Şimdi Ara

ANKARA ARMUTLU ARASI HANGİ GÜZERGAHTAN GİDİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar önümüzdeki çarşamba ankaradan armutlu yalovaya gideceğim. haritadan bakınca iki seçenek ortaya çıkıyor, ESKİŞEHİR BURSA ARMUTLU güzergahı ile BOLU DÜZCE SAKARYA VE OSMAN GAZİ KÖPRÜSÜ sizden ricam bu iki güzergahtan hangisinden gidersem daha rahat gitmiş olurum. ancak OSMAN GAZİ KÖPRÜSÜ fiyat olarak çok tavsiye etmiyorlar. budurumuda gözönüne alırsak yardımcı olursanız memnun olurum.ANKARA ARMUTLU ARASI HANGİ GÜZERGAHTAN GİDİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YARGIÇ06 -- 14 Temmuz 2019; 18:4:30 >

• bu muhitte yaşayan olarak en güzel tarifi size ben veririm herhalde.ankara-eskişehir-bursa-gemlik-armutlu en uygun ve ucuz yol burasıdır.yalovadan giderseniz gereksiz yere yolu uzatmış olursunuz.gemlik armutlu arası biraz virajlıdır sadece.iyi yolculuklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

bu muhitte yaşayan olarak en güzel tarifi size ben veririm herhalde.ankara-eskişehir-bursa-gemlik-armutlu en uygun ve ucuz yol burasıdır.yalovadan giderseniz gereksiz yere yolu uzatmış olursunuz.gemlik armutlu arası biraz virajlıdır sadece.iyi yolculuklar.
    Hocam çok teşekkür ederim. İnanin çok makbule geçti. Hayırli günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aman ne osmanı ne gazisi ne köprüsü. İzmit merkezde yaşıyorum navigasyonlar bursaya köprüden götürüyor. Yolunu kısaltmak yerine uzatır köprü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam anadolu otoyolundan gidip izmitte cikip yalova yaparim. Hem bozuyukteki radarlardan hem inegoldeki ve gemlikteki virajli rampali yollardan gecmemis olurum. Hem de 134 e sabitleyip rahat rahat gelmis olurum.
    Zaten bursa yalova arasi 33 tl otoyol, obur yol da kotu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.