Şimdi Ara

Akçay, Altınoluk, Ayvalık sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
32.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana tatil için Akçay altınoluk ayvalık hakkında bilgi verebilirmisiniz gece hayatı ,ortamı vs vs. sizce hangisi en uygun seçenek.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akçay, Altınoluk, Ayvalık: Hangisi En İyisi?

Akçay

• Marmara Denizi kıyısında yer alan Akçay, geniş bir plajı ve sakin deniziyle bilinir.
    • Sahil boyunca uzanan yürüyüş yolunda keyifli yürüyüşler yapabilir, çeşitli restoran ve kafelerde lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.
    • Akçay'ın yakınında bulunan Kaz Dağları'na günübirlik geziler düzenleyebilirsiniz.

Altınoluk

• Ege Denizi'nin incisi olarak bilinen Altınoluk, berrak denizi ve yemyeşil doğasıyla büyüler.
    • Tarihi Assos Antik Kenti'ne ev sahipliği yapan Altınoluk, tarih ve doğanın buluştuğu bir tatil beldesidir.
    • Assos'un kalıntıları arasında yürüyüş yapabilir, pitoresk limanında balık restoranlarında yemek yiyebilirsiniz.

Ayvalık

• Ayvalık, Ege Denizi'nin en popüler tatil beldelerinden biridir.
    • Zeytinlikleri ve sakin koylarıyla ünlü Ayvalık, huzurlu bir tatil arayanlar için idealdir.
    • Ayvalık'ın denizi genellikle serindir, bu nedenle yaz sıcaklarında ferahlatıcı bir yüzme imkanı sunar.
    • Sahil boyunca uzanan restoranlarda taze deniz ürünleri ve mezelerin tadını çıkarabilirsiniz.

Hangisi En İyisi?

Akçay, Altınoluk ve Ayvalık'ın her biri kendi benzersiz özelliklerine sahiptir. Hangi tatil beldesinin sizin için en iyi olduğu, tercihlerinize bağlıdır.

• Sakin bir deniz ve rahat bir ortam arıyorsanız Akçay'ı tercih edebilirsiniz.
    • Tarih ve doğa tutkunları için Altınoluk doğru seçim olacaktır.
    • Serin bir deniz, huzurlu bir ortam ve lezzetli deniz ürünleri istiyorsanız Ayvalık'ı düşünebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum helal olsun öncelikle sana, koyu bir altınoluk hayranı olarak kesinlikle burayı öneriyorum. Ayvalık'ta ortam var, altınoluk buna nazaran daha sakin.

Eğer sessiz,sakin ; akşam gezmeleri güzel ; havası muhteşem bir yer istiyorsan Altınoluk.

Biraz daha insanı bol olan ; ortamı olan ; bir yer istiyorsanda Ayvalık'ı öneriyorum.

Akçay'a daha gitmedim bilmiyorum.
  • Fiyat olarak pahalıdan ucuza
    ayvalık - altınoluk - akçay...

Gerçi sen ne merak ediyosun ona göre sor ya herşeyi açıklayamam benim hiçbirinde otelim yok zira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Fiyat olarak pahalıdan ucuza

Gerçi sen ne merak ediyosun ona göre sor ya herşeyi açıklayamam benim hiçbirinde otelim yok zira
    tabiki Ayvalık......... (memleketim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Fiyat olarak pahalıdan ucuza

Ayvalık ve sarımsaklıda yıllardır aşırı sivrisinek var söyleyeyim alt yapı sorununu çözeceğiz diyorlardı ancak 1 senede çözülmemiştir sanırım.

Altınoluk derim ben ancak kumu yok bunu bilerek git. Çakıl taşlarından oluşuyor sahili, havası çok güzel.

Akçayı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Ayvalık ve sarımsaklıda yıllardır aşırı sivrisinek var söyleyeyim alt yapı sorununu çözeceğiz diyorlardı ancak 1 senede çözülmemiştir sanırım.

Altınoluk derim ben ancak kumu yok bunu bilerek git. Çakıl taşlarından oluşuyor sahili, havası çok güzel.

