Bildirim
Akdeniz Tıp Yazanlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eli yüzü düzgün ne lan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam pasif mi aktif mi arıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi ilçedesiniz acaba?
Estetik önemli abi her gün brad pit gibi biriyle mi uyanmak istersin yoksa çaycı Hüseyin’le mi skskdkdjjd
-
Çaycı Hüseyin tabi soru mu bu
Hocam kiminle uyandığım değil de nasıl uyandığım önemli. Heteroseksüel olarak uyandığım sürece fark etmez
Düzenledim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Korkuteli
Sıralamanız kaç acaba
1417(hem yakın hem de ilk 1000 e girenlere 3000₺, 2000 e girenlere 2000₺ burs vereceklermiş sanırım, o yüzden akdeniz tercih ettim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkKnight012 -- 19 Ağustos 2021; 23:23:58 >
Uzakmış şehre
Aynen, o yüzden özel yurtta kalmayı düşünüyorum.(İlçeden bir arkadaş geçen sene devlet yurduna başvurmuş ama il antalya olduğu için çıkmamış, yanlış anlamış olabilirim ama)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkKnight012 -- 19 Ağustos 2021; 23:27:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam pasif mi aktif mi arıyorsunuz
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X