Şimdi Ara

Akdeniz Pdr mi yoksa mezun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tm 2 42 bin Tm 3 30 bin.hukuk istiyordum fakat sadece afyon hukuk oluyor galiba. Sizce Akdeniz Pdr mi afyon hukuk mu Yoksa bi sene daha mi beklemeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Bence ikiside güzel bölüm ama afyon ünv bir abim gidiyordu ortam hiç güzel değilmiş. Akdeniz Pdr diyorum ben çok sağlam bir bölüm pdr de.

• Evet şehir olarak sıkıntılı bir yer. Fakat ben de hukuk istedim hep . Pdr okurken tekrar sınava hazırlanmak ne kadar gerçekçi olur sence ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael07

Evet şehir olarak sıkıntılı bir yer. Fakat ben de hukuk istedim hep . Pdr okurken tekrar sınava hazırlanmak ne kadar gerçekçi olur sence ?
    quote:

Orijinalden alynty: Michael07

Evet ?ehir olarak sykyntyly bir yer. Fakat ben de hukuk istedim hep . Pdr okurken tekrar synava hazyrlanmak ne kadar gerçekçi olur sence ?

Hep hukuk okumak istediysen,1 sene daha bekle.Pdr okurken tekrar hazyrlanyrsan diploma puanyn kesilecek.Yada afyon hukuka git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elifçe -- 1 Temmuz 2014; 13:13:07 >
  • Afyon hukuk siralamasi kac hocam

• 42 bine afyon hukuk gelmez. Bu sene ilk kez öğrenci alacak ama 42bine kadar inmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Michael07 M kullanıcısına yanıt
    Eğer hukuk çok istiyorsan bir sene daha dene diploma puanın yarıya düşerse kazanamazsın hukuku

• bence pdr yaz. 42bin nedir usta pdryi 50binden alacaklar vay be bugünleride mi görecektik
  • Sıralama yok Ilk kez açılacak . Gelmeyebilir de tabi. 25 Puan kaybı telafi edilemez mi 1 senede ?

• Benim de sıralamam 38 bin ama afyon hukuk gelir mi gelse bile orda okunur mu ?

• Akdeniz Pdr mi yeni açılacak ?
  • bende afyon hukuk yazacam benim siralmamam 33k bana gelmesi zor size nasil gelecek

• bende afyon hukuk yazacam benim siralmamam 33k bana gelmesi zor size nasil gelecek

• Gelmeyebilir tabi . En düşük devlet hukuku olduğu için belks gelir dedim. Akdeniz Pdr yazacagim galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler akdeniz pdr kaç binle kapatır sizce, 25 bin civarına iner deniyor, sizce o kadar düşer mi ilk seneden?
  • cok eminim akdeniz pdr 20-25 bin arasina inecek

• quote:

Orijinalden alıntı: turanyumsaka

cok eminim akdeniz pdr 20-25 bin arasina inecek

sadece şehirden dolayı o kadar ineceğini sanmıyorum. 20-25 bin arası çok köklü PDR'ler var. bence maksimum 30-33 bin civarına kadar iner. ama ileri yıllarda dediğin sıralamaya girecektir fakat bu sene değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.