Şimdi Ara

AKDENİZ UNİ TIP FAKÜLTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştırmalarımın sonucunda Akdeniz üniversitesi tıp fakültesini tercih etmeyi karar verdim. Ama tercihimi yapmadan önce bir kaç doktorla konuşayım dedim ve hepsi Akdeniz' i kötüledi ne için tercih ediyorsun dediler. Git Tus başarısına bak dediler. Akdeniz de hiç bir şey yok dediler.
    Anlamadığım nokta tus başarısı bireysel bir şey ve bazı üni ler başarı oranını arttırmak için başarısız öğrencileri son stajlarda bırakıyorlar bunu niye kriter olarak görüyorlar
    uluslararası tanınmış bolca kadavrası bulunan her türlü araç ve gereçleri aşırı derecede fazla ve yeni olan, kampüs ortamı güzel olan yaşanılacak bir yer olan akdenizi niye kötülüyorlar.

• up
  • up
  • Hocam konuştuğun doktorlardan emin misin?Çünkü bn 2 doç 1 de profesör öğretim görevlisi doktorlarla konuştum.Dediğin gibi bir yorum hiç birinden almadım aksine ben dokuz eylül ile arasındaydım eğitim yönünden akdenizin daha iyi olduğunu söylediler.Akdenizin eğitimi daha iyidir ama deu dan daha zordur ona göre tercih et dediler.Dediğim gibi konuştuğun doktorlar 4-5 yıllık uzmanlar mı yoksa bu işleri bilenler mi.Benim konuştuğum birisi profesör ve öğretim görevlisi aynı zamanda akdeniz tıpta.

Not:Hocam akdeniz dışında düşündüğün üniversite hangisi ve sıralaman kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dokuzeylül-Akdeniz -- 8 Temmuz 2015; 17:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dokuzeylül-Akdeniz

Hocam konuştuğun doktorlardan emin misin?Çünkü bn 2 doç 1 de profesör öğretim görevlisi doktorlarla konuştum.Dediğin gibi bir yorum hiç birinden almadım aksine ben dokuz eylül ile arasındaydım eğitim yönünden akdenizin daha iyi olduğunu söylediler.Akdenizin eğitimi daha iyidir ama deu dan daha zordur ona göre tercih et dediler.Dediğim gibi konuştuğun doktorlar 4-5 yıllık uzmanlar mı yoksa bu işleri bilenler mi.Benim konuştuğum birisi profesör ve öğretim görevlisi aynı zamanda akdeniz tıpta.

Not:Hocam akdeniz dışında düşündüğün üniversite hangisi ve sıralaman kaç?

Sıralamam 6113 benim dokuz eylül tutmaz büyük ihtimalle akdeniz yazıcam
    buradaki ankete girebilirmisin
    http://forum.donanimhaber.com/m_107787530/f_//tm.htm#107788058
    senin kaç

• bende 5900.

medeniyet
    uludağ
    akdeniz
    osmangazi

arasında gidip geliyom hala karar vermedim.az da kaldı kafam çok karışık.Akdeniz uzak diye istemiyor bizimkiler
  • biladerim bi bildiği vardır bence de biresel de olsa ders alıyorsun sonuçta kalitesiz olabilir Ben de öyle bi şeyler duydum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa tıp - Ege tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • babekoglu B kullanıcısına yanıt
    Benim sıralama 4.6k hocam.Deu tek düşünme sebebim izmirde öğrencilik.Yoksa hiç düşünmez akdeniz yazardım.Tabi şehir takıntın varsa antalyayı sevmiyorsan filan başka alternatifler düşünülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

bende 5900.

medeniyet
    uludağ
    akdeniz
    osmangazi

arasında gidip geliyom hala karar vermedim.az da kaldı kafam çok karışık.Akdeniz uzak diye istemiyor bizimkiler

nerelisin
  • http://forum.donanimhaber.com/m_107787530/f_//tm.htm#107788058
    arkadaşlar buradaki ankete katılabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: babekoglu

quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

bende 5900.

medeniyet
    uludağ
    akdeniz
    osmangazi

nerelisin

tekirdağ
  • Hazirligi kalktı mi Akdeniz'in

• kesnek kullanıcısına yanıt
    dostum bütün üniler sana uzak gibi istanbulda olsan da akdenizde olsan da neredeyse aynı şey haftada bir ailenin yanına gidemeyeceksin
  • masaldünyasi M kullanıcısına yanıt
    evet hazırlık kalkmış
  • up
  • kesnek kullanıcısına yanıt
    ben de tekirdağda yaşıyorum akdeniz tıp yazmayı dusunuyorum.Zaten amacım buradan uzaklaşmak.
  • Ben de akdenizi yazacağım fakat tek sıkıntı şehir. İstediğim an gidemem eve yani fakat iş bir yerde kendinde bitiyor hocam,tavsiyelere mi uyacaksın,imkanlara mı bakacaksın tamamen senin kararın.

• ya tavsiyeleri değerlendirip kararımı kendim vericem
  • Hocam tus basarisi kisiye baglidir. Bu arada tusta egeyle akdenizin tus kazanma yuzdeleri neredeyse ayni. Takilmayin yilda 800 bin hasta agirlayan 1050 yatakli hastaneye sahip bir.tip fakultesine gideceksin. Canin sikildiginda al terligini havlunu denize gir

• http://www.med-index.com/?p=news&id=1235 hocam burdan bakin egeyle akdenizin yuzdesi ayni. Bence bu yuzde birsey ifade etmez orasi ayri. Tus adam.gibi calismana bagli vandan bile turkiye 1.si olabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.