Akçayı bilmiyorum

Alıntıları Göster
    sarımsaklı çok güzel :) ewet sinek biraz problem ama çözüm yollarıda var :)
  • Ayvalık her türlü. Bu kadar güzel kızı bir arada gördüğümü hatırlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kastamonu Bungalov Önerisi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Ayvalık her türlü. Bu kadar güzel kızı bir arada gördüğümü hatırlamıyorum
    Ayvalık
  • AKÇAY !!! Yazmayanlar gitmemiş. Akçaylıyım finallerden sonra dönüyorum şehrime 18 gün kaldı :]
  • akçay baya iyidir her yönden . Tek sorun çok köpek var :D onun dışında 4 4luktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Akçayı bilmiyorum

13 sene once gitmistik sarimsakliya taa o zamanda sivrisinek sorunu vardi hala cozememisler demek, millet 50 sene once aya gitti bizimkiler sivrisinek sorununu cozemedi hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2002

Arkadaşlar bana tatil için Akçay altınoluk ayvalık hakkında bilgi verebilirmisiniz gece hayatı ,ortamı vs vs. sizce hangisi en uygun seçenek.

Sevgilinle Kaz Dağları'na yaslanıp gün batımını izlemek istiyorsan Altınoluk olabilir ama kankanla adrenalin peşindeysen bahsi geçen bölge pek adrenalin salgılatmaz bünyeye.
  • quote:

Arkadaşlar bana tatil için Akçay altınoluk ayvalık hakkında bilgi verebilirmisiniz gece hayatı ,ortamı vs vs. sizce hangisi en uygun seçenek.

Ayvalık tercih edebilirsin, sarımsaklı çok yakın ayvalıkdan sarımsaklıya geçebilirsin, ayvalıkda tekne turları ve cunda adasına v.s gidebilirsiniz.
  • Ayvalık dostum terasta uzanıp yıldızları seyrederek içtiğim günleri özlüyorum Alibey (Cunda) adasının güzelliği paha biçilmez. Her yeri ayrı güzel.

Yüzeceksen ya Badavut'a ya da Sarımsaklı'ya gideceksin. Asıl manzarayı Şeytan Sofrası'ndan ve Armutçuk'taki Cennet Tepesi'nden göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

quote:

Ayvalık tercih edebilirsin, sarımsaklı çok yakın ayvalıkdan sarımsaklıya geçebilirsin, ayvalıkda tekne turları ve cunda adasına v.s gidebilirsiniz.
    bu yaz ramazandan sonra 15 gün ayvalık polis kampına akıyoruz. Ayvalığa 1-2 kere gittim. Genel olarak güzel.
  • Bu yaz 3 yere de gidicem daha sonra erdege de gidicem.akcaya 3 senedir gidiyorum ve guzel bir yer hocam 3un den birini sec pisman olmassin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benhiçasosyalolamadım

Bu yaz 3 yere de gidicem daha sonra erdege de gidicem.akcaya 3 senedir gidiyorum ve guzel bir yer hocam 3un den birini sec pisman olmassin.
    Uzun yıllardır altınolukta kalıyorum.Akçay ve ayvalığada gittim.altınoluk derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

AKÇAY !!! Yazmayanlar gitmemiş. Akçaylıyım finallerden sonra dönüyorum şehrime 18 gün kaldı :]

Evet akcay hos bi yer. ben gecen sene gitmistim. bu sene yine gidecegm.
  • Altinoluk Akçay'a göre daha sakindir.Akcayda hersey yapılabilir ama altinoluk biraz bu konuda kısır.Sakin bir tatil için altınolugu tercih ederim.
    Ayvalık zaten ayrı bir dunya.Ben olsam 3unede bir miktar giderdim.(öylede yapıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

Altinoluk Akçay'a göre daha sakindir.Akcayda hersey yapılabilir ama altinoluk biraz bu konuda kısır.Sakin bir tatil için altınolugu tercih ederim.
    Ayvalık zaten ayrı bir dunya.Ben olsam 3unede bir miktar giderdim.(öylede yapıyorum)
    ayvalık şehir oldu artık.. ama deniz yönünden ben tavsiye ederim...Altınoluk ile akçayın denizi soğuk oluyor...gece olayını bilmeme biz paso yüzüyor geziyorduk....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.