Şimdi Ara

AKG K324P'ye alternatif arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 senedir kullandığım AKG K324'üme upgrade arıyorum. Dinlediğim tarz müzikler ağırlıklı olarak rock ve metal onun dışında klasik,enstrümental ve elektronik. Şu an kullandığım bu kulaklıktan daha iyi ne alabilirim?

• Fiyat olarak ne kadarlık bişe arıyorsunuz?
  • abdden alacağım için çok fazla bir fiyat sıkıntım yok vakti zamanında da 170 tl'ye almıştım zaten akg'yi. Fakat shure'un da 500tl lik kulaklıklarına kadar da çıkamam tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haemorrhage

abdden alacağım için çok fazla bir fiyat sıkıntım yok vakti zamanında da 170 tl'ye almıştım zaten akg'yi. Fakat shure'un da 500tl lik kulaklıklarına kadar da çıkamam tabi.

MuttFTS.'den westone2'yi al
  • ben size ex300 tavsiye ederim ,, daha once akg k324p kullanıpta daha sonra benden ex300 alan arkadasların yorumlarını asagıya aktarıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_40628435/tm.htm

jumuuu isimli üyenin yorumu

yahu bi kulaklik bas konusunda bu kadar basarili olmak zorundami?
    sahne konusunda inanilmaz bi fark var.o kadar genis ki; gozlerinizi kapattiginizda enstrumanlara elinizle dokunabilirsiniz.
    Bas konusunda dinlerken notlar aldim;
    Akg k324p'e gore;
    Sahnesi genis.
    bas frekansi daha genis.
    Ama sesi keske daha fazla ciksa.
    Acaba bazi bas frekanslarinda kulaklik sorunlumu?
    Hayir degil!
    Öyle Hissetmeme sebep olan sey,bas frekansi genisligi.
    Cunku bu basi k324p ile duymuyorum...

Acaba diyorum sony bu kulakligi uretirken büyü'mü yapti.
    ancak kara büyü ile böyle bisi uretilebilir..
    (akg-k324'e göre)

stranger1 isimli üyenin yorumu

Arkadaşlar tekrardan merhabalar;

Yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi ben de Cowon D2+ ve AKG K324P ikilisinden sonra Sony Ex300 ile ilgili fikirlerimi yazıcam demiştim. Burn-in sürecini beklerken konuyu açan jumuu arkadaşımız benim düşündüklerimi belirtmiş benden önce yine..

Ama hem altını çizmek hem de bazı eklemeler açısından Sony EX300SL, AKG K324p' ye göre;

- Sahne anlamında aşırı derecede fark yaratan,
    - Ses gerçekliği konusunda daha başarılı,
    - Ses yalıtımı konusunda AKG'den bi gömlek geride (ama yalıtımı yeterli seviyede),
    - Bas miktarı AKG'den az, detay ve ses karekteristiği açısından daha renkli daha dinlenebilir,
    - Tizlerde aynı şekilde daha net ve temiz
    - Kablo kalitesi daha güzel bir kulaklıktır diyebiliriz..

Ancak bana göre bu kulaklığın tek kötü yanı KABLOSUNUN BOYU'dur. Kulaklık tek başına kısa, Ek kablosu ile AŞIRI uzun oluyor. Kablo sarıcısını (kutuda çıkan) kullanmak ve cebinizde taşımak zorunda olduğunuz belirteyim son olarak. Bunun dışında kulaklığa verilen ücret son kuruşuna kadar değiyor.

İyi forumlar..

• w2 gitmez bence o tarza... w3 belki, ancak o fiyata da çıkamayacağını söylemiş arkadaş. Gerçi buralarda ikinci el bi tane vardı satılmadıysa?
  • 170 tl nın cok uzerıne cıkmalısın yoksa fark yaratamazsın ayrıca bı arkadas ex300 falan onermıs ama o kulaklık hıcte o kadar ıyı degıl yanı sestekı gercekcılık akg ıle yarısabılecek duzeyde falan degıl hıc alakası yok ozellıkle ınsan seslerı cok yapay akg zaten marka olarak cok agır basar en azından ie7 falan bakmalısın sony ıle olacak ıs degıl bu veya weston 2 olmadı shure se420

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomec -- 25 Temmuz 2010; 19:22:00 >
  • ie7 biraz pahalı geldi ie6 nasıl? çok farkeder mi?
  • ie6 denemedım ama mıd ses ler harıc k324p ye ustunluk saglayacagını hıc zannetmıyorum memnun kalmayabılırsın ve degısım kabul etmezlerse elınde kalabılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.