Malumunuz önümüzdeki hafta üniversite kayıt haftası. bende Trabzon'dan kayıt için gideceğim. Ama Artvin içeride kaldığı için bilet bulmak biraz zor. Bilen bilir Trabzon'dan sürekli Hopa-Batum küçük otobüsleri kalkar. Hemde 15 dk da bir kalkarlar. Bende bu araçlarla Hopa'ya geçip oradan da Artvin merkeze geçmeyi düşünüyorum. Ama Hopa-Artvin arasında ki ulaşımdan haberim yok. Hopa Artvin arasından ulaşım ne ile sağlanır. Hopa terminalden kalkan araçlar var mıdır Artvin terminaline? Yoksa dolmuş sistemi ile mi ulaşım sağlanır ikisi arasında. Öyle ise bu dolmuşlar Hopa'da nereden kalkar? Otobüs veya dolmuş ise kaç dakika da bir kalkarlar? Ulaşım ücretleri ne kadardır? Bunlar hakkına bilgi verir misiniz.
Not: Artvin'e iş nedeniyle gitmiştim. Bu sayede Artvin merkezi biliyorum.
falconcengizF
kullanıcısına yanıt
Hocam Ulusoy ve Prenskaleye baktın mı? Onlar gidiyor genelde Artvin'e.
PainOfChaosP
kullanıcısına yanıt
ulusoyun internet sitesinden bilet almaya çalıştım ama malesef Trabzon-Artvin arası hat çıkmadı. prenskalenin de internet satış sitesi yok. bende otogara geçemedim. şu anlık benim için ters tarafta. hemde erken vakitte Artvinden olmak lazım ki erken döneyim.
Saat başı falan küçük otobüsleri oluyor Ulusoy'un. Hopaya gidiyorlar, bazıları Artvin'e de çıkıyor diye biliyorum. Bir de Prenskale'nin Pelitli'de ofisi var (Havaalanı alt çıkışın karşısında). Gerçi Pelitliye giden adam otogara da gider çok yol yok neticede :)