Şimdi Ara

akdeniz tıp mı 9 eylül tıp mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

akdeniz tıp mı 9 eylül tıp mı

(En Son Oy Tarihi: 19.6.2023)
Giriş
  • beyler tıp tercihi konusunda çok kararsızım 9eylül mü akdeniz mi?hangisi daha iyidir?ekonomik olarak hangisi işime gelir?hangisinde okumak daha rahattır?lütfen hem beni bilgilendirin hemde ankette oy verin
    asında eskişehirde vardı bunların arasında ama okulların kalitesini düşünce eledim sizce hatamı yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahunatr -- 8 Temmuz 2015; 6:09:09 >

• Hocam Akdeniz tip daha kaliteli daha iyi bir okuldur. Ama belki de en zor tip fakültelerinden biridir. Çektiğinize deger mı bence deger. Ben olsam Akdeniz yazardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorluğuda benim gözümü korkutuyor birde şöyle bir durum varmış 9eylülde aktif eğitim sistemi akdenizde entegre eğitim sistemi varmış hangisi daha iyi?lütfen anketide oylayalım arkadaşlar
  • yukarı
  • daha yukarı
  • 9 eylülün sistemi daha bireysel akdenizin tahmin ettiğin gibi eğitim sistemi.9 eylülde pdö ağırlıklı eğitim var bu eğitimde öğrencilerin 10-12 kişilik gruplara ayrılması ve bir konu hakkında araştırma yapıp ortak tartışma ile bilgi alışverişine dayalaı öğrenme esas(Grupların başında sorumlu hoca oluyor).Akdenizde ise bu sistem yardımcı olarak kullanılıyor atıyorum ayda 1 hafta bu sistem geri kalanında bildiğimiz sistem.Dokuz eylülün kampüsü yok bilmem önemli mi bu faktör senin için.Şehir olarak sen seçimini yap.Maddi yönden antalya tabiki biraz daha uygun olur.Ama bir izmirde öğrencilik var bir antalyada.

• izmir-antalya arasında öğrencilik arasında ne kadar ark olabilir diye düşünüyorum izmire daha önce gitmedim ama pek farklı olacağını sanmıyorum biraz daha aydınlatın beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sosyal açıdan izmir de antalyada fazlasıyla yeterli.Yani izmir 2015 model spor arabaysa antalya da 2014 modeldir.Ben her iki şehri de gördüm izmiri daha çok sevdim.Antalya daha düzenli izmire göre daha sakin izmire göre daha ucuz bir şehir.Ama izmir nasıl anlatsam bilemiyorum ki :) böyle bir şey var kendini sana daha çok sevdiriyor :) Ama dediğim gibi ikisi de çok güzel şehirler.Deu tıp ın kampüsünün olmaması aktif sosyal klüplerinin olmaması benim için önemli sayılabilecek dezavantajlar bilmem senin için bunlar önemmli mi? Eğitim kalitesi diyorsan benim görüştüğüm öğretim görevlileri akdenizin deu dan daha kaliteli eğitiminin olduğunu söylediler.5 yıl önce sorsan kesinlikle deu derdim diyorlar ama son bir kaç yıldır eğitim kötüye gidiyormuş deu da ve bunu öğrenciler de açıkça dile getiriyormuş.Bunu bir kaç kişiyle de konuştum maalesef öncekine göre eğitimin kötü olduğunu söylediler.Ama rahatlık istiyorsan deu akdenizden daha rahatmış.

• şuan yazdıklarını okudukdan sonra akdeniz yazacak gibiyim ama bakalım hayırlısı
  • hala karar veremedim oylarda da şuanda beraberlik var
  • Hocam şimdi ikisinin de farklılıkları var o farklılıklardan hangisi senin için daha önemliyse onu seçeceksin.
    Eğitimde akdeniz tıp deu dan daha kalitelidir.Rahatlık olarak deu daha rahattır pdö ağırlıklı eğitim olduğu için sana daha çok vakit bırakırlar.Şehrin sosyal hayatı diyorsan ikisi de gayet yeterli ve güzel şehirler ama izmir bir tık daha iyidir yukardaki arkaşın da belirttiği gibi.O hayalindeki kampüs hayatını aktif sosyal klüpleri istiyorsan maalesef deu da yok akdenizde var.Ekonomik olarak da akdeniz deu dan daha uygundur.Şimdi ikisinin de hem artısı hem eksisi var.Bu artı eksilerden hangisi senin için daha önemliyse onu seçeceksin.
  • Valla ben Izmir'de oturmama rağmen Akdeniz tercih edicem diyebilirim.Evet belki Balcova güzel bir yer olabilir oldukça da elit ama aşırı sessiz bir yer.Kampüs yok ve merkez kampus Tınaztepe denilen iğrenç bir yerde.Kimse ulan biraz Kampüs hayatı yaşayayım diye Balcovadan Bucaya gitmez diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Hocam Akdeniz tip daha kaliteli daha iyi bir okuldur. Ama belki de en zor tip fakültelerinden biridir. Çektiğinize deger mı bence deger. Ben olsam Akdeniz yazardim.

DAHA KALITELI DEMİS AHAHAHAHAGSHAJ GEÇEN SENE BİRİNCİ BİTİREN KIZ OKUL BANA HİÇBİRŞEY KATMADI DIYE ACIKLAMA YAPTI MEZUNIYETTE OKUL Bİ AMELIYAT YAPTI PUANI FIRLADI NEYE GÖRE DEDİN İYİ DİYE

• izmir > antalya. bence deu.
  • cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Eğer youtubedaki videodan bahsediyorsanız 2009'da yüklenmiş.
  • Kizin bahsettigi problemler neredeyse butun fakultelerde var. Egeymis dokuz eylulmus akdenizmis bunlar hic farketmez sizin gayretinize isteginize.bagli. Bunlarin herhangi.birinden mezun olunca.iyi bir doktor.olunur emek verilirse. Takmayin bu kadar van yazan var abi burda akdeniz dokuz eylul kotu diyoruz sallayin ya

• bu konuyu da uplayayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.