Bildirim
Akdeniz Pdr mi yoksa mezun mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence ikiside güzel bölüm ama afyon ünv bir abim gidiyordu ortam hiç güzel değilmiş. Akdeniz Pdr diyorum ben çok sağlam bir bölüm pdr de.
Evet şehir olarak sıkıntılı bir yer. Fakat ben de hukuk istedim hep . Pdr okurken tekrar sınava hazırlanmak ne kadar gerçekçi olur sence ?
quote:
Orijinalden alıntı: Michael07
Evet şehir olarak sıkıntılı bir yer. Fakat ben de hukuk istedim hep . Pdr okurken tekrar sınava hazırlanmak ne kadar gerçekçi olur sence ?quote:
Orijinalden alynty: Michael07
Evet ?ehir olarak sykyntyly bir yer. Fakat ben de hukuk istedim hep . Pdr okurken tekrar synava hazyrlanmak ne kadar gerçekçi olur sence ?
Hep hukuk okumak istediysen,1 sene daha bekle.Pdr okurken tekrar hazyrlanyrsan diploma puanyn kesilecek.Yada afyon hukuka git
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elifçe -- 1 Temmuz 2014; 13:13:07 > -
Afyon hukuk siralamasi kac hocam
42 bine afyon hukuk gelmez. Bu sene ilk kez öğrenci alacak ama 42bine kadar inmez -
Eğer hukuk çok istiyorsan bir sene daha dene diploma puanın yarıya düşerse kazanamazsın hukuku
bence pdr yaz. 42bin nedir usta pdryi 50binden alacaklar vay be bugünleride mi görecektik -
Sıralama yok Ilk kez açılacak . Gelmeyebilir de tabi. 25 Puan kaybı telafi edilemez mi 1 senede ?
Benim de sıralamam 38 bin ama afyon hukuk gelir mi gelse bile orda okunur mu ?
Akdeniz Pdr mi yeni açılacak ? -
bende afyon hukuk yazacam benim siralmamam 33k bana gelmesi zor size nasil gelecek
bende afyon hukuk yazacam benim siralmamam 33k bana gelmesi zor size nasil gelecek
Gelmeyebilir tabi . En düşük devlet hukuku olduğu için belks gelir dedim. Akdeniz Pdr yazacagim galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler akdeniz pdr kaç binle kapatır sizce, 25 bin civarına iner deniyor, sizce o kadar düşer mi ilk seneden? -
cok eminim akdeniz pdr 20-25 bin arasina inecek
quote:
Orijinalden alıntı: turanyumsaka
cok eminim akdeniz pdr 20-25 bin arasina inecek
sadece şehirden dolayı o kadar ineceğini sanmıyorum. 20-25 bin arası çok köklü PDR'ler var. bence maksimum 30-33 bin civarına kadar iner. ama ileri yıllarda dediğin sıralamaya girecektir fakat bu sene değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X