Şimdi Ara

Akçay, Altınoluk, Ayvalık sizce hangisi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
32.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vforfreedom

beyler şimdi hem kız olarak hem bar yada bar demiyim gece takılması olarak tavsiye edilebilecek bi yer varmı ? sahili olan pansiyonlarına gecelik 100 tl istemeyen yemek yenilebilecek yerler.

aslında kriterim şu. pansiyon/otel tarzı yerlere geceliği en fazla 60 tl veririm çünkü sadece uyuyacağım.. yemeklerede bi tabak yemeğe 40 tl istemeyen ksıacası kazık olmayan genç birine göre bi tatil yeri arıyorum

8 yıl altınolukta yasadım sonra okul için döndum izmire.Her yaz oradayım yazlıkta. Altınolukta pansiyon bol ve ucuz oluyor özellikle tatil öncesi ayarlarsan daha ucuz 40 veya 50 tl ye guzl pansiyonlar bılıyorum.Dısarda yemekler ucuzu da var pahalısıda 5 tl ye bıle karnını doyurabılırsın.Barlar discolar yazın tıklım tıklım ve birsürü var yazın konserler bol altınolukta ve ucuz bu konserler.Tavsiyem altınoluk. Kışın 15000 ken nufus yazın 300000 bine çıkıyor.

• quote:

beyler şimdi hem kız olarak hem bar yada bar demiyim gece takılması olarak tavsiye edilebilecek bi yer varmı ? sahili olan pansiyonlarına gecelik 100 tl istemeyen yemek yenilebilecek yerler.

aslında kriterim şu. pansiyon/otel tarzı yerlere geceliği en fazla 60 tl veririm çünkü sadece uyuyacağım.. yemeklerede bi tabak yemeğe 40 tl istemeyen ksıacası kazık olmayan genç birine göre bi tatil yeri arıyorum

hocam açıkçası dediğinize en uygun yer Ören. pansiyonlar o kadar pahalı değil. yeme içme ayvalık a göre daha ucuzdur. eğlence mekanları illaki var ama 1 hafta bile sürmez bitirmen. yine de oldukça eğlenirsin. tavsiye ederim bir araştır.

• Her yaz giderim benim tercihim Altınoluk olur tabi siteden pek çıkmasam Altınoluğa indin mi akşamları caddeleri baya dolu olur kız açısından boldur Gelirsen müjdat kumpir var abonesi oldum adamların baya güzel yapıyolar hemde sahilde bir de kokoreç çi açıldı ayranı süper önerebilceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy112233

Arkadaşlar. altınoluğun en iyi yeri / mahallesi neresidir. Altınoluktan ailem yazlık alacak nereleri önerirsiniz? teşekkürler..

Hocam afroditi tercih etmenizi öneririm ortamı güzel yaz/kış dolu güzel biter.Ki daire olarakta şunu öneririm
    http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/balikesir-edremit-altinoluk-sahibinden-yazlik/detay?sParam=DEWFw3hQwIYDPTTbnIxGgQ==&pageSize=20&list=1&new=1

• gencsen akcay diyorum ben
    her yaz gideriz akcay altınoluk ayvalık

akçay bozulmuş diyorlar ama bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2002

Arkadaşlar bana tatil için Akçay altınoluk ayvalık hakkında bilgi verebilirmisiniz gece hayatı ,ortamı vs vs. sizce hangisi en uygun seçenek.

5 sene edremitte yaşamış biri olarak araba varsa kesinlikle edremit derim saydıklarının hepsine çok yakındır ve turislik değeri yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arba varsa hangisine gittiğin çokta önemli değil. Araban yoksa Akçay'a git. Hasanboğuldu'ya da gitmeyi ihmal etme Akçay'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipooo

quote:

