacak yer bulması burada mümkündür.

Balıkesir şehrinin bu güzel ilçesinde bulunan güzide yerlerinden bir tanesi de Sarımsaklı’dır. Ayvalık Sarımsaklı hakkında birçok magazin ve tatil dergisinde haber bulmanız mümkündür. Öyle görünüyor ki buraya gidip de mutsuz dönen insan sayısı yok denecek azdır.Bu ilçede tatil yapmaya gitmek için bu ilçedeki otelleri tercih edebileceğiniz gibi aynı zamanda buradan bir yazlık ev alarak hem yatırım yapmış olursunuz hem de sürekli geldiğinizde otellere ve pansiyonlara ayrıca para vermemiş olursunuz.

Satılık yazlık ev konusunda gerçekten çok geniş bir yelpazeye sahip bir ilçedir. Her yıl buradan yazlık ev alanların sayısı biraz daha artarken özellikle yabancı turistlerin ilçeye bu denli akın etmeleri bu ilçenin ilerleyen yıllarda ekonomik anlamda daha çok gelişeceğine de işarettir. Bu yönüyle ayvalık bacasız sanayi dediğimiz turizm sektörünün de vazgeçilmez yerleri haline gelmiştir.

Siz de ara sıra kaçamak yapıp bir tatile çıkmak istiyorsanız mutlaka Ayvalık ilçesini düşünmelisiniz.

Ayvalık Otelleri ->http://ayvalik.balikesir.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cattcom -- 20 Şubat 2014; 10:07:20 >

• 3'üne de gittim sıralamam gerekirse;
    Ayvalık
    Akçay
    Altınoluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.