Şimdi Ara

hemşirelik mi mühendislik mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ygs den puanım hemşireliğe yetiyor ailemde mühendislik dw ısrar ediyor hangisini seçeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 9 Haziran 2014; 14:44:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki muhendislik sec hemsirelik kafayi yedirir adama.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyr-u derin

Tabiki muhendislik sec hemsirelik kafayi yedirir adama.

Mühendislik de genetik ve biyomühendislik iyi mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer garanti meslek istiyorsan hemşirelik. hiç iş bulma sıkıntın olmaz ayrıca maaşında tıkırında yatar. ancak ben çok çalışrım geliştiririm diyorsan o ayrı o zaman mühendislik. eğer geliştirmezsen iş sıkıntın olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamzombie

eğer garanti meslek istiyorsan hemşirelik. hiç iş bulma sıkıntın olmaz ayrıca maaşında tıkırında yatar. ancak ben çok çalışrım geliştiririm diyorsan o ayrı o zaman mühendislik. eğer geliştirmezsen iş sıkıntın olur.

bende mezun olur olmaz iş bulmak istiyorum o yüzden hemşirelik daha iyimiş gibi geliyor
  • Bence iyi değil bölüm olarak güzel ama Türkiye'de is yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyr-u derin

Bence iyi değil bölüm olarak güzel ama Türkiye'de is yok.

Tamam teşekkür ederim yorumun için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim

• Puanın yeterse ftr oku hem garantili hem iyi meslek

• quote:

Orijinalden alıntı: pantelli49

Puanın yeterse ftr oku hem garantili hem iyi meslek

Olabilir bakarım puanlarına

• Kusura bakmayın ama hemşirelik mi mühendislik mi diyen adam gider hemşire olur çok farklı alanlar mühendislik okuyan adam idealist se canını dişine takar öyle okur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forex11

Kusura bakmayın ama hemşirelik mi mühendislik mi diyen adam gider hemşire olur çok farklı alanlar mühendislik okuyan adam idealist se canını dişine takar öyle okur

Katılıyorum hemşirelik daha kolay ve hemen iş bulunabilecek bir meslek öbür yandanda mühendislikde kariyer yapabilme şansın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 11 Temmuz 2014; 18:55:11 >
  • Bu tamamen senin insiyatifine kalmış durum mezun olduktan sonra kendini nerde hayal ediyosun o önemli ben endüstri müh. İstiyodum ama İstanbul İzmir Ankara gelmediği için busene hemşirelik vericem artık benim için para kazanmak kariyer yapmaktan daha önemli hayat şartları gitgide zorlaşıyo ve yıpratıyo insanı biraz gelecekten emin olmak rahatlatıyo bi nebze işte

• quote:

Orijinalden alıntı: forex11

Bu tamamen senin insiyatifine kalmış durum mezun olduktan sonra kendini nerde hayal ediyosun o önemli ben endüstri müh. İstiyodum ama İstanbul İzmir Ankara gelmediği için busene hemşirelik vericem artık benim için para kazanmak kariyer yapmaktan daha önemli hayat şartları gitgide zorlaşıyo ve yıpratıyo insanı biraz gelecekten emin olmak rahatlatıyo bi nebze işte

Bende öyle düşünüyorum ben bide gemi makinaları işletme mühendisliğini yazıcam sence nasıl bir bölüm iyi mi

• Valla o bölüm hakkında hiç bilgim yok iş imkanları netten araştır istersen

• forex11 kullanıcısına yanıt
    Tmm bakarım sağol

• Hocam naptınız hangi bölüme gittiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

Hocam naptınız hangi bölüme gittiniz acaba?

Ege hemşirelik hocam siz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

Hocam naptınız hangi bölüme gittiniz acaba?

burda milletin atıp tutmasına bakmayın hocam hemşireliğin herşeyi garanti, mezun olunca işin hazır paran güzel bir miktarla başlıyor atamaları çoğaldı işteki rahatlık giderek artıyor vs. bir sürü şey sayılır idealiniz mühendis olup bişeyler yapmak değilse her türlü hemşirelik > mühendislik her konuda her yönden.
  • Hocam ben inşaat mühendisliği okuyorum. İlk senem bitti 2.sınıfa geçtim.Ama hala hemşireliğe geçsemmi diye düşünüyorum.İstanbul üniversitesi hemşireliğe yani.Yeni çıkan merkezi yatay yerleştirme ile geçersem Eylül de bölüme başlayacağım.Ama bilmiyorum gerçekten çok kararsızım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.