8 yıl altınolukta yasadım sonra okul için döndum izmire.Her yaz oradayım yazlıkta. Altınolukta pansiyon bol ve ucuz oluyor özellikle tatil öncesi ayarlarsan daha ucuz 40 veya 50 tl ye guzl pansiyonlar bılıyorum.Dısarda yemekler ucuzu da var pahalısıda 5 tl ye bıle karnını doyurabılırsın.Barlar discolar yazın tıklım tıklım ve birsürü var yazın konserler bol altınolukta ve ucuz bu konserler.Tavsiyem altınoluk. Kışın 15000 ken nufus yazın 300000 bine çıkıyor.

peki varmı özel tavsiye edeceğin şu otel bu pansiyon iyi şurda yemekler güzel diye.

quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

quote:

hocam açıkçası dediğinize en uygun yer Ören. pansiyonlar o kadar pahalı değil. yeme içme ayvalık a göre daha ucuzdur. eğlence mekanları illaki var ama 1 hafta bile sürmez bitirmen. yine de oldukça eğlenirsin. tavsiye ederim bir araştır.

örene orta yaşlar geliyo diyorlar. bar konusunda doyurucu bi yermi ören gerçekden ?

• Akçay
  • up. örenmi akçaymı altınolukmu

yardım beyler
  • quote:

up. örenmi akçaymı altınolukmu

yardım beyler

Ya ören ya altınoluk,Örene gittim beğendim şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

yardım beyler

gece bar disco tarzı yerler bulunurmu ? kız bakımından nasıldır ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

yardım beyler

gece bar disco tarzı yerler bulunurmu ? kız bakımından nasıldır ?

3 adet disko vardı,öyle hatırlıyorum.Zaten az ilerisi ayvalık, orada gece hayatı daha fazla. Örende gece hayatı yok denebilir,disko haricinde

Biz bi villada kaldık, adı deniz villaydı sahibi almandı sanırsam
    .Apartman dairesinde kalmanızı önermem

Yeri pelitköye doğruydu,fabrikaların orada hemen,biraZ ilerisinde küçük ev adlı bi şey vardı,yanında ufak restorant tarzı bi yer de vardı.şu an hatırlamıyorum tam eve geçince editlerim

• Arkadaşlara bakma üç yere de gittim. Akçay'a birkaç yaz gittim. Denizi en güzel olan yer Akçay. Denize tatlı su karıştığ için soğuk çok zayıfsan giremezsin donarsın . Denize sıfır otel, pansiyon, apart bulabilirsin. Ve en ucuz olan yer.

Akşam alıntı yapın fotoğraf paylaşırım. Birkaç tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 17 Nisan 2013; 13:51:35 >
  • peki kalıcı yerleşim için nereyi tavsiye edersiniz?
    uzun zamandır sahibinden'de araştırıyorum ucuz olarak hep karasu ön planda sonra şarköy falan...
    ama balıkesir tarafında 50.000 lira altı yer pek yok gibi, bu aralar didim dikkatimi çekiyor orda satılıyor 1+1 yerler,ama daha hiç buraları görmediğim için hep kararsız kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

peki kalıcı yerleşim için nereyi tavsiye edersiniz?
    uzun zamandır sahibinden'de araştırıyorum ucuz olarak hep karasu ön planda sonra şarköy falan...
    ama balıkesir tarafında 50.000 lira altı yer pek yok gibi, bu aralar didim dikkatimi çekiyor orda satılıyor 1+1 yerler,ama daha hiç buraları görmediğim için hep kararsız kalıyorum.

Altınoluk
  • en büyükleri ayvalık sonra akçay en ufak altınoluk
    altınolukta bar eğlence arama.bir iki tane var diğerleri türkü bar,morukların yeri ama güzeldir kafa dinlersin
    akçaya gittim ama detaylı birşey diyemem.
  • Altinoluk candır.
  • Tek kelime ile Ayvalık.
    Buraya gelmeyen buraların nasıl olduğunu bilemez.
  • Merhaba Benim bir sorum olacak. Ben Ayvalık ve Altınoluk çevresine temelli yerleşmeyi düşünüyorum. 2 tane çocuğum var. Yaz kış rahat edebileceğimiz (okul vs. ) nereyi tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.