Bildirim
AKDENİZ Mİ SELÇUK MU (HUKUK)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
haberlerde selçuktan bu sene 900 kişiden 71 i mezun oldu diye haber vardı antalya yaz istersen -
gördüm onu yaw selçukuda çok istiodum da 71 kişi çok çok az yüzde 10 nerdeyse -
mecnuuuunquote:
Orijinalden alıntı: salakox33
gördüm onu yaw selçukuda çok istiodum da 71 kişi çok çok az yüzde 10 nerdeyse -
Selçuk zor ama kaliteli.Hocaları falan.Şehir olarak Antalya daha sosyal tabi.artısını eksisini tartıp karar vermek sana kalmış.Selçukta devam zorunluluğu yok diğerini bilmiyorum ama muhtemelen onda da yoktur.Bölümün sitesinden bulabilirsin sanırım -
aslında selçuk u istememin tek nedeni şehir -
ismail abiiiiiiiiquote:
aslında selçuk u istememin tek nedeni şehir -
upquote:
ismail abiiiiiiii
Alıntıları Göster -
sıralaman kaç ? -
19233 yazsam tutar 2side bn normal de selçuk istiyodum ama herkes çok zor demeye basladı 4yılda mezun olan çok azmıs bi tereddüde düştüm -
go goquote:
19233 yazsam tutar 2side bn normal de selçuk istiyodum ama herkes çok zor demeye basladı 4yılda mezun olan çok azmıs bi tereddüde düştüm -
Hocam kesin tutar demek için biraz aceleci davranmıyon mu -
4 sene Konya'da yaşarım diyorsan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 12 Temmuz 2015; 12:51:27 > -
yaşarım o sıkıntı olmaz sınavlar korkuttu herkes çok zor diyo ondan şüpheye düştüm -
yardımquote:
yaşarım o sıkıntı olmaz sınavlar korkuttu herkes çok zor diyo ondan şüpheye düştüm -
Antalya Hukuk kolay mı olacak sanıyorsun? -
selçukdan kolaydır diye tahmin ediyorum(sen orda mı okuyosun) -
upquote:
selçukdan kolaydır diye tahmin ediyorum(sen orda mı okuyosun) -
tm 3 26546 27800 selçuk mu yoksa kırıkkale 29100 mü gelirquote:
up
Alıntıları Göster -
"Kardeşim dört yıl sık dişini sonra cidden diğerlerinden farklı olduğunu hissedeceksin" demişti selçuktan geçen sene mezun olan akrabam. Ben de o yüzden selçuk yazdım. İnşallah gelir.
Benzer içerikler
- nescafe gold zararlı mı
- hazırlıktan yatay geçiş nasıl yapılır
- millet kütüphanesi wifi bağlanma
- kimyasal özelliklerin aynı olması için
- türü bakımından ne demek
